Merhabalar aranıza hosgeldim yerimseniben adım şule sizin klübü nette farkettim ve yalnız olmadıgımı farkettim 5 senelik evliyiz ,çocugumuz olmadı eşim azosperm 4sene önce tese ameliyatı oldu fakat bi sonuç elde edemedik . Tedaviye araverdik ,şu gunlerde forumunuzu keşfettkten sonra sizinde yazılarınızı okuyup gaza gelip :dance: tekrar deneme karar verdim ve kaan hocayıda sizlerin sayesinde tanıdım hemen mail attım ,sagolsun cevap verdi eşim 2 hap ve birde toz kullanıcak birde bizden istediği tahliller var size o tahliller neyle alakalı onu sormak istiyorum .birde ben izmirdeyim burda bu tahlilleri nerde yaptırabilirim .goruslerinizi bekliyorum . kaan hoca mailinde azda olsa şansınız var demiş dualarını bekliyorum istenen tahliller :
FSH, LH, Testosteron ve Estradiol [/QUOTEöncelikle hoşgeldin arkadaşım allah kurtarsın kaan beyin istediği bu hormonlar sperm uretimini etk,leyen hormonlar arkadaşım fshın çok fazla yüksek olması çok iyi bişey olmuyor inşallah sızınkı normal degerde çıkar inşllah güzel sonuçlar alırsın.