Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar arkadaşlar allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.yarın tedavime başlıyorum nolur dua edin banada.çok ihtiyacım var acayip heycanlıyım kızlar.inşallah bu sefer olur.
canım biz ilk tüp bebek denmemizi anatoliada bu ocak ayında yaptık.eşim azolu olduğu için sperm bulunup bulunmayacağı hakkında endişemiz vardı. ama sonunda transfer yaptılar.pozitif sonucunu gördük sevindik.düştü çok üzüldük.şimdi eşim için 6 ay beklememiz gerekiyor biz agustos eylül gibi tekrar gitmeyi düşünüyoruz.dün genetik test yaptırdık.dr.istedi.sonucu bir ayda çıkacakmış.bizim tedavi sürecimiz böyle canım.biraz uzattım kusura bakmayın.
kızlar iyi akşamlar benim için yasin okurmusunu 500 kişi 1 yasin okurmusunuz okuyan tanıdıklarınızada verebilirmisin
perver canım sagolsun inşallah bu defa olur sizde sorun neydi canım selva siz kaan beydemi tese olacaksınız belgin rabbim senin işini rast getirsin melis seninde tedavin hayırlı olsun bakalım bizde adetimi bekliyoruz
umutolsun bacım bende okurum 1 yasin inşallah niyetin kabul olıur
perverciğim çok şaşırdım anam o nasıl iş okadar embriyodan sadece 3 tanesimi iyiymiş sanki altında başka bişey var sonuçta transferden sonra bile ignlere devam ediyorsun tutması kolaylaşsın düşük olmasın diye sen bu iğneleri kullanmadın mı bide dondurma ücreti yeniden tüp devasinden daha ucuz inşallah gene bulunur biliyorsun ilkinde bulunmyıp ikincisinde bulunabildiği gibi ilkinde bulunup ikincisinde bulunmama ihtimalide var bide kaç tane sperm çıktı artan olmadımı madem embriyo dondurmuyolar sperm dondursalarya 1 tane sperm bile olsa dondurup saklıyorlar sonuçta bizim gibilerin durumu çok kırıtik nediyim bana ilginç geldi Allah yardımcınız olsun inşallah ikincisinde tuttar ama bu sefre iğnelri sor bide transferden önce başlayarak kabak çekirdeği ve ananasye inşallah faydası olur
selvacım sen istanbuladamı gittin kaan beyde eşin amaliyat olacak sende ordamı tüp bebege başlıyacaksın zamancım cok saolasın
canım bir jel vardı onu kullanıyordum o jel yeter dediler.başka şeye gerek yok demişlerdi.bende anlamadım canım bizim ilk denememiz olduğu için fazla bir şey bilmiyordum ama dr dediğine göre spermin kaliteleleri iyi değilmiş.anatoliayay güvenmek istiyorum inşallah art niyet yoktur.sen tecrübelisin sence bir oyun olabilir mi?
çiçek ve perver teşekkür ederim inşallah canlarım.yarın 17:30 a aldım randevumu.kısmetse başlıcaz.inşallah embriyolarım canlanır.biliyosunuz 3 tane embriyom var dondurulmuş.ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz umarım.şimdiki süreç okadar uzun olmicak sanırım.yalnız çok heyecanlıyım.bilmiyorum.
zaman bacım tüpbebeğin tutması için iğne kullanılıyormuş ilk defa duydum bunu bizede vermedilerdi sadece fitil tarzında bir hap kullanıyordum iğne vurunmadım...anlatsana biraz...umutolsun bacım bende okurum 1 yasin inşallah niyetin kabul olıur
perverciğim çok şaşırdım anam o nasıl iş okadar embriyodan sadece 3 tanesimi iyiymiş sanki altında başka bişey var sonuçta transferden sonra bile ignlere devam ediyorsun tutması kolaylaşsın düşük olmasın diye sen bu iğneleri kullanmadın mı bide dondurma ücreti yeniden tüp devasinden daha ucuz inşallah gene bulunur biliyorsun ilkinde bulunmyıp ikincisinde bulunabildiği gibi ilkinde bulunup ikincisinde bulunmama ihtimalide var bide kaç tane sperm çıktı artan olmadımı madem embriyo dondurmuyolar sperm dondursalarya 1 tane sperm bile olsa dondurup saklıyorlar sonuçta bizim gibilerin durumu çok kırıtik nediyim bana ilginç geldi Allah yardımcınız olsun inşallah ikincisinde tuttar ama bu sefre iğnelri sor bide transferden önce başlayarak kabak çekirdeği ve ananasye inşallah faydası olur