Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vallahi canım forumda sophia35 açtığı sizin hastalığınızın topiği var. Orada normal yoldan çıkış olanları okudum istersen sen de oku hem moral olur sana :))) ıyi geceler çıkıyorum ben yarın iş malum :)

amin arkadaşım ama biz bunu öğrendikten sonra daha çok birbirimize kenetlendik daha 5. ayımızda öğrendik ama birbirimize zehir etmedik hem biz pozitif olduk hemde doktorlar olumlu konuştu çok şükürki

biz de 5.yılımızda öğrendik 3 yıldan fazla korunduk bilmeden :) Baştan öğrenmeniz iyi olmuş bir de çözümü olan bir çeşidi sizin ki... Hep diyorum allah ım kötünün iyisi olsun inşallah diye.. biz de pozitif düşünüyoruz hele eşim :) bana da arasıra geliyorlar ama sonra yine onun sözleriyle kendime geliyorum :))

kızlarrr perşembe günü eşim mikrotese olacak çok heyecanlıyız ne zaman çıkar hastaneden ve ne zaman yolculuk yapabiliriz biran evvel dönmek istiyorum çok bunaldım ne olacaksa olsun artık. eşi ameliyat olan arkadaşlar ne olur şu mikrotese gidişatı hakkında bilgi verin.
canım allah yardımcın olsun inşallah eşinde sperm bulunacak ve en kısa zamanda sende anne olacaksın dualarım seninle bizi gelişmelerden haberdar et olurmu merakta koyma bizleri dualarım seninle.
HARZEM ve SAYES çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, sayes bilgilendirmelerin içinde çok sağol, denerim biberiyeyi mademki iyi geliyo denemenin faydası var....
nasılsın canım kaçgündür konuşamıyoruz.
bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanmerhaba kızlar bir kaç günden beri nete giremedim.merak ettiğim şu bilgisi olsn varmı.ilk tese olup negatif olup.ikinci tesede sperm olma ihtimali nedir.ilaç kullanmak gerekirmi.bitkisel kürler işe yararmı.
merhaba canım senin geldiğin günlere ben biraz yogundum girememiştim konuşamadık nasılsın
BELGİNCIM sen neyaptın uzun zamandır takıp edemıyorum neler yapıyorsunuz tedavı ıle ılgılı
canım bilmiyorum şuan yaptığımız birşey yok bir ay sonra deneriz belki yinede bilmiyorum sen nasılsın
ama sende işe yarayabilir
canım benim eşimde 1yıl önce kullanmıştı bir faydası lmamıştı inşallah içeride birr gelişme olmuştur sen neler yapıyorsun
canım biz ekim de tedaviye başlıcaz tese olmadı daha önce hoca derken ibrahim saraçoğlunu kastediyorum Emre bakırcıoğlunda tedavi olucaz umut tüp bebekte
nasılsın bacım nohut kürünemi başlıyacaksın inşallahfaydasını görürsünüz tedaviyi ertelediniz sanırım.
ya sayes bişey sorucam nohut ve keçiboynuzu kürü bir arada kullanılıyormu

bacım nasılsın iyimisin konuşamadık bu ara.

belgin temmuz mu düşünüyorsunuz hala ben kararımı değiştirdim de :)

vallahi canım bi ara iyice hazırlamıştım kendimi ama bilmiyorum şuanda insan zaman geçtikçe soğuyo vallahi ama temmuz diyoruz bakalım allah yardımcımız olsun.işlrde bitti canım ufak tefek şeyler kaldı acelesi yok onlarında sen neler yapıyorsunkaydirigubbakcemile5

ne yapıyım canım vallahi geçen hafta kafam çok bozuktu benim iş yeriyle alakalı da problemlerim var tek başıma kaldım arkadaş izine çıktı kafam çok doluydu anlayacağın sonra patronla konuştum durumumuzu biraz anlattım o da sözleşmeli bir eleman alırız seni idare ederi dedi. Biz de o zaman ekim olsun kafamız rahat olsun dedik. Bir de bişeyler daha kullanalım dedik.

sorma bugün face te baktım bir arkadaşa daha hamile galiba neyse allah tan başka şehirde de muhabbeti çok geçmicek. Çünkü insanlara belli edicem diye ödüm kopuyor. Herkese allah evladını bağışlasın herkese tatttırsın bu duyguyu ama gizli olması ve erkekle ilgili olması da bizi yoruyor...

sorma bugün face te baktım bir arkadaşa daha hamile galiba neyse allah tan başka şehirde de muhabbeti çok geçmicek. Çünkü insanlara belli edicem diye ödüm kopuyor. Herkese allah evladını bağışlasın herkese tatttırsın bu duyguyu ama gizli olması ve erkekle ilgili olması da bizi yoruyor...
onu hiç sorma hamileleri gördükçe içim cayır cayır yanıyor.
korkma canım siz de zaten ilk tesede gelişmemiş falan ama sonuçta bulundu bişeyler. Bu sefer çıkar allahın izniyle bebişlerin tutunur. Umut a mı karar verdin?

bulundu ama bi işe yaramıyorlarki canım inşallah bu sefer sperm bulunur ben umut diyorum canım bilmiyorum.iş yerinde sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun

canım hayırlısı olsun ben de kesin Umut diyorum. Tatile bile çıkamıcam sıpa için. Bütün yaz peynir gibi dolaşıcam vallahi :))))) Onlar yeter ki gelsin, sen de içini ferah tut bol dua et canım elimizden ne gelirse yapalım allah da nasip etsin inşallah... Sen eşine bişeyler kullandırıyo muydun bırakmış mıydın?

canım hayırlısı olsun ben de kesin Umut diyorum. Tatile bile çıkamıcam sıpa için. Bütün yaz peynir gibi dolaşıcam vallahi :))))) Onlar yeter ki gelsin, sen de içini ferah tut bol dua et canım elimizden ne gelirse yapalım allah da nasip etsin inşallah... Sen eşine bişeyler kullandırıyo muydun bırakmış mıydın?

canım 3 yıldır çok şey kullandı eşim k.boynuzu,nohut suyu,çakşır kökü,demir dikeni,arı sütü polen ,havuç aklına ne gelirse inşallah bu kadar emeğe rağmen tesede inşallah sperm bulunur...:Saruboceq:

evet canım bende hep bu yolla devam edenlerdenim ama bazen insan acı gerçekleride düşünüyor....

neyse canım ben çıkıyorum sonra yine girerim görüşürüz, herşeyin hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

vallahi canım forumda sophia35 açtığı sizin hastalığınızın topiği var. Orada normal yoldan çıkış olanları okudum istersen sen de oku hem moral olur sana :))) İyi geceler çıkıyorum ben yarın iş malum :)

yardımların için teşekkür ederim canım rabbim muradını en kısa zamanda versin inşl burdaki tüm arkadaşlarında içinde benimkinide:ecrin_bebek:

Back
X