Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım kalbimiz katılaşıyor kesinlikle....mesela bu azoyu ilk öğrendiğimki psikolojimle şu anki arasında dağlar kadar fark var o zaman yedim bitirdim kendimi çaresiz etrafa sardım...şimdi kabullendim belki zamanla daha iyi olurum evet çocuk özlemi asla dinmiyor ama bence biz katılaşıyoruz..
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz.
MEHTAP...arkadaşım seni hatırladığım kadarıyla memorialde tedavi oldunuz ve eşinde ilk kez tese oldu ve çıkmadı değilmi yanlışsam düzelt arkadaşım....çok umutsuz konuşuyorsun haklısın bende aynılarını yaşadım ama hemen hemen burdaki herkes 1 kez duvara çarptı ve bi umut deniyorlar mesela bi taneside benim...biraz toparlan kendine gel biraz soğusun herşey ve yeni bir umut deyip ya kaan hocada yada emre beyde tekrar deneyin bence yapma rakadaşım tamamen umutsuz olmak için senin için çok erken...allah hepimizinn yardımcısı olsun...bu öyle bi hastalıkki belkide bi doktorun başarılı olamadığında diğeri olabiliyo bunun örneklerini gördük buralarda....mrb kızlar herkese slm lar..tatilden yenı döndük ve uzun zamandır bloga gırmedım ..malum bızımde tedavı sürecimiz arada olunca..yanı kaan beye gıtmıstık..ilk tesede birsey bulamayınca...oda hormon tedavısı felan dedı..ama benım umudum sıfıra yakın hatta yok gibi..hıcte duymadım burada sıfır spermle hormon tedavısı görüpte bebege kavusan..ışın kötüsü dayanmaktan dayanmaya calısmanktan kendımce bahaneler uydurup sabır dılemekten de yoruluyorum..rabbım affetsın ama..ınsanların yıllarca bekleyıpte olmadıgını bılmek ama dıger taraftanta bazı ınsanların bosu bosuna bu kadar umutlu olması benı bazen cok sıkıyor..cunku umutla beklemek daha yıkıcı...olmadıgını yada olmayacagını bılmek bence daha az uzucu diye üşünüyorum..tabı bunlar benım düşüncelerım kımseye bırsey demem..
belgincim ne olur bence sen de eşine karsı kendını dirayetlı gostermek yerıne tamamen bırazda olsa paylaş yoksa sen daha kötü olacak ve içinde bırıktıreceksın...
harzem 10 yıl gercekten dıle kolay ben senı dırayetınden dolayı takdır edıyorum canım..
zaman , zcu..demmi..suanda ismini hatırlayamadıgım bırcok ark slmlar...
sedasem canım inşallah tedavin hayırlısıyla iyi geçer.mutlu haberlerle dönersin ,duarımız seninle olacak.sizin sorun neydi,ne gibi tedaviler oldunuz.biraz bilgi verirmisin.sevgidolu canım bizim ilk denememiz olacak daha önce hiç tedavi görmedik 8 yıllık evliyiz.
,şugün bugün dedik kısmet ağustos 14 olacak inşallah.kaç yılıır bugünü bekliyorum.maddi durumlar, hayat şartları daha önce yapmamıza engel oldu.
herşeyde vardır bir hayır diyorum artık....
allahım hepimize nasip etsin
iyi geceler kızlar ben daha 1 hafta önce 2, tüp bebek tedavimi gördüm ve negatif bir sonuç aldım eşim azosperm ama mikro tese ve tese yöntemleriyle sperm bulundu şuan ne hissettiğimi bilmiyorum sadece tedaviden dolayı 4 kilo aldım olmayınca tabi buna taktım yada kendimi böyle oyalıyorum doktorumdan çok memnunum ve şuan ona giden arkadaşlar var okuduğum kadarıyla ben tekrar ona gidicem allah nasip ederse ama uzun bi süre tedaviye gitmeyi düşünmüyorum 4 yıl belki çok gibi görünücek şimdi ama şuan 26 yaşındayım 30 yaşında denemek istiyorum çünkü benim bi sorunum yok yumurta kalitem düşmezmiş etkilemezmiş okadar birde kendimi toparlamam lazım 2 defa üst üste başarısızlık okadar inanmıştım ki bu sefer ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum neden diyorum allahım sana isyan etmiyorum diyorum belki kısmet belki zamanı şimdi değil belki daha yaşamam görmem gerekenler var bilmiyorum
iyi akşamlar bacılar.bu akşam içimin cayır cayır yandığını hissettim eşim çalıştığı iş yerinden çıkmak istediğini orada herkesin çocuğunun olduğunu birtek onun olmadığını bununda onu çok üzdüğünü söyledi ne diyeceğimi ne yapcamı bilemiyorum güler yüzlü mutlu gibi davranmaktan yoruldum sırf o üzülmesin diye aldırmıyor gibi davranıyorum ama çok zor oluyor allahım bitsin bu dert bitsin bu acılar allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.AMİNNNNNN
belki 10 yıl sonra bende senin gibi hissederim harzem bilemiyorum ama 10 bu acıyla yaşamayı düşünmek bile dayanılmaz Rabbim diyorum bir yol göster bir çare bir çıkış göster nasılş etsemde sesimi Rabbimi duyursam napsam nasıl dua etsemde kabul olsa diye kıvranıyorum elimde duadan başka bişey kalmadı okapıda kapanırsa ben yüz çevrilmişlerden olurum Rabbim yardım etsin bana çıkmazda kaldım bilemiyorum belki dualarım az belki yeterince yana yana dua etmiyorum belki duası kabul olanlardan değilim belki şartlarına uygun dua etmiyorum bilemiyorum tek bildiğim yanıyorum Rabbim sana sıgınıyorum bırakma beni diyorum kızlar bu nasıl bir acıdır hiç mi tükenmez zaman geçtikçe hafifler diye beklerken zaman geçtikçe daha bir agır geliyor gitgide zorlaşıyor olmazları olduran O olduktan sonra nasıl ümit keserim
belgin sen söyle napalım bu topikte kimler geldi kimler geçti kimleri gördük ne vakaların ne umutsuzların spermi çıktıda bebekleri oldu gelen gitti gelen gitti biz kaldık söylese belgin nerde hata yapıyoruz onların yapıpta bizim yapmadıgımız ne
nolur kızlar dua edin bana halim hal değil yani Rabbim diyorum eger vermeyeceksen içimi bu kadar yakma yaşayamaz oldum aklıma hep arkadaşlarımın bebekleri hamile olduklarını söyledikleri ve şok olmam her gördüğümde büyüyen karınları dogumları geliyor ey Rabbim bizi nesli kesilmişlerden etme bu acıyla imtahan etme olmazları olduran Sensin kızlar nolur bana dua edin
Hoşgeldin mehtapsym yeni tedaviniz hayırlı olsun sana da selamlarmrb kızlar herkese slm lar..tatilden yenı döndük ve uzun zamandır bloga gırmedım ..malum bızımde tedavı sürecimiz arada olunca..yanı kaan beye gıtmıstık..ilk tesede birsey bulamayınca...oda hormon tedavısı felan dedı..ama benım umudum sıfıra yakın hatta yok gibi..hıcte duymadım burada sıfır spermle hormon tedavısı görüpte bebege kavusan..ışın kötüsü dayanmaktan dayanmaya calısmanktan kendımce bahaneler uydurup sabır dılemekten de yoruluyorum..rabbım affetsın ama..ınsanların yıllarca bekleyıpte olmadıgını bılmek ama dıger taraftanta bazı ınsanların bosu bosuna bu kadar umutlu olması benı bazen cok sıkıyor..cunku umutla beklemek daha yıkıcı...olmadıgını yada olmayacagını bılmek bence daha az uzucu diye üşünüyorum..tabı bunlar benım düşüncelerım kımseye bırsey demem..
harzem 10 yıl gercekten dıle kolay ben senı dırayetınden dolayı takdır edıyorum canım..
zaman , zcu..demmi..suanda ismini hatırlayamadıgım bırcok ark slmlar...
çok geçmiş olsun inşallah rabbim bu yaşadıklarına karşılık hayırlı güzel evlatlar nasip eder bu günleri unutursun allah sabır versin
belki 10 yıl sonra bende senin gibi hissederim harzem bilemiyorum ama 10 bu acıyla yaşamayı düşünmek bile dayanılmaz Rabbim diyorum bir yol göster bir çare bir çıkış göster nasılş etsemde sesimi Rabbimi duyursam napsam nasıl dua etsemde kabul olsa diye kıvranıyorum elimde duadan başka bişey kalmadı okapıda kapanırsa ben yüz çevrilmişlerden olurum Rabbim yardım etsin bana çıkmazda kaldım bilemiyorum belki dualarım az belki yeterince yana yana dua etmiyorum belki duası kabul olanlardan değilim belki şartlarına uygun dua etmiyorum bilemiyorum tek bildiğim yanıyorum Rabbim sana sıgınıyorum bırakma beni diyorum kızlar bu nasıl bir acıdır hiç mi tükenmez zaman geçtikçe hafifler diye beklerken zaman geçtikçe daha bir agır geliyor gitgide zorlaşıyor olmazları olduran O olduktan sonra nasıl ümit keserim
belgin sen söyle napalım bu topikte kimler geldi kimler geçti kimleri gördük ne vakaların ne umutsuzların spermi çıktıda bebekleri oldu gelen gitti gelen gitti biz kaldık söylese belgin nerde hata yapıyoruz onların yapıpta bizim yapmadıgımız ne
nolur kızlar dua edin bana halim hal değil yani Rabbim diyorum eger vermeyeceksen içimi bu kadar yakma yaşayamaz oldum aklıma hep arkadaşlarımın bebekleri hamile olduklarını söyledikleri ve şok olmam her gördüğümde büyüyen karınları dogumları geliyor ey Rabbim bizi nesli kesilmişlerden etme bu acıyla imtahan etme olmazları olduran Sensin kızlar nolur bana dua edin