Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman kardeşim sende üzme kendini allah bir kapı açar inşallah. kimsenin olmaz demesine takılma. allah bilir. allah ol desin yeter

arkadaşım kalbimiz katılaşıyor kesinlikle....mesela bu azoyu ilk öğrendiğimki psikolojimle şu anki arasında dağlar kadar fark var o zaman yedim bitirdim kendimi çaresiz etrafa sardım...şimdi kabullendim belki zamanla daha iyi olurum evet çocuk özlemi asla dinmiyor ama bence biz katılaşıyoruz..

evet canım katılaşıyoruz ben öyle bir duruma gelmişimki bakıyorum kendime artık ağlıyamıyorum ağlamak bağırmak istiyorum bazen uzaklara kaçmak ama ağlıyamıyorum taş olmuş yüreyim....

mrb kızlar herkese slm lar..tatilden yenı döndük ve uzun zamandır bloga gırmedım ..malum bızımde tedavı sürecimiz arada olunca..yanı kaan beye gıtmıstık..ilk tesede birsey bulamayınca...oda hormon tedavısı felan dedı..ama benım umudum sıfıra yakın hatta yok gibi..hıcte duymadım burada sıfır spermle hormon tedavısı görüpte bebege kavusan..ışın kötüsü dayanmaktan dayanmaya calısmanktan kendımce bahaneler uydurup sabır dılemekten de yoruluyorum..rabbım affetsın ama..ınsanların yıllarca bekleyıpte olmadıgını bılmek ama dıger taraftanta bazı ınsanların bosu bosuna bu kadar umutlu olması benı bazen cok sıkıyor..cunku umutla beklemek daha yıkıcı...olmadıgını yada olmayacagını bılmek bence daha az uzucu diye üşünüyorum..tabı bunlar benım düşüncelerım kımseye bırsey demem..

belgincim ne olur bence sen de eşine karsı kendını dirayetlı gostermek yerıne tamamen bırazda olsa paylaş yoksa sen daha kötü olacak ve içinde bırıktıreceksın...

harzem 10 yıl gercekten dıle kolay ben senı dırayetınden dolayı takdır edıyorum canım..

zaman , zcu..demmi..suanda ismini hatırlayamadıgım bırcok ark slmlar...
MEHTAP...arkadaşım seni hatırladığım kadarıyla memorialde tedavi oldunuz ve eşinde ilk kez tese oldu ve çıkmadı değilmi yanlışsam düzelt arkadaşım....çok umutsuz konuşuyorsun haklısın bende aynılarını yaşadım ama hemen hemen burdaki herkes 1 kez duvara çarptı ve bi umut deniyorlar mesela bi taneside benim...biraz toparlan kendine gel biraz soğusun herşey ve yeni bir umut deyip ya kaan hocada yada emre beyde tekrar deneyin bence yapma rakadaşım tamamen umutsuz olmak için senin için çok erken...allah hepimizinn yardımcısı olsun...bu öyle bi hastalıkki belkide bi doktorun başarılı olamadığında diğeri olabiliyo bunun örneklerini gördük buralarda....

belki 10 yıl sonra bende senin gibi hissederim harzem bilemiyorum ama 10 bu acıyla yaşamayı düşünmek bile dayanılmaz Rabbim diyorum bir yol göster bir çare bir çıkış göster nasılş etsemde sesimi Rabbimi duyursam napsam nasıl dua etsemde kabul olsa diye kıvranıyorum elimde duadan başka bişey kalmadı okapıda kapanırsa ben yüz çevrilmişlerden olurum Rabbim yardım etsin bana çıkmazda kaldım bilemiyorum belki dualarım az belki yeterince yana yana dua etmiyorum belki duası kabul olanlardan değilim belki şartlarına uygun dua etmiyorum bilemiyorum tek bildiğim yanıyorum Rabbim sana sıgınıyorum bırakma beni diyorum kızlar bu nasıl bir acıdır hiç mi tükenmez zaman geçtikçe hafifler diye beklerken zaman geçtikçe daha bir agır geliyor gitgide zorlaşıyor olmazları olduran O olduktan sonra nasıl ümit keserim
belgin sen söyle napalım bu topikte kimler geldi kimler geçti kimleri gördük ne vakaların ne umutsuzların spermi çıktıda bebekleri oldu gelen gitti gelen gitti biz kaldık söylese belgin nerde hata yapıyoruz onların yapıpta bizim yapmadıgımız ne
nolur kızlar dua edin bana halim hal değil yani Rabbim diyorum eger vermeyeceksen içimi bu kadar yakma yaşayamaz oldum aklıma hep arkadaşlarımın bebekleri hamile olduklarını söyledikleri ve şok olmam her gördüğümde büyüyen karınları dogumları geliyor ey Rabbim bizi nesli kesilmişlerden etme bu acıyla imtahan etme olmazları olduran Sensin kızlar nolur bana dua edin

sevgidolu canım bizim ilk denememiz olacak daha önce hiç tedavi görmedik 8 yıllık evliyiz.
,şugün bugün dedik kısmet ağustos 14 olacak inşallah.kaç yılıır bugünü bekliyorum.maddi durumlar, hayat şartları daha önce yapmamıza engel oldu.
herşeyde vardır bir hayır diyorum artık....
allahım hepimize nasip etsin

sevgidolu canım bizim ilk denememiz olacak daha önce hiç tedavi görmedik 8 yıllık evliyiz.
,şugün bugün dedik kısmet ağustos 14 olacak inşallah.kaç yılıır bugünü bekliyorum.maddi durumlar, hayat şartları daha önce yapmamıza engel oldu.
herşeyde vardır bir hayır diyorum artık....
allahım hepimize nasip etsin
sedasem canım inşallah tedavin hayırlısıyla iyi geçer.mutlu haberlerle dönersin ,duarımız seninle olacak.sizin sorun neydi,ne gibi tedaviler oldunuz.biraz bilgi verirmisin.

iyi geceler kızlar ben daha 1 hafta önce 2, tüp bebek tedavimi gördüm ve negatif bir sonuç aldım eşim azosperm ama mikro tese ve tese yöntemleriyle sperm bulundu şuan ne hissettiğimi bilmiyorum sadece tedaviden dolayı 4 kilo aldım olmayınca tabi buna taktım yada kendimi böyle oyalıyorum doktorumdan çok memnunum ve şuan ona giden arkadaşlar var okuduğum kadarıyla ben tekrar ona gidicem allah nasip ederse ama uzun bi süre tedaviye gitmeyi düşünmüyorum 4 yıl belki çok gibi görünücek şimdi ama şuan 26 yaşındayım 30 yaşında denemek istiyorum çünkü benim bi sorunum yok yumurta kalitem düşmezmiş etkilemezmiş okadar birde kendimi toparlamam lazım 2 defa üst üste başarısızlık okadar inanmıştım ki bu sefer ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum neden diyorum allahım sana isyan etmiyorum diyorum belki kısmet belki zamanı şimdi değil belki daha yaşamam görmem gerekenler var bilmiyorum

çok geçmiş olsun inşallah rabbim bu yaşadıklarına karşılık hayırlı güzel evlatlar nasip eder bu günleri unutursun allah sabır versin

iyi akşamlar bacılar.bu akşam içimin cayır cayır yandığını hissettim eşim çalıştığı iş yerinden çıkmak istediğini orada herkesin çocuğunun olduğunu birtek onun olmadığını bununda onu çok üzdüğünü söyledi ne diyeceğimi ne yapcamı bilemiyorum güler yüzlü mutlu gibi davranmaktan yoruldum sırf o üzülmesin diye aldırmıyor gibi davranıyorum ama çok zor oluyor allahım bitsin bu dert bitsin bu acılar allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.AMİNNNNNN

belgin üzülmeyin başkalarından bize ne bizede memlekete gittigimde soruyorlar bende konuşmak istemiyorum diyorum tabiki her kez çok kızıyor ama bana ne benim çocugum oldugunda onlarmı iıgilenecekler millette bu bence bir alışkanlık olmuş sormaları lazım yoksa eksik kalıyorlar hiç üzülmeyin inşallah olur yeterki rabbim hayırlılı ve saglıklı evlat versin inşallah rabbimden isteyelim uzakları yakın etsin rabbim şifa versin:Saruboceq:

belki 10 yıl sonra bende senin gibi hissederim harzem bilemiyorum ama 10 bu acıyla yaşamayı düşünmek bile dayanılmaz Rabbim diyorum bir yol göster bir çare bir çıkış göster nasılş etsemde sesimi Rabbimi duyursam napsam nasıl dua etsemde kabul olsa diye kıvranıyorum elimde duadan başka bişey kalmadı okapıda kapanırsa ben yüz çevrilmişlerden olurum Rabbim yardım etsin bana çıkmazda kaldım bilemiyorum belki dualarım az belki yeterince yana yana dua etmiyorum belki duası kabul olanlardan değilim belki şartlarına uygun dua etmiyorum bilemiyorum tek bildiğim yanıyorum Rabbim sana sıgınıyorum bırakma beni diyorum kızlar bu nasıl bir acıdır hiç mi tükenmez zaman geçtikçe hafifler diye beklerken zaman geçtikçe daha bir agır geliyor gitgide zorlaşıyor olmazları olduran O olduktan sonra nasıl ümit keserim
belgin sen söyle napalım bu topikte kimler geldi kimler geçti kimleri gördük ne vakaların ne umutsuzların spermi çıktıda bebekleri oldu gelen gitti gelen gitti biz kaldık söylese belgin nerde hata yapıyoruz onların yapıpta bizim yapmadıgımız ne
nolur kızlar dua edin bana halim hal değil yani Rabbim diyorum eger vermeyeceksen içimi bu kadar yakma yaşayamaz oldum aklıma hep arkadaşlarımın bebekleri hamile olduklarını söyledikleri ve şok olmam her gördüğümde büyüyen karınları dogumları geliyor ey Rabbim bizi nesli kesilmişlerden etme bu acıyla imtahan etme olmazları olduran Sensin kızlar nolur bana dua edin

zaman canım anlıyoruım seni acını zaten bizi bizden başka hiç kimse anlayamaz zamana bırakmaktan başka çaremiz yok. Ben de hep senin gibi dua ediyorum allah ım diyorum eğer evlat vermeyeceksen içimden söküp al diyorum. Rahatım bazen rahatlığımı belgin gibi sen gibi biçok arkadaşımız gibi henüz tese olmayıp hüsran olmama bağlıyorum. Sonra diyorum belki allah rahatlığını veriyor ne bileyim ben de çoğu zaman karışıyorum ama kalbimi asla bozmuyorum canım sen de öyle yap yine de allah a inancımızdan dolayı ümit kesemiyoruz belki geç alıcaz mükafatımız sen yine de eşine yedirip içirmekten vazgeçme hep çabala elbet allah görecek. Ben senin adına hepimiz adına hiç bir zaman umutsuz olmadım canım her an dualarımda buradaki herkes. Ama kısmetten öte köy yok işte ne bileyim hayatımızı çekilmez yapmakta çok kötü senin inancının sağlam olduğunu biliyorum canım ne olursa olsun dediğin gibi ümidini asla kaybetme zaten allahtan da ummazsak o zaman ne sabrını verir ne dermanını işte o zaman isyan etmiş oluruz. Öyle olmayalım canım inşallah....

mrb kızlar herkese slm lar..tatilden yenı döndük ve uzun zamandır bloga gırmedım ..malum bızımde tedavı sürecimiz arada olunca..yanı kaan beye gıtmıstık..ilk tesede birsey bulamayınca...oda hormon tedavısı felan dedı..ama benım umudum sıfıra yakın hatta yok gibi..hıcte duymadım burada sıfır spermle hormon tedavısı görüpte bebege kavusan..ışın kötüsü dayanmaktan dayanmaya calısmanktan kendımce bahaneler uydurup sabır dılemekten de yoruluyorum..rabbım affetsın ama..ınsanların yıllarca bekleyıpte olmadıgını bılmek ama dıger taraftanta bazı ınsanların bosu bosuna bu kadar umutlu olması benı bazen cok sıkıyor..cunku umutla beklemek daha yıkıcı...olmadıgını yada olmayacagını bılmek bence daha az uzucu diye üşünüyorum..tabı bunlar benım düşüncelerım kımseye bırsey demem..
harzem 10 yıl gercekten dıle kolay ben senı dırayetınden dolayı takdır edıyorum canım..
zaman , zcu..demmi..suanda ismini hatırlayamadıgım bırcok ark slmlar...
Hoşgeldin mehtapsym yeni tedaviniz hayırlı olsun sana da selamlar

çok geçmiş olsun inşallah rabbim bu yaşadıklarına karşılık hayırlı güzel evlatlar nasip eder bu günleri unutursun allah sabır versin

evet canım zamanla herşey unutuluyor ama tek üzüldüğün acaba benimde çocuğum olucak mı oluyor ben 3 kez 5 kez denemişim o hiç önemli değil maddiyat önemli ve tabiki dayanma gücü işallah bununda üstesinden gelicez eşimle

zaman ümidini kesme ne olacağını kimse bilemez vardır vakti saati.Ümitsizliğin ne olduğunu inan bende çok iii biliyorum bizde denedik ve bulunmadı o kadar farklı bir duygu ki annelerimiz bile bizi anlayamazlar neler hissetiğimizi.Hiç aklımdan çıkmıyo bir an olsun herkes hayatına devam ediyo biz içimizdeki bu kederle yaşıyoruz kimseyle konuşmak istemiyorum boş geliyor konuşmalar bana.tese olmadan farklı düşünüyo ama gerçekle karşılaşınca durum çok farklı.Allahtan ümidimizi kesmeyelim yoku var eden varı yok eden allahım bize de verecek elbet herkeslere veriyo inanıyorum tüm kalbimle.Belginim sende üzülme ...

slm canlarım ilk önce eşim için dua eden sonucunu merak eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. sizlere buradan yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn sperm çıktı diyebilmeyi ve sizlere umut olmayı çok istedim ama her zamanki gibi bomboş bir kağıt kocaman bir sıfırı çektik.gelelim kaan hocanın dediklerine şimdi kızlar bu kaan hoca bize mailde yeni bir ilaç tedavisine başlarız demişti eşim sadece klomen kullanıyordu birde vitamn eşime bugün kaan hoca dsanki o maili yazan o değilmiş gibi ilaca gerek yok hormonlar çok güzel klomeni yarıya indir kasım gibi gelin önce sizi sonra eşinizi hazırlayalım demiş proxedi bıraktırmış fazla ilacın karaciğer ve akciğerlere zararı var demiş fazlada ilaçlara yüklenmenizi istemem demiş tekarar elle muayene etmiş.haaaaaaaaaaaaaaa hazır olun kızlar topiğimize yeni bir bştkinin reklamını yapcam ve ilk kullanan biz olcaz ama şimdi bitkini adını unuttum eşime kaan hoca bugün demiş ismini bunu bulabirsen kullan demiş internetten araştırdım ama şimdi aklıma gelmiyo afrikada yetişen ve bizim için süper bir bitki hem şekerler bu sefer sadece eşleriniz değil bunu sizde kullancaksınız faydaları saymakla bitmez bitkinin açılımı mutluluk hormonu akşam adınıda yazarım ha bide eşim kök hücreyi sormuş veeeeeeeeeeeeeeeee hazır olun kaan hoca iki aya kadar çalışmalara başlanacanı söylemiş bunuda ayrıntılı akşam eşiem sorara yazarım bide kızlar eşim orada bir kişiyle karşılaşmış adam 15 seneddir bu sorunla uğraşıyormuş eşime kendisin yurt dışından bir şilaç getirttiğini ve bu ilacın yüzde yüz sonuç alındını yurt dışında sadece üçülkede varmış fakat daha sonnra satışı durdurulmuş bebeklerde sakatlık riskine karşı adam avusturalyadan getirtiyomuş fazlada pahalı değil adam bu ilacı iki ay kullanmış bugün test vermiş akşam eşim arıcak sonucu sorcak adam eşiem ben bir ay daha kullancam sonra kesin çözüm alırsam sizide ararım getirtiriz demiş vallaha kızlar havadisler bu kadar

kızlar unutmadan söşleyim bu kaan hocanın olduğu yerde yapılan spermiogram testleri bana pek ayrıntılı inceleniyo gii gelmiyo sanki bilgisayardan kayıtlı olan kısmı sadece tarih değiştirp çıkartıyolar eşim orda kaç kere yaptırdıysa volüm reenk hep aynı yzıyo bu volüm yanimiktar hiçmi değişmiyo maşallah eşimin volüm miktarı hiç değişmiyo tam terazi:lepi:

Back
X