Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canom ben kaçar..yarın görüşürüz inşAllah.Dualarında beni unutmayasın :))) çok öpüldün..

Öncelikle durumunuza sevindim Allah Tamamına erdirsin.Tüp bebek ücretinde kredi kartı şansı yok mu?

İnşallah Bol bol sperm bulunur angel sizin azosperm sebebi neydi?
tedavi olarak medikal-bitkisel neler yaptınız?

sağol demmi.tüp bebek fiyatına ilaçlarda dahil olduğu için 5000tl yi nakit alıyorlar.ama mikrotese ameliyatını kredi kartıyla ödeyebiliyorsun.bize öyle dendi ve öyle oldu.allah yardımcınız olsun

cnm bizde 4 yıllık evliyiz ve 1 buçuk yıl önce öğrendik azospermi olduğunu eşimin.tek çare mikro tese ameliyatıydı.araştırdık emre beyin bu işte iyi olduğunu öğrendik ve umut tüp bebeğe gelmeye karar verdik.ve eşim dün ameliyat oldu çok şükür sperm bulundu.bu sabahta telefon ettiler yumurtaları transfer edebileceklerini yarın bizi arayacaklarını söylediler.transferden sonrada inş bi problem olmaz ve amacımıza ulaşırız.yani cnm bende çok umutsuzdum ne olacak nasıl olacak derken rüya gibi herşey yoluna girdi.inş sizlerde tez zamanda güzel haberler alırsın.moralini yüksek tut.moral çok önemli

hadi inşallah güzel haberler verirsin bize:))

Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis onlara hosgeldin diyorum.
Kizlar ben eylÜl 3'te basliyorum ignelere insallah bir aksilik olmaz o zamana kadar.
Benimki uzun protokol ekim ortasina kadar sürer.
Insallah bende size burda güzel haberi verim.

hayırlısıyla canım güzel haberlerini bekliyoruz

ah DEMMİ keşke öyle olsa...arkadaşım 10 sperm falan yok...bak o şöyle oluyomuş...meni incelenirken mesela 1-2 tane sperm görüldü demi ozaten incelemede ya işe yaramaz hale geliyo yada ölüyomuş...sonra kalan meniyi bunda başka spermde vardır mantığıyla komple donduruyolarmış tabi sıvı kısmın atıp çöken kısmını...eşime embriyolog anlatmış...yani şuan var olan hiç sperm yok ama dondurulmuş meni var fakat içinde sperm olup olmadığını bilmediğimiz......çok ilginç demi ben çok şaşırdım....eğer yakında gidersem bidaha da ben sorucam bakalım....

canımcım bursa 3 saatçik....rabbim ne nasip etmişse o ...3 ekim adetimle bu yola gireceğiz sen demmi ve belginle baraber...allah yüzümüzü kara çıkarmasın....aynı zamalrada bombaları arka arkaya patlatalım inşallah......
amin bacım inşallah allahım duysun bu güzel duanı...
günaydın topik.....naber belgin ???senin tam tarih bellimi???

günaydın bacım bugün adetim başladı yani ekimdede 20si gibi orda oluruz inşallah karsılaşırız canım..

canım allah eşinin rüyasını hayra çıkarsın rüyada erkek bebek görmek iyidir derler inşl canım tedavinin sonucunda mutlu haberi alıp bizleride mutlu edeceksin rabbim gönlünüze göre versin

inşallah canım ya allahtan şu mübarek günlerde öyle çok istiyorum ki hepimiz için, bakalım hayırlısıyla bir bebişlerimizi alsak kucağımıza oh desek üstümüzden şu yükleri atsak.....
İşallah hayırlısıyla sperm bulunsunda gerisi kolay ordaki 1 saat beklemek ömre bedel yaşamayan bilemez allah mahçup etmesin canımopuyorumnanaktan

canım doğru söylüyorsun yaşamadım ama öyle iyi anlıyor ve tahmin ediyorum ki. Ama kendimi hiç bir olumsuzluğa kanalize etmeden bekliyorum o günleri. Yaşayıp görücez diorum kötü düşünüp çekmek istemiyorum üstüme. Nasılsa Allah ne yazdıysa onu yaşıcaz gerisi boş dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor...

dinlendin mi canım işe gitmedin mi yine:oklava:

yok kızzz geldim bu sabah..ama yine geç tabiki :)) 9:30 da okuldaydım valla..Ya ramazana olduğundan pek birşey denmiyor ama yinede dikkat etmek lazım..Eylülde başlar benim mesai, bayram geçsin artık hiç bişeye fırsatım olmaz..

yok kızzz geldim bu sabah..ama yine geç tabiki :)) 9:30 da okuldaydım valla..Ya ramazana olduğundan pek birşey denmiyor ama yinede dikkat etmek lazım..Eylülde başlar benim mesai, bayram geçsin artık hiç bişeye fırsatım olmaz..

canım öğretmenmisin okul yazmışsın profilinde mühendis yazıyoCADIARZU

canım öğretmenmisin okul yazmışsın profilinde mühendis yazıyoCADIARZU

canım ben üniversitede çalışıyorum, araştırma görevlisiyim :)) ama neyi araştıyorum sormayın :))) ziraat yüksek mühendisiyim, doktora yapıyorum, karışık anlayacağın :))

belgincim....muhakkak karşılaşırız ama kim kimle bilmiyorum...ben 3 ekimde başlıcam kısmetse heralde ozaman kadar büyük bi kısmını geçmiş olurum bakalım...sonu iyi olsunda....

Back
X