Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selva cım haklısın canım dokulen paralarla bır evlat buyutup evlendırmıstık sımdıye dımı:)))))))))))
slmmmmmmmm...kaan hocayla konuştum kızlar.aslında maile cvp verdi ama emin olamadğım için aradım.eşim menagon iğne kullanıyodu ya 1 aydır hormon değerlerini göndermiştim.eylül ayı içinde gelin spermiogram yapalm burda, güzel gidiyo tedaviniz dedi.FSH istediği düzeye gelmiş.yaa bide geçenlerde eşim testislerinde damarlarının belirginleştiğini syledi kızlar.acaba üretim mi başladı diye düşünmeden edemedim.çünkü ilk m teseden sonra emre bey damarlar çok dar demişti.büyük allahım yaşatır mıki böyle bi mucize bize....
melisela sendemi burdasın kızzz. inşallah canım bu defa inşallah farklı olacak. sigarayıda bıraktınız onunda etkisi olacak. inşşşşaaaaallllaaahhhh
slmmmmmmmm...kaan hocayla konuştum kızlar.aslında maile cvp verdi ama emin olamadğım için aradım.eşim menagon iğne kullanıyodu ya 1 aydır hormon değerlerini göndermiştim.eylül ayı içinde gelin spermiogram yapalm burda, güzel gidiyo tedaviniz dedi.FSH istediği düzeye gelmiş.yaa bide geçenlerde eşim testislerinde damarlarının belirginleştiğini syledi kızlar.acaba üretim mi başladı diye düşünmeden edemedim.çünkü ilk m teseden sonra emre bey damarlar çok dar demişti.büyük allahım yaşatır mıki böyle bi mucize bize....
canım merhaba..Akşam yazmışsın görmeden çıkmışım ben..ayy inş dediğin gibi bu kez farklı olur..bugün sigarayı bırakalı tam 1 hafta olacak..zemuszemus süper bişi sigara içmemek valla..o kadar hareketli oldumki anlatamam size..önceden uyuşuk bişidim kaydirigubbakcemile3 kurtuldum çok şükür inş içmemde..
bu arada herkese günaydın, cumanız mübarek olsun, evinize bereket, huzur, sağlık ve bebek dolsun :ecrin_bebek:
ADAK'cım bence orucunu tut, alttan muayene etmez sanırım..birde adet günün falan değilya..tabi bu benim düşüncem..Ederse de o zaman bozulsun ama sen bozma :)))
Biz de yarın günü kesinleştirebiliriz 10 gün sonra adetim başlıyor normal şartlarda biraz dengesiz ama bakalım. ama önce biz yarın bahçeci ile konuşacağız çünkü orada imsinin yanında metabolomiks de var umutta yoktu 1,5 ay öncesine kadar. Emre beyse her iki yerde de ameliyat yapıyor. Bakalım kısmet. Aslında umut bize daha yakın ama taksicilere çalışacağız artık 15-20 gün.günaydın kızlar...yarın emre beyin yanındayız...hem emre beyle görüşüp spermiyogram yaprırcaz hemde süleyman beyle görüşçez tüp bebek hakkında gün falan belirlicez ücreti falan konuşçaz....tam 1 ay kaldı başlamamıza....heyecanlıyım ...sadece yarın için bile heyecanlıyım....allahım ne olur aynı kötü şeyleri yaşatma ne olur....bişi sorcam şimdi yarın kadın doğumcuylada görüşücez ya beni muayene edermi sonuçta önümüzdeki adetimle başlıcam yarın değil 1 ay var...ona göre yarın oruç tutayımmı tutmayayımmı bilemedim mutlaka muayene edermi sonuçta ilk görüşme.....off stresi sardı valla..o masaya çıkmaktan nefret ediyorum..ne güzel 6 aydır rahattım....