Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisela canım hayırlısı olsun:) hareketi falan takma bence de jklm de söyledi. Hem daha ilaçlara yeni başlamışsınız inşallah daha da düzelir canım en ufak şey bile etkileyebiliyor spermleri. Moralini bozmadan yola devam:)

MELISELA cım canım benım ya senı uzmek ıstemem ama ben hala sorunu anlayamadım.tup bebekle mı normal yollamı hareketsızı spermle dollemeyı sordun sen?gercı ıkısınınde cvb nı verdım ben sana canım rabbbım ınsaalalah YUZUNU GULDURUR BITANEM

herkese merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım :46:aralığın son haftası mesa olacakmışız .buğün eşim doktorla görüştü tese dememiş mesa demiş farkı ne allah aşkına bilen söylesin rabbim 2011 de hamile oluruz inşanlah her akşam işten eve gelirken ağlayarak gelmek istemiyorum.işten güçten elimiçekince derdim aklıma geliyor otobüste gelirken pencere kenarına yapışıyorum ağlaya ağlaya eve geliyorum.komşular balkonda imalı laflarıyla beni karşılıyorlar.çoçuklarını gözüme sokaçaklar...rabbim yardım et.

hanımlar bir hayal ama rabbimden umut kesilmez size bir soru bebeğiniz olursa ismini ne koyarsınız hiç düşündünüzmü ismi ne olsun:emir_bebek:

MELISELA CANIM ANLADIGIM KADARIYLA SEN NORMAL YOLDAN HAMILELIKI SORDUN BEN YANLIS ANLADIM canımHAREKET SART CUNKU NORMAL GBELIK ICIN CANLI HAREKETLI SPERM OLMASI LAZIM KI GIDIP yumurtayı bulup dollesın.hareketsız spermle normal gebelık yumurtayı bulup dollemesı acsından zor denılmıstı bıze de .ama tup bebekte hareket onemlı degıl

jklm tüp bebekte hareket önemli deyil mi gercekten hareketsiz bir sperm enjekte edildiğinde tutunurmu kadında herşey normalse

merhabalar benım esımde azospermi.ılk denememızde mıkrotese yapıldı sperm bulunamadı.okadar ilaç içti.normal ilaçlar olsun bıtkısel ilaçlar olsun hıc bır faydası olmadı.bı dahakı denememızdede amelıyat olmak ıstemıyor.artık çıkanlarla denıycez.zaten tekrar bulunamama ıhtımalı var bosuna o acıları cekmek ıstemıyor.

DURUDENIZDERYA canım benım esımde yazın mıkrotesesınde 6 tane hareketsız sperm bulundu.onemlı degıldedı doktor.sonucta tup bebek oldg ıcın bız yumurtaya bırakcaz dollencek dedı.sonucta bızımkı tuttu fakat dustu.yanı tup bebekte hareket onemlı degılll

DURUDENIZDERYA canım benım esımde yazın mıkrotesesınde 6 tane hareketsız sperm bulundu.onemlı degıldedı doktor.sonucta tup bebek oldg ıcın bız yumurtaya bırakcaz dollencek dedı.sonucta bızımkı tuttu fakat dustu.yanı tup bebekte hareket onemlı degılll

inşanllah birdahaki sefer sıkısıkı tutar kucağına alırsın.hareketin önemli olmadığını bilmiyordum.

blueavcı sizde öğreneli 4 aymı oldu, yoksa tedaviye başlayalı mı 4 ay oldu? Biz hiç iğne falan kullanmadık canım ya, ilk testte sıfırdı sonra bizde sayı artmıştı..işte kaan hocayı bulunca ona yazdım ona klomenle pharmatonu verdi ve bitkisel şeyler kullanmıştık..yine çok şükür halimize ama hocanın öle demesi benim moralimi bozdu.bizim son testimiz 52 milyondu ve morfolojimiz falan gayet iidi..Burda test sonucunda sadece 8 milyon var başka bişiye bakmamışlar..Araştırmamışlar yani ve direkt kaan hoca onu gördü tüp bebek dedi..Belki 3 aya kadar proxeed falan işe yararsa bilmiyorum..tekrar klomenide verdi..Ya proxeed kullanıp sonuç alan varmı burda peki? bilmiyorum canımı sıkmamaya çalışıyorum ama olmuyor..örneğin ben şubatta hazırlancam, eşimden test alcaklar hadi ordan hareketli bulunmadı, peki bu hareketsiz olan spermler yumurtayı döllemez mi? ben anlamadığım o..hareketsiz demek = ölü mü demek? testte %100 hareketsiz yazıyordu..hoca dedi labta onu ilaçla inceleriz gerçekten ölümü diye falan filan dedi..ya da ben mi çok olumsuz düşünüyorum..Ama ümit kesmek yok..Yoıla devam..buna da şükür..Sen kal canım sonra sıra bende inş :))) Zaten öle demiştimya, senden sonra ben die :90:

Canım 8 milyon çıktı ama %100 hareketsiz diyor..önce testlerde sayı çok fazlaydı ama hareket yine yoktu malesef, bu seferde sayıda yoktu..JKLM canım sen tüp bebek yaptınya bilirsin..şimdi bizim durum çok mu kötü sence? sperm var ama hareketsiz yine döllenme olurmu? hoca dediki tutma zor olur dedi..tutma dediği bana mı tutunma yoksa döllenmemi? nolur bir akıl ver bana..

yok canım öğreneli 9ay olduda biz emre beyle başlayaşı 4ay oldu ve 4aydır sperm çıkışı var benim eşim hipogonodzmya lh fsh düşük testesteron normaldi dışardan takviye verince yoluna girmeye başladı işte sizin sebepde bell değilki işin kötü tarafı inşl canım verdiği ilaçlar işe yarar dediğim gibi sen kendini bunaltmaserin dur bnede duymuştum cansızlara lab ortamında kuyruğuna mı dokunuyolarmış nedir artık nasıl bişeyse o canlandıryolarmış hiç merak etme o kadar spermdende canlanan çıkacak ve sen kavuşacaksın bebeğine .buarada sen bu lafı çok söylüyosun benden önce sen diye inşl ben kalırsam ayağımı öyle bir sürücem ki:))

herkese iyi akşamlar kızlar...bende anneme geldim net buldum..yarın allahın izniyle işe başlıcam...ben ekim kasım yatmaya tembelliğe iyi alıştım tüm i,zinler bitti artık aralıksız çalışma zamanı....çalış çalış para biriktir tüp bebek yap....öyle değilmi arkadaşlar allahım yardımcımız olsun....

canım benim ben sana dedim kahverengi lekelenme hamişlik belirtisi ama ebana nın dediği gibi çok dikkat iş güç yapayım deme..Allah nasip ettiyse olur inşallah geç döllenmedir yükselir değerin inşallah... Test sonuçlarınızda iyi maaşallah iyi şeyler olacak hissediyorum ben:)

evet canım sen söylemiştin hala oluyor o lekelenme çok hafif belli belirsiz ama diğer aylarda olmayan bişe benide o düşündürüyor inşl canım hislerin doğru çıkar hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze razı eylesin

ebanacım dikkat edecem canım kendime hiç merak etme sen mümkün olduğunc bile kaldırmamaya çalışıyorum tedbiri elden bırakmayayım diye bende pazartesi nasıl beklicem diye dşünüyorum ama başka çare yok ki bari adetin üstünden 10gün geçsin belki daha doğru sonuç verir ya var ya yok

bu arada merak eden arkadaşlar vardır sonuç pazartesi belli olacak 12.gün yani.....gerçi sonuç belli doktorum beni daha transfer öncesi bile duruma hazırladı ama usulden pazartesi kan vercez işte.....

herkese merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyım :46:aralığın son haftası mesa olacakmışız .buğün eşim doktorla görüştü tese dememiş mesa demiş farkı ne allah aşkına bilen söylesin rabbim 2011 de hamile oluruz inşanlah her akşam işten eve gelirken ağlayarak gelmek istemiyorum.işten güçten elimiçekince derdim aklıma geliyor otobüste gelirken pencere kenarına yapışıyorum ağlaya ağlaya eve geliyorum.komşular balkonda imalı laflarıyla beni karşılıyorlar.çoçuklarını gözüme sokaçaklar...rabbim yardım et.

şimdiden hayırlı olsun canım tedaviniz inşl bolca sperm bulunur hamileliğin gerçekleşir o komşularınında ağzı açık kalır ne biçim insanlarmış ya onları geriyor sanki keşke çocuğu olmayan herkes aynı yerde otursaydık bizi bizden başkası anlayamazki
ebru5 arkadaşım aramıza hoşgeldin inşl en kısa zamnda derdinin dermanını bulursun rabbim yardımcınız olsun
adakcım allahtan ümit kesilmez bellimi olur belkide pazartesi güzel haber verirsin sizin için ne hayırlıysa o olsun arkadaşım

bu arada merak eden arkadaşlar vardır sonuç pazartesi belli olacak 12.gün yani.....gerçi sonuç belli doktorum beni daha transfer öncesi bile duruma hazırladı ama usulden pazartesi kan vercez işte.....

umut dünyası deyilmi canım kardeşim benim yüreğinin açısını yüreğimde hissediyorum bizde aralıkta mesa olaçağız inşanlah ama ellerimin boş kalmasından çok ama çok korkuyorum.rabbim sabır ve güç versin hepimize

günaydın kızlar test sonucumu aldım beta hcg değerim 7.2 doktor dediki 0ile 10 gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5 ile 50arası seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım şu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi iyi mi kötümü artık bende bilmiyorum ama biraz daha beklicez artıkya hastalanacam gerek bile kalmayacak yada :49:hayırlısı neyse o olsun inşl

inşanlah hamilesindir canım kardeşim .hep birlikte sevinelim

Kızlar ii akşamlar arkadasım insallah hamilesindir benimde ilk bebegimde öyle olmuştu sonras kan degerim 6500 e kadar yükseldi dua et ve kendini rahat tut bu arada ben bu site şeklini begenmiyorum

günaydınlar... NİSSAN NURSEN ZCU BLUAVCI iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar....
bende burdaki tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım...
NİSSAN canım işte ben bugün yarın hastalanıcam ankaraya gidicez ilk önce ben hazırlancam sonra eşim tese olucak tarihi belli değil...
BELGİNCİM geçmiş olsun canım inşallah tedavin senin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun canım...
SAYES senin adına sevindim daha fazla beklemeden sende başlıcaksın inşallah tedavine hayırlısı olsun canım....

canım benim inşallah hamilesindir

kızlar bugün giremedim biraz yattım uyudum bugün sonrada iş güç yarın kayınvalidemler geliyo alışmıştık yanlızlıga ayaaaa:43::43:

Back
X