Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MELISELA CANIM ANLADIGIM KADARIYLA SEN NORMAL YOLDAN HAMILELIKI SORDUN BEN YANLIS ANLADIM canımHAREKET SART CUNKU NORMAL GBELIK ICIN CANLI HAREKETLI SPERM OLMASI LAZIM KI GIDIP yumurtayı bulup dollesın.hareketsız spermle normal gebelık yumurtayı bulup dollemesı acsından zor denılmıstı bıze de .ama tup bebekte hareket onemlı degıl
DURUDENIZDERYA canım benım esımde yazın mıkrotesesınde 6 tane hareketsız sperm bulundu.onemlı degıldedı doktor.sonucta tup bebek oldg ıcın bız yumurtaya bırakcaz dollencek dedı.sonucta bızımkı tuttu fakat dustu.yanı tup bebekte hareket onemlı degılll
blueavcı sizde öğreneli 4 aymı oldu, yoksa tedaviye başlayalı mı 4 ay oldu? Biz hiç iğne falan kullanmadık canım ya, ilk testte sıfırdı sonra bizde sayı artmıştı..işte kaan hocayı bulunca ona yazdım ona klomenle pharmatonu verdi ve bitkisel şeyler kullanmıştık..yine çok şükür halimize ama hocanın öle demesi benim moralimi bozdu.bizim son testimiz 52 milyondu ve morfolojimiz falan gayet iidi..Burda test sonucunda sadece 8 milyon var başka bişiye bakmamışlar..Araştırmamışlar yani ve direkt kaan hoca onu gördü tüp bebek dedi..Belki 3 aya kadar proxeed falan işe yararsa bilmiyorum..tekrar klomenide verdi..Ya proxeed kullanıp sonuç alan varmı burda peki? bilmiyorum canımı sıkmamaya çalışıyorum ama olmuyor..örneğin ben şubatta hazırlancam, eşimden test alcaklar hadi ordan hareketli bulunmadı, peki bu hareketsiz olan spermler yumurtayı döllemez mi? ben anlamadığım o..hareketsiz demek = ölü mü demek? testte %100 hareketsiz yazıyordu..hoca dedi labta onu ilaçla inceleriz gerçekten ölümü diye falan filan dedi..ya da ben mi çok olumsuz düşünüyorum..Ama ümit kesmek yok..Yoıla devam..buna da şükür..Sen kal canım sonra sıra bende inş :))) Zaten öle demiştimya, senden sonra ben die :90:
Canım 8 milyon çıktı ama %100 hareketsiz diyor..önce testlerde sayı çok fazlaydı ama hareket yine yoktu malesef, bu seferde sayıda yoktu..JKLM canım sen tüp bebek yaptınya bilirsin..şimdi bizim durum çok mu kötü sence? sperm var ama hareketsiz yine döllenme olurmu? hoca dediki tutma zor olur dedi..tutma dediği bana mı tutunma yoksa döllenmemi? nolur bir akıl ver bana..
canım benim ben sana dedim kahverengi lekelenme hamişlik belirtisi ama ebana nın dediği gibi çok dikkat iş güç yapayım deme..Allah nasip ettiyse olur inşallah geç döllenmedir yükselir değerin inşallah... Test sonuçlarınızda iyi maaşallah iyi şeyler olacak hissediyorum ben:)
herkese merhaba arkadaşlar çok heyecanlıyımaralığın son haftası mesa olacakmışız .buğün eşim doktorla görüştü tese dememiş mesa demiş farkı ne allah aşkına bilen söylesin rabbim 2011 de hamile oluruz inşanlah her akşam işten eve gelirken ağlayarak gelmek istemiyorum.işten güçten elimiçekince derdim aklıma geliyor otobüste gelirken pencere kenarına yapışıyorum ağlaya ağlaya eve geliyorum.komşular balkonda imalı laflarıyla beni karşılıyorlar.çoçuklarını gözüme sokaçaklar...rabbim yardım et.
bu arada merak eden arkadaşlar vardır sonuç pazartesi belli olacak 12.gün yani.....gerçi sonuç belli doktorum beni daha transfer öncesi bile duruma hazırladı ama usulden pazartesi kan vercez işte.....
bluevci tüm kalbimle inşallah hamilesindir arkadaşım....inşallah bu zorlu yolculuğa girmeden kurtulursun şu illetten....
günaydın kızlar test sonucumu aldım beta hcg değerim 7.2 doktor dediki 0ile 10 gebe olmayanlar 2gün ile 1haftanın değer aralığı 5 ile 50arası seninki 7dedi önümüzdeki haftaya kadar hastalanmazsan testi tekrarlayalım şu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi iyi mi kötümü artık bende bilmiyorum ama biraz daha beklicez artıkya hastalanacam gerek bile kalmayacak yadahayırlısı neyse o olsun inşl
günaydınlar... NİSSAN NURSEN ZCU BLUAVCI iyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar....
bende burdaki tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım...
NİSSAN canım işte ben bugün yarın hastalanıcam ankaraya gidicez ilk önce ben hazırlancam sonra eşim tese olucak tarihi belli değil...
BELGİNCİM geçmiş olsun canım inşallah tedavin senin için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun canım...
SAYES senin adına sevindim daha fazla beklemeden sende başlıcaksın inşallah tedavine hayırlısı olsun canım....