Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada yeni bitkiseller aldım.. Demir dikeni, zeytinyağında incir, balık yağına ilave olarak

SepeNatural Epimedium 100*350mgr Kapsül
AksuVital Ginkgo Biloba 60'lik Kapsül (560mg) (P00485)
SepeNatural Kore Ginsengi 60*400mgr Kapsül (P00208)
AVİCENNA ERKEK MACUN 460GR. (P00473)

inşallah şifa buluruz, hatırlarsanız konuşmuştum sepe naturelden bir yetkiliyle bunları kullanmamızı tavsiye etmişti....

eşim kaan beye mail atmıştı ve dün gece cevabı geldi ama net bişey dememiş.bildiğm kadarıyla eşim durumunda kı hastalarına klomen ve benzeri ilaçlar veriyodu .yoksa ben mi yanlış hatırlıyom.sadece bitkiselleri kullanabilirsiniz demiş.kızlar eşi eşimin durumundaki kaan hocanın hastaları beni bu konuda aydınlatırmısınız acaba.:26:
kızlarrrr cevabınızı bekliyom

syolcu bencede tatlım kanı bozdular. durumu kurtarmak adına yalana baş vurdular. bir de 4 ayda çıkan sonuç şimdi nasıl 20 günde çıkıyor onuda anlamadım. allah yardım etsin

bizde ondan şüphelendik aslına bakarsan.ama ne yapalım vardır hayırlısı 4 ay bekledik 20 gün daha bekleyelim artık inş.sonucu güzel çıkar da beklediğimize değer ümitlerimiz kırılmaz bir kez daha.

syolcu canım bazen böyle aksilikler çıkıyor olsun .inşAllah iyi sonuçlar çıkarda beklediğinize değer.

Merabalar kızlar nasılsınız keyifler nasıl?Ben de iyiyim Allah'a şükür,nete sürekli giremiyorum o yüzden konuları tam olarak takip edemiyorum ve unutuyorum da kimin ne sorunu vardı tedavisi ne aşamada.Bu topiğe de yeni katıldım,kusuruma bakmayın arkadaşlar.:26:

leylakçım inşallah sınavı kaanmışsındır adaktan haber yok mu daha syolcu canım allah herkesi hayırlı insanların eline düşürsün ebanacım nasılsın belgin senin halinden ben çok iyi anlarım çünkü benimde var başımda kızlar birşey sorucam size mikrotese oldunca siz mi istiyorsunuz patoloji raparunu yoksa hastane kendisi yapıyor cevaolarsanız sevinirim

MRh bizde kısmetse ARALIK 20 gibi Kaan hocaya gidicez 1 aylık ilaç tetavisi vermişti sonrada gelin demişti.Randevu nasıl alınıyo ve kaç gün önce almak gerekiyo Cebeci tıp fakültesinden alınıcak randevu kızlar ...cevaplarınızı bekliyorum:16::16::16:

leylakçım inşallah sınavı kaanmışsındır adaktan haber yok mu daha syolcu canım allah herkesi hayırlı insanların eline düşürsün ebanacım nasılsın belgin senin halinden ben çok iyi anlarım çünkü benimde var başımda kızlar birşey sorucam size mikrotese oldunca siz mi istiyorsunuz patoloji raparunu yoksa hastane kendisi yapıyor cevaolarsanız sevinirim
Teşekkür ederim iii dileklerin için....işallah kazanmışımdır

bsxxxx canım biz istemeden hastane tese sonuçunu almaya gittiğimizde 20 gün kadar sonra patoloji sonuçunu alabilirsiniz dediler.burada bir arkadaşımızada yanlış hatırlamıyorsam hastanede vermemiş kendileride alınması gerektiğini bilmiyorlarmış sanırım kendiside daha sonra öğrenmiş alınması gerektiğini,ama raporları yokmuş.yinede siz teseden önce bir danışın hastaneye.

inşallah canım tese olunca patoloji raporunu sen istemeden yapmıyorlar mı canım yoksa hastane kendisi yapıyor mu

canım biz tesa ameliyatı olmuştuk yani tese olduğumuzu biliyorduk daha sonra öğrendimki tesa olmuşuz düşün artık nasıl bir yer bize hiçbirşey söylemediler bu konuda ....burdan öğrendim bende ama bildiğim kadarıyla kendin söylüyosun Gamzesezer daha iii bilir o yeni ameliyat oldu

leylak umarim sinavi iyi bir puanla alirsin arkadasim.aa doktor kontrolune de az kalmis hadi hayirlisi beklediginiz sonuclari alirsiniz insallah

Son düzenleme:
bsxxxx canım biz istemeden hastane tese sonuçunu almaya gittiğimizde 20 gün kadar sonra patoloji sonuçunu alabilirsiniz dediler.burada bir arkadaşımızada yanlış hatırlamıyorsam hastanede vermemiş kendileride alınması gerektiğini bilmiyorlarmış sanırım kendiside daha sonra öğrenmiş alınması gerektiğini,ama raporları yokmuş.yinede siz teseden önce bir danışın hastaneye.

canım bizimde aynı ne yazık ki biz bişey bilmiyorduk o zaman hastanede yapmamöış emre beyde benden bu raporu istedi ama rapor falan yok ne yazık ki saoğl bilgilendirdiğin için

nissan sağol arkadaşım çok heyecanlıyım daha şimdiden Kağan hoca ne diyecek bakalım iyi birşeyler söyler DE DÜNYALAR BİZİM OLUR...

neyse cevabımı almadım çıkıyorm.nur.sen cim biz de sizn kullandığınız macunu kullanıyoz.böğürtlen köküyle birlikte.inşallah size de bize de şifa olur.herkese iyi akşamlar.iyi haberlerinizi almak dileğiyle.

kromozom analizi için kan vermiştik belgincim.valla iyimi kötümü bende anlayamadım hala ne olduğunu.kan da ki hücre sayısı yetersiz çıkmış.hiç duymamıştım şuana kadar böyle bişi.ya kan ı fazla bekletmekten bozdular bilemiyorum artık, kimlere emanetiz işte, artık güvenemiyorum ya doktorlara.başlarından atıyolar resmen.
allahım hepimizin yardımcısı olsun allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Kızlar meraba nasılsınız bakalım canlarım benim bayadır giremedim..kpss sınavı vardı ona çalıştım şükür bitti ..şimdi geçmişi okuycam bakalım neler olmuş işallah iii haberler vardır...:1::1:
canım benim eşimde girdi inşallah güzel sonuç alırsınız ikinizde benimki biraz sor diyoo sence nasıldı.
belgin kızz allah kolaylık versin canım. ne zaman gidecek kaynanan
sağol canım o gitmiyoki biz onla kalıyoruz zaten inşallah biz gideriz yakında.
canım hoşbulduk. iyilik sağlık, çok yorgunum hafta sonu plansız bir Ankara seyahatimiz oldu:) severim sürpriz gelişmeleri ama biraz yorucu oldu. Şimdi de işte gözleri açık tutmaya çalışıyorum ....
ohh gezmişsin bu gecede uyursun boş ver.
MRh bizde kısmetse ARALIK 20 gibi Kaan hocaya gidicez 1 aylık ilaç tetavisi vermişti sonrada gelin demişti.Randevu nasıl alınıyo ve kaç gün önce almak gerekiyo Cebeci tıp fakültesinden alınıcak randevu kızlar ...cevaplarınızı bekliyorum:16::16::16:
allah yardımcınız olsun canım geçen yılda biz yol etmiştik ankarayı.
bu arada yeni bitkiseller aldım.. Demir dikeni, zeytinyağında incir, balık yağına ilave olarak

SepeNatural Epimedium 100*350mgr Kapsül
AksuVital Ginkgo Biloba 60'lik Kapsül (560mg) (P00485)
SepeNatural Kore Ginsengi 60*400mgr Kapsül (P00208)
AVİCENNA ERKEK MACUN 460GR. (P00473)

inşallah şifa buluruz, hatırlarsanız konuşmuştum sepe naturelden bir yetkiliyle bunları kullanmamızı tavsiye etmişti....
bacım allah şifa versin..
sevgi dolu hiç uğramıyormu topiğe. uzun zamandır rastlamıyorum kızlar. tedaviye başladımı

ewet bende merak ediyorum sevgiyiiii

Back
X