Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım inşallah şifa olur,sana da iyi akşamlar canım,soruna cevap vermek isterdim ama malesef bu konuda bir bilgim yok.Görüşmek üzere inşallah.

neyse cevabımı almadım çıkıyorm.nur.sen cim biz de sizn kullandığınız macunu kullanıyoz.böğürtlen köküyle birlikte.inşallah size de bize de şifa olur.herkese iyi akşamlar.iyi haberlerinizi almak dileğiyle.

canım senin için yazmıştım mesajımı.

kimsecikler kalmadı heralde neyse zaten pembe85 ten başka selamımı alan olmadı,neyse.iyi akşamlar.

Herkese slm iyi akşamlar topiğin sabırlı hanımları..... Ben bugün ii değilim neden bilimiyorum ...ağlayarak geçti desem yalan olmas :14::14::14::14::14:

merhaba kizlar nasilsiniz? okuyorum yazilari ama bugunlerde yazasim gelmiyor
aklimdan ciksin bu konu diyorum dusunmek istemiyorum ama olmuyor
allahim yardimcimiz olsun

kizlar adagin test günü bugun du dimi yanlis hatirlamiyorsam..haber gelmemis daha

Herkese slm iyi akşamlar topiğin sabırlı hanımları..... Ben bugün ii değilim neden bilimiyorum ...ağlayarak geçti desem yalan olmas :14::14::14::14::14:
canım bende öyle oluyorum allahım sabır versin bizlere
merhaba kizlar nasilsiniz? okuyorum yazilari ama bugunlerde yazasim gelmiyor
aklimdan ciksin bu konu diyorum dusunmek istemiyorum ama olmuyor
allahim yardimcimiz olsun

ewet canım benimden nedendir bilinmez bu aralar yazasım gelmiyor ama alışıyorum yavaş yavaş tek arkadaşım burasıı

belgincigim nasilsin canim
birak takma kafana kayinvalideni falan biliyorum zor ama üzme kendini
bizim derdimiz bize yeter canim benim

evet belgincigim benimde tek arkadasim tek icimi döktügüm yer burasi

belgincigim nasilsin canim
birak takma kafana kayinvalideni falan biliyorum zor ama üzme kendini
bizim derdimiz bize yeter canim benim
napalım canım takıyorum bazen canım
evet belgincigim benimde tek arkadasim tek icimi döktügüm yer burasi
ewet benimde dert ortağım sizler ve burasıı
:54:masallah kalabalıgız .kızlar herkese SLMMMMMMMMMMMM:98:

merhaba canım

kızlar herkese iyi akşamlar evet kimse derdini başkasına dökemeyince bizim derdimizi ancak biz anlarız kızlar benim eşimde 2 sene önce hormonlar yüksekti bu hafta içi ben hastaneye gidicem bakalım bi gidip hormon tahlili yaptırsın hiç mi değişmemiş belgincim çiçek sizler nasılsınız

Back
X