slm belgincigim iyiyiz sen nasilsin canim
iyiyim canım ne olsunnn yaşıyoruz şükür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm belgincigim iyiyiz sen nasilsin canim
iyiyim canım ne olsunnn yaşıyoruz şükür..
YADE78 Canım ikimizinde durumu aynı hemen hemen. Benimde ilk eşimden bir kızım var. Onu da geç buldum gerçi tedavi görmeden oldu. .1.5 yıl önce de 2. evliliğim oldu. Evlendiğimizden bu yana da 1 tüp bebek denememiz. Malisef sonuç negatif. İlk zamanlar Allah da biliyorya çocuğum olsun istemedim. Belki eşimin kızımı sevmemesinden korktum bilemiyorum neden. Çünkü kızımla anlaşmaları 1 yılda anca oldu. Çok üzülüyordum. Şimdi Allaha şükür iyiler. Bende kendimden çok onun için bir bebeğim olsun istiyorum. Eşimin kimsesi yok küçükken evlatlık vermişler onu da. hayata tutunması mutlu olması için bi çocuğunun olması gerekiyor sanki. Çünkü hep bişeyler eksik evliliğimizde. 2. denememiz olcak mart sonu gibi sanırım tesede Bulunan 2-3 spermle...
zcu güzel dileklerin için sağol canım. Allah bizim için ne diliyorsan 10 katını sana versin inşallah.
iyi akşamlar kızlar canlarım hepiniz mübarek mevlit kandilini kutluyorum ayrıca hepinizin sevgililer gününüde kutluyorum rabbim bu günümüzde dualrımızı kabul eylesin umarım bebeksiz gecen son sevgililer günü ve mevlit kandili olıur bi dahaki seneye aglayan bebeklerimizle ilgilenmekten sevgilliler gününü fala gözümüz görmez olur inşallah rabbim sen büyüyksün hepimizin duasını kabul eyle amin
![]()
rabbim bu mübarek gecede sana açılan elleri dillerdeki duaları gönülden yalvarışları geri çevirme, sen bizleri bu mübarek gecede affeyle, iman nasip eyle rabbim iman edenlerin kandillerini de mübarek eyle.bizlere evlat nesib et ey yuce rabimm bizleri evlatla sinava cekme rabim eslerimize sife nasib et.aminnn allah butun evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese hayırlı kandıller canım,yade arkadasım tup bebekte spermın canlı olma sartı yokkı...zaten ılacla onlar o gorevı yerıne gtrtyrlr.yanı bende oyle olmustu....rabbım tez zmanda kurtarsn ama sen bızden cok cok sansılısnıkı allah bagıslasın bır kızın varmıs.... (keske gelmeseydın )ama topıke
hosgeldın tatlım
hep arkadasım agzına saglık cok güzüel dua olmuş rabbim kabul eylesin
merhabalar çok sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlere bişey sormak istiyorum.kök hücre çalışmaları ile ilgili bir kurul kurulduğunu duydunuzmu? biz başka azolu arkadaşlarla kök hücre çalışmalarına azonunda dahil olması için bi takım çalışmalara başladık sizlerden de bu konuda destek istesek ne dersini?.özellikle yapılan bütün tedavilere rahmen bir türlü sperm bulunamayaların son umudu olan kök hücrenin azodada uygulanmasını, gerekli çalışmalar yapılmasını ve azonunda bir hastalık olarak kabul edilmesini istiyoruz.hep beraber birlik olursak belki bir şeylerin başlangıcını sağlarız.kavuşmak için elele verelim.
Rabbim bu mübarek gecede sana açılan elleri dillerdeki duaları gönülden yalvarışları geri çevirme, Sen bizleri bu mübarek gecede affeyle, iman nasip eyle… Rabbim iman edenlerin Kandillerini de mübarek eyle.bizlere evlat nesib et ey yuce rabimm bizleri evlatla sinava cekme rabim eslerimize sife nasib et.aminnn allah butun evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn