Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim bu mübarek gecede sana açılan elleri dillerdeki duaları gönülden yalvarışları geri çevirme, Sen bizleri bu mübarek gecede affeyle, iman nasip eyle… Rabbim iman edenlerin Kandillerini de mübarek eyle.bizlere evlat nesib et ey yuce rabimm bizleri evlatla sinava cekme rabim eslerimize sife nasib et.aminnn allah butun evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlar canlarım hepiniz mübarek mevlit kandilini kutluyorum ayrıca hepinizin sevgililer gününüde kutluyorum rabbim bu günümüzde dualrımızı kabul eylesin umarım bebeksiz gecen son sevgililer günü ve mevlit kandili olıur bi dahaki seneye aglayan bebeklerimizle ilgilenmekten sevgilliler gününü fala gözümüz görmez olur inşallah rabbim sen büyüyksün hepimizin duasını kabul eyle amin
:8:

hep arkadasım agzına saglık cok güzüel dua olmuş rabbim kabul eylesin

YADE78 Canım ikimizinde durumu aynı hemen hemen. Benimde ilk eşimden bir kızım var. Onu da geç buldum gerçi tedavi görmeden oldu. .1.5 yıl önce de 2. evliliğim oldu. Evlendiğimizden bu yana da 1 tüp bebek denememiz. Malisef sonuç negatif. İlk zamanlar Allah da biliyorya çocuğum olsun istemedim. Belki eşimin kızımı sevmemesinden korktum bilemiyorum neden. Çünkü kızımla anlaşmaları 1 yılda anca oldu. Çok üzülüyordum. Şimdi Allaha şükür iyiler. Bende kendimden çok onun için bir bebeğim olsun istiyorum. Eşimin kimsesi yok küçükken evlatlık vermişler onu da. hayata tutunması mutlu olması için bi çocuğunun olması gerekiyor sanki. Çünkü hep bişeyler eksik evliliğimizde. 2. denememiz olcak mart sonu gibi sanırım tesede Bulunan 2-3 spermle...
zcu güzel dileklerin için sağol canım. Allah bizim için ne diliyorsan 10 katını sana versin inşallah.

canim benim ya demekki bu konu da da kaderdasiz...benim kizim hemen olmustu.hatta hic aklimizda bile yokken...dügünümden 9 ay sonra kucagima almistim bile..o nedenle hic böyle bi sorunla karsilasacagim aklima gelmemisti.ama rabbim beni belki bu sekilde imtihan ediyodur...insallah hayirlisiyla geceriz bu imtihandan...
aynen benim de canim senin gibi bir kizim var ara ara bende sorunlar yasiyorum.tam ergenlik caginda ve herseyi yanlis anliyor...cok sükür esimle iyi anlasiyorlar ama bazen ikisinin arasinda kaldigimda oluyor tabi....benim esiminde ailesi pek yakin degil.cok soguklar birbirlerine.zaten üvey anne elinde büyümüs garibim...öyle cok istiyorki bi cocugu olsun.onun kücüklerinin kactane var cocuklari.o da koyuyr tabi haliyle...bende en cok onun icin istiyorum...bizim daha ilk olacak denenemiz..insallah hayirlisiyla sonuclanirda son olur....insallah sende ve butun kardeslerimizde hayirlisiyla tez zamanda kavusurlar yavrularina...iyiki sizler varsiniz iyiki burda herseyi paylasiyoruz yoksa insan yalniz kafayi yiyecek.....

iyi akşamlar kızlar canlarım hepiniz mübarek mevlit kandilini kutluyorum ayrıca hepinizin sevgililer gününüde kutluyorum rabbim bu günümüzde dualrımızı kabul eylesin umarım bebeksiz gecen son sevgililer günü ve mevlit kandili olıur bi dahaki seneye aglayan bebeklerimizle ilgilenmekten sevgilliler gününü fala gözümüz görmez olur inşallah rabbim sen büyüyksün hepimizin duasını kabul eyle amin
:8:

amın canım amın......bu güzel duaya canı gönülden amınnnnnnnnnnnnnnn

rabbim bu mübarek gecede sana açılan elleri dillerdeki duaları gönülden yalvarışları geri çevirme, sen bizleri bu mübarek gecede affeyle, iman nasip eyle… rabbim iman edenlerin kandillerini de mübarek eyle.bizlere evlat nesib et ey yuce rabimm bizleri evlatla sinava cekme rabim eslerimize sife nasib et.aminnn allah butun evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

amın canım amınnnn

:46:herkese hayırlı kandıller canım,yade arkadasım tup bebekte spermın canlı olma sartı yokkı...zaten ılacla onlar o gorevı yerıne gtrtyrlr.yanı bende oyle olmustu....rabbım tez zmanda kurtarsn ama sen bızden cok cok sansılısnıkı allah bagıslasın bır kızın varmıs.... (keske gelmeseydın )ama topıke :5:hosgeldın tatlım

canım cok sagol mesajın ıcın....aslında ben o kadar tecrübesız ve bılgısızım kı bu konu da ınanın nasıl oldugunu bıle bılmıyorum.zaten dıl problemı de olunca pek detaylı bı bılgım olmuyor acıkcası...gecen hafta esımden sperm aradılar ve onu laboratuara gönderıp canlı olup olmadıgına bakacagız dedıler. Su an bız anlayamayız dedıler...1 hafta sonra sonucu gelır ona göre tedavıye baslarız dedıler.bılmıyorum kı canım nasıl bısey....bı de ılk olunca hıc bılgı sahıbı degılım...ınsallah senın dedıgın gıbıdır..ınsallah hayırlı bı haber gelır...
Allah razı olsun olsun canım allaha sükür bı evladım var ama esımın hıc yok.o yuzden cok ıstıyor...ama gene de rabbım kızıma uzun ömür versın...ınsallah sızde tez zamanda ıkız ıkız kucaklarsınız yavrularınızı....rabbım büyüktür...
ıyıkı gelmısım aranıza bak yalnız degılmısım demekkı:) oysakı ben kendımı cok yalnız hıssedıyordum...

kandiliniz mübarek olsun bacılar dert ortakları kader arkadaşları ;sizleri hep takip etmeye çalışıyorum arada yazmayada inş tez zamanda sizlerde benim gibi bu sınavda başarılı olursunuz;RABBİM bol bol evlat versin isteyen tüm kullarına (AMİN)

hep arkadasım agzına saglık cok güzüel dua olmuş rabbim kabul eylesin

amin insallah allah bize bebekle versinn sacimizi bile tarayacak zaman bulmayalim insallahh :) biguzel duva etdim danidigim tanimadigim herkese allahim kabul etsin begenberimizin yuzu hurmetinee amin insallah

merhabalar çok sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlere bişey sormak istiyorum.kök hücre çalışmaları ile ilgili bir kurul kurulduğunu duydunuzmu? biz başka azolu arkadaşlarla kök hücre çalışmalarına azonunda dahil olması için bi takım çalışmalara başladık sizlerden de bu konuda destek istesek ne dersini?.özellikle yapılan bütün tedavilere rahmen bir türlü sperm bulunamayaların son umudu olan kök hücrenin azodada uygulanmasını, gerekli çalışmalar yapılmasını ve azonunda bir hastalık olarak kabul edilmesini istiyoruz.hep beraber birlik olursak belki bir şeylerin başlangıcını sağlarız.:emir_bebek:kavuşmak için elele verelim.

merhabalar çok sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı elimden geldiği kadar takip ediyorum.sizlere bişey sormak istiyorum.kök hücre çalışmaları ile ilgili bir kurul kurulduğunu duydunuzmu? biz başka azolu arkadaşlarla kök hücre çalışmalarına azonunda dahil olması için bi takım çalışmalara başladık sizlerden de bu konuda destek istesek ne dersini?.özellikle yapılan bütün tedavilere rahmen bir türlü sperm bulunamayaların son umudu olan kök hücrenin azodada uygulanmasını, gerekli çalışmalar yapılmasını ve azonunda bir hastalık olarak kabul edilmesini istiyoruz.hep beraber birlik olursak belki bir şeylerin başlangıcını sağlarız.:emir_bebek:kavuşmak için elele verelim.

günaydın kızlar. Ben bugün hepinizden erkenciyim. Tabiki canım sorun hepimizin sorunu elimizden geleni yaparız. Zaten bence azolular kök hücreye dahil edilmeli.ne yapmamız gerekiyor.

kızlaarrr günaydın nasılsınız rabbim herkesin akşam ettiği duaları kabul eylesin biliyormusunuz dün bişey öğrendim çık üzüldüm eski işyerimden bir ablam vardı onun la bizim düğünümüz 15 gün ara ile olmuştu onun da çocuğu yok dün görüştüm ve onun da eşindde sperm azlığı varmış çocukları olmuyormuş eşi bu duruma üzüntüsünden kendini alkole vermiş çok kötü bir durum çok şüküür ki benim eşim böyle birşey yapmadı ve olgunlukla karşılamıştı durumu allah herkesin yardımcısı olsun herkesin taşıyabileceği bir durum değil bu

HAYIRLI GUNLERIMIZ OLSUN INSAALAH HATUNLAR!nasılsınız?SELVACIM nerelerdesın .guzel haberlerle gel ınsaalalh tatlım.CEYKLINSU ben ınanıyorum kı sende blueavcı gıbı guzel haber vereceksın bıze.sızın durumunuz agır degıl ınsaalah yanı.rabbımın ıznıyle.UMUTOLSUN neler yabyrsn.canım gorusemyrsz ERYASU da artık ugramyr.kızlar tek kaldım buralarda:((((( GELINCIK SENI DE merak edyrm tatlım.olumsuz haber alsak da ıletısımı koparmayalım ınsaalalh.ININCKO tabıkı de destekcıyız ama nasıl sesımızı duyrcaz kı tatlım?LAREM HEP canlarım allah razı olsun ınsaaalah dualarımız kabul olsun.LAREM CIM melegımızı de cok op benım ıcın.YADE78 canım tabıkı de yalnız degılız rabbım cok buyuk ben ınanıyorum cocugum olmasa bıle bana guzel kapılar acacaktır.ne bılem baska guzel ısteklerımızı belkı gerceklestrcek yada ımtıhanda basarılı olup dıger hayatta guzellıkler yasatacak belkı de kımbılır.yanı ben ınanıyorum kı hersey cocuk da degıl bunu her seferınde dıle gtryrm esıme de kendıme de...rabbım sana da esınle ve cocugunla mutlu gunler gostersın ınsaaalah tatlım.MELISELA, BELGIN, CICEK ,HARZEM, ESPOIR, KADER,BLUAVCI,NURSEN,SEVGIDOLU SELVA.ısmını hatırlayamadıgım dıger arkadaslarım rabbım gonlunuzden her ne gecyrsa bu mubarek gunlerde gerceklestrsn ınsaalah......hepınızı cok opyrm.

günaydın canlarım
jklm allah razı olsun canım rabbim hepimizin gönlünden geçeni kabul etsin inşl dualarımızı kabul etsin

zcucum beni sormuşsun hayatım çok şükür iyyim canım ama bebeğim ben burdayım demeye başladı gece kusmalarım başladı gerçi hiç şikayetçi değilim buna şükür birgün kusmadan mutluluk duyacaksın deselerdi asla inamazdım ama mutluyum tabiki bu dönemi bilmeden atlatanlarda varmış ama benimde bünyem bunu kaldırıyor demekki atlatacağız inşl

sayesten haber yok hala onu merak ettim ama sperm çıkarsa hemen girerim çıkmazsa beklemeyin ve anlayın demişti ben mi yanlış hatırlıyorum o yüzden aklım biraz karışık açıkcası inşl sevinçten haber verememiştir

yade arkadaşım aramıza hoşgeldin rabbim kızını size bağışlasın inşl ve en kısa zamanda sen,n ve eşininde gönlündeki muradı vrsin ve isteyen herkese versin rabbim kimseyi evlat hasetiyle yakmasın inşl

gunaydin hanimlar nasilsiniz allah dualarimizi kabul eylesin. SELVAdan haber yok cok merak ettim, GELINCIK gel guzelim arada nasil oldun umarim iyisindir, JKLM sen nasilsin arkadasim

Rabbim bu mübarek gecede sana açılan elleri dillerdeki duaları gönülden yalvarışları geri çevirme, Sen bizleri bu mübarek gecede affeyle, iman nasip eyle… Rabbim iman edenlerin Kandillerini de mübarek eyle.bizlere evlat nesib et ey yuce rabimm bizleri evlatla sinava cekme rabim eslerimize sife nasib et.aminnn allah butun evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canim:nazar:

blueavci nasilsin guzelim? herseyin yolunda olmasina cok sevindim ve cok guldum kusmadan mutluluk duydugun icin insallah saglikla kucagina da alirsin kendine dikkat et:nazar: bsxxxxx sen nasilsin arkadasim

Back
X