- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
cemrem nasılsın bebekim senindemi eşin salı günü test yaptıracak hadi hayırlısı inşallah bu hafta bizim haftamız olsun halaylar çekelim bol bol![]()
aminnnnnnnnnnnnn inş canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cemrem nasılsın bebekim senindemi eşin salı günü test yaptıracak hadi hayırlısı inşallah bu hafta bizim haftamız olsun halaylar çekelim bol bol![]()
arkadaslar merhaba eskilerden beni bilen bilir.bizde azospermle ugrasiyorduk.sonra umutta spermiogram sonucunda 100 motil sperm cikmisti.esim proxeed plus kullaniyor 2.kutu bitti ucuncu kutu yarisi bitti.keciboynuzu kurunude proxeedle baslamistik.kaan bey klomen onermisti belcikada bulamadik.bir ay once esim ve ben kan verdik birde esim spermiogram vermisti.bugun doktorla Randevumuz vardi.esimde 2 MILYON 400 BIN sperm cikmis.mikroenjeksiyon dedi.bir ay sonraya tekrar randevu verdi.
doktorla gorusmemiz bitince alt kattaki androloji bolumune gittik sonucumuzu istedik bize kagidi vermedi ilgilenen sadece gosterdi.kagitta 20Eml---4 MILYON 40Eml---5 MILYON MOTILITE %50 yaziyor pek anlamadik.aranizda bu test sonucundan anlayan varmi?cunku teknisyen bize doktorun dedigi deger yanlis dedi ikilem arasinda kaldik biraz ama ben doktorun dedigine guveniyorum. SIZLERE DE INSALLAH UMUT OLMUSTUR BU YAZIM. en onemli sey esinizi stresten uzak tutun.keciboynuzu kurunude muhakkak icirin eslerinize.
canım ben ne olduğunu bilmiyorum bilsem yardımcı olurum sizin sorun neydi hangi hastanede hangi dr verdi bu ilaçları benim eşim azo tüp bebek yapacağız ama acaba bizde bir üroloğa görünsekmi diye düşnüyorum
Cnm siz azo lusu nuz ama urolog yada androlog a hic gitmediniz mı?bence gidin?neye göre tup bebek yaptıracaksınız peki?
canım hoş geldin ben seni çok iyi hatırlıyorum neden kaç aydır hiç gelmedin ... hani sen tüp bebek tedavisine başlıcaktın eşin seni annegile bırakmıştı kendisi parayı tamamlamak için çalışmaya yurt dışına gitmişti noldu dondurulan spermlerle umutta başlıcaktın noldu vazmı geçtiniz olmadımı bazen aklıma geldigin oldu acaba noldu sonuç diye girmedin hiç bura geri istanbulda yaptırmadın ordamı yaptıracaksın hayırlısı olsun ne diyeyim ..
arkadaşlar birde hayatımda başka bir değişiklik daha oldu gittiğim konferans kadın kollarına ait bir toplantıydı ve onların en büyük yaptırımı kimsesiz çocuklar içinmiş bana koruyucu aile olmak isteyip istemediğimi sordular bende kabul ettim 10 gün sonra cevap gelicek yada 23 nisanda kimsesizler yurdunda toplantı olacak oraya gidicem ve belki hayatımda büyük bir değişiklik olacak .çok kararsızım bir tarafım neden olmasın derken bir tarafım hayır diyor bana en azından fikirlerinizi belirtirseniz belki karar vermeme yardımcı olursunuz.
nurefsan canım bennim hoşgeldin
yemek yapıyordum bende yemeği yaptık yedik...
sayfa açıktı zaten bi okudum sen gelmişsin çok mutlu oldum...
hatırlamaz olur muyum seni yaaa...
nerelerdeydin sen özlettin kendini...
eylülden sonra bidaha yazmadın topiğe...
ben ozamanlar rüyamda seninhamile olduğunu görmüştüm...
hatta topiğede yazdım sana da anlatmak çok istedim ama sen sonrasında bidaha girmedin...
girdiysen de okuyup çıktın galiba hiç karşılaşmadık...
canım benim nedense bana da drun dediği doğru gibi geldi inş öyledir....
ne güzel yaa 0 dan 2,4 milyona
darısı bizlerin başına
inş en kısa zamanda bebişinede kavuşursun canım
bizi bidaha bukadar habersiz bırakma...
dua edicem senin için rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş![]()
arkadaşlar birde hayatımda başka bir değişiklik daha oldu gittiğim konferans kadın kollarına ait bir toplantıydı ve onların en büyük yaptırımı kimsesiz çocuklar içinmiş bana koruyucu aile olmak isteyip istemediğimi sordular bende kabul ettim 10 gün sonra cevap gelicek yada 23 nisanda kimsesizler yurdunda toplantı olacak oraya gidicem ve belki hayatımda büyük bir değişiklik olacak .çok kararsızım bir tarafım neden olmasın derken bir tarafım hayır diyor bana en azından fikirlerinizi belirtirseniz belki karar vermeme yardımcı olursunuz.
hosbulduk canim benim.tup bebek yapamadim ne yazikki oylece geri donduk belcikaya.psikolojik olarakta cok kotuydum bazen giriyodum topige ama yazamiyodum.herseyden uzaklasmistim.esim parayi biriktirip gelmisti iki hafta sonrada adet gordum ucuncu gunune randevu aldik.annemde o ara dayimlarla ev ariyodu.bankadan ipotekli bir ev bulmuslar fiyatinin yarisindanda assagi.annem tapuyu benim uzerime isteyince emlakciya kimligi verdim ondende 5 milyar verdik.emlakciya pazartesi istanbula gidicez acil dedik saliya ayarladi tapu icin imzayi.cuma gunu telefon geldi banka evi ihaleye cikaricak evi aldiniz aldiniz pazartesi son dedi saliyi beklersem Bir 5 MILYAR daha odemem gerekirmis.sabahtan halleder istanbula gidersiniz dedi.AMA ne yazikki yetisemedik aksami buldu tum isler.
paramizda bitmisti babam kalin kredi ceker tupbebeginizi yapin desede burdaki kira borcu elektrikmis internetmis odenmemis borclar birikti.mecbur belcikaya donduk.iki ay once burdan randevu aldik gecen ay tahlillerimizi verdik.bugun guzel sonuc aldik.birde doktorum dunyada ilk kadin rahmini yapmis ve o kadin tupbebekle cocuk sahibi olmus.cok sicak kanli iyi bir doktor oldugu icin karar verdim oncesinde sadece burda tupbebek yaptigima dair belge alip turkiyede iki embriyo koydurmakti. NASIP ARTIK.
esim turkiyeye gelince panax ve E1 almisti birer kutu ikinci kutuyu almadi sahte urun lafi cikinca.simdi panax cogaltti spermimi diyo. banada proxeedle keciboynuzu kuru ise yaradi gibime geliyo.
ALLAH bu cuma yuzu suyu hurmetine peygamber efendimiz(sav) hurmetine hepimize hayirli evlat versin INSALLAH
canım eşim amaliyat oldu varikoselden ama hiç değişmedi hep azoydu sonra bir dönem çapaya gittik çapada bütün genetikler yapıldı ve genetik temiz çıktı ve bize tüp bebek dediler eşimde m tese olacak dediler bizde orda tüp yaptırmadık sonra eşim askere gitti o dönemde eşimde 3 milyon bulundu ama daha sonra hepsi tekrar geri gitmiş ve eşim tekrar azo oldu bizde yaza tüp yapacaz ama buraları okuyunca bende tüp öncesi bizde bir üroloğa tekrar gidelim belik bir faydası olan ilaç felan veririler şimdiye kadar 3 yıl öncesine kadar gittiğimiz üroloğlar hiç tedavi önermediler bizde öyle çaresiz eve geldik direk m tese diyip gönderdier şimdi yeniden arayışa geçtik bilgileinize yardımcı olursanız sevinirim kaan hocaya mail attım oda bir iğneden vahs etmiş tanesi 70 lira haftada iki tane 6 ay kullanacak ama sonuç alınmazssa m tese olacak gelin muayene edeyim dedi ama biz istanbuldayız gidemeyiz eşim yoğun çalışıyor bende üroloğ bulup gidelim diye düşünüyorum
ALLAH razi olsun canim iyi dileklerin icin o guzel duan senin ve burdaki arkadaslarim icinde ediyorum giremedim topige ama hep arkanizdan dua ediyorum.yazarim tabii kendimi toparladim allaha sukur cok mutsuzdum cocugum olmiyacak diye agliyodum hergun.bide kedim vardi oda olunce iyice bunalima girdim.hala ayaklarima bakiyom kedim surtunuyo saniyom evin adami gibiydi.
darisi insallah sizlerin basina.nereye gitsek azo azo azo azo bikmistim artik.umutta umutlaninca kurlere filan geri basladik.rabbim derdi veriyosa dermaninida veriyo.
Valla cnmbence mutlaka git birine.ama isim vermicem.cunku bizde oyle herkesin önerdiği isime gittik sonuclar muamma hep ama birakamiyoruzda simdi.su igne tedavisinden olumlu sonuc almarsak o zaman değiştiricez.kaan hoca bizimki suan.bizde sperm yok gelişmemiş hücre bulundu.
tatlım hayırlı olur spermler ınşlhh sende anne olursun
benım esımde panax ve E1 kullanıyo gercegı yanı bızde bı kere sperm dısı hucre cıktı bı daha cıkmadı
yazını okuyunca bıraz sevındım cunku belkı panaxında katkısı olmustur inşllh bızede yararlı olur![]()
allah senden de razı olsun canım benim...
sayende güzel bi haber almış olduk
inş bundan sonra herşey daha da güzel olacak sizin için...
tüm acılar sıkıntılar geride kalacak allahın izniyle...
canım benim bence bu süper bişey...
lütfen vazgeçme ne güzel böyle bi fırsat varken kaçırma bunu...
belki o bebişlere göstereceğin ilginin şevkatin mükafatını göreceksin bebişlerinle
bu konuda sana nasıl bi açıklama yaptılar canım biraz anlatır mısın ??
selam canlarım hepinize güzel ve umutlu ve mutlu birgün diliyorum.sabah (hayırdır inşallah)çok garip bir rüya gördüm yanımda bir bebek vardı ona bakıp gözlerim doldu yazık annesi doğurdu onu bir kere bile kucağına alamadı diyordum.beni çok etkiledi bu rüya Rabbim bizi evlatsız ,evlatlarıda ana babasız koymasın inşallah![]()
BAHARCIM epeydir giremedigim icin kimseden haberim yok yanliz gecen senin yazini okumustum sperm bulunmus.bence bir iki derken yavas yavas cogaliyolar.hormonlu seylerden uzak durun.hazir yogurt almayin mumkunse kendiniz yapin.herseyi natural yapip yiyin organik olsun hersey.
toana ikizlerine hamile zaten bu haberi almamla U donusu yaptim resmem cok mutsuz uzgundum.baska bilmedigim havadisler varmi :)