Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar nasılsınızzzzzzzzz :70:
biz sabah yazdığım gibi umuta gittik...
yağmur dolayısıyla flzask biraz geç geldi...
ulun hocayla görüşmeden önce muhasebe müdürü neslihan hanımla tüm bebek ücreti hakkında görüştük...
normalde umut tüp bebekte tedavi ücreti 5850 tl...
biz çidere üyeyiz oradan da 600 tl indirim alıyorduk...
raporlu tüp bebek ücreti herşey dahil 2000 tl..
raporlu olduğumuz için çiderden indirim alamıyormuşuz zaten onuda alsaydık tedaviyi beleşe getirecektik nerdeyse :9::9::9:
sonra flzask geldi anım benim :70:
onun sırası benden önceydi 1cm kist varmış kan tahlili istemiş ulun hoca ona göre karar vericez demiş...
sonra bize geldi sıra rahim filmi ve rapor alırken yaptırdığımız tüm tahlilleri gösterdim...
ulun hoca hepsi temiz gayet güzel dedi...
ilaçlarımı yazdı adetinin 2. yada 3. günü gelirsin başlarız dedi :16:
buarada flzask kan tahlilini yaptırdı kahvaltı yapmaya gittik hep beraber...
eşim 3-4 tane eczane ile görüştü en son ilacımı bi eczaneden 705 tl ye aldı...
eczane ilaçlarımızı saklıycak tedaviye başlayınca alıcaz daha rahat olacak bizim için...
sonra flzaskcım da güzel haberi aldı bi sorun yokmuş saat 1de ilk iğnesini yaptırdı :94:
sonra beraber kadıköy rıhtıma geldik...
bizim kaldığımız ev burada zaten...
flzaskcımı yolcu edip eve geldik...
bende temizliğe başladım şimdi işim bitti topiğe girip yazayım kızlara dedim...
zaten ne yaptıysak rapor verir gibi yazmak istiyorum size :9::9::9:
tüm süreci sizinle paylaşmak mutlu ediyor beni :16::16::16:
burda işimiz bitti ama biz kalıcaz bikaç gün daha...
bugün dnlenme günümüz kaç gündür yollarda heba olduk...
sonrasında da başlarız gezmelere :21::21::21:

Bebeğimmm çokkkkkkkkkkk süperrrrrr anlatmışsınnnnnnnnnnnn herşeyiiiiiiiiii:1::1::1::1::1::54::54::54::54::54:
bende eve yeni geldimm gelirken bal aldım kendimee yemeğe başlıycammmmmmm

beni merak etmişsiniz:16::16::16::16::16: flzaşk canım beni aradığını gördüm kusura bakma sana geri dönemedim ve aşkbebek kusura bakmayın
moralim çok bozuk aşkbebek zaten biliyordu beni aradı kendi derdini anlatmak için garibim benim derdimi dinledi
sizi üzmemek için söylemedim çünkü hepinizin kendine göre sıkıntıları var ve bir çoğunuz tedavidesiniz moralinizi bozmak istemedim
ama ne yapayım benim kader arkadaşlarımsınız ben sizlerle güldüm sizlerle ağladım hatta yeri geldi eşim ,annem ,kardeşim oldunuz
biliyorsunuz kaynanam tatile gitmişti geldiği gün ben müsait değildim oğlu hasta onun başında nöbet tutuyordum tabi bundan habersiz,
ertesi günü annemle hastaneye gittim yine ona uğramadım hoşgeldin demedim,eşim akşam çıkınca eşime baya bir dırdır etmiş
neyse sabah saat 10 gibi kahvaltı bile yapmadan onun yanına çıkıyordum oda alış verişe gidiyormuş kapıda karşılaştık
ona hoşgeldin dedim oda açtı ağzını yumdu gözünü yok sen şöyle kötüsün sana hergün beddua ediyorum beni oğlumdan mahrum ettin
oğlumun evine gelemiyorum oğlum bana gelmiyor diye bağırmaya bende senin bana ne hakkın var beddua ediyorsun dedim
oğlun eve zaten 11.30 da geliyor ben sanki aynı evde yaşadığım halde oğlunu görüyorumda sen eksik kal dedim.
neyse baya bir tartışmadan sonra asansöre bindi gitti.benim zaten sıkıntılarım bana yetiyor gittim annemin evine
eşim akşam annesiyle konuşmuş haksızlık ettiğini söylemiş
oda sabah beni aradı güya kendini affettirecek gel görümcene gidicem birlikte gidelim dedi bende gelemem işim var dedim
neyse 1 hafta annemde kaldım eşimi hastaneden aramışlar rapor içinmi bilmiyorum patoloji yaptırması lazımmış oda bana gelmezsen gitmem dedi
bende anneside hatasını anladı diye geri döndüm
neyse sorunun biri çözüldü derken daha kötüsü oldu
eşim ben annemlerdeyken beni aradı sana para göndereyimmi dedi bende senin paranı istemiyorum dedim.sonra merak ettim parayı nerden buldun maaş günü değildi çünkü
oda arkadaşım ev aldı dayısı ona para gönderdi benim hesabıma yatırdı bende çekip ona verdim bana 300 tl borç verdi dedi
ben tabi yutmadım çünkü arkadaşının bütün banka kartları mevcut eşi çalışıyor onun hesap numarası varda neden eşimin hesabına yatırsınlarki dedim
şüphem üzerine eşim annesine çıkmışken telefonunu kurcaladım bundan 1 sene önce arabamı kiraya vermiştim adam paramı vermemişti meğerse adam ona 1000tl göndermiş oda o parayı çekmiş
ve kızlar 3 gün içinde o parayı bitirmiş hemde cebinde 1 tl bile kalmamış.bende ona sadece salak değilim herşeyi biliyorum parayı nereye harcadın dedim başladı bağırmaya zeytinyağı gibi üste çıkıyor
neyse sinirliyim en iyisi şeytan benden uzak dursun gidip bir abdest alayım dedim yatak odaya girdim kapıyı kilitledim banyoya girdim bizimki hırsını alamadı gelip daha kavga edecek kapıyı açmadım
çekiçle kapıyı parçaladı tabiki sese babası kardeşi indi.delirdinizmi yapmayın etmeyin diyorlar.bana gelmiş çabuk giyin seni annene götürücem niya geldin demezmi
bende giyindim kaynım annesini aradı anne aşağı in diyor hanımefendi geldi yapmayın etmeyin demezmi herşey onun yüzünden oldu zaten
neyse olan oldu rabbim herkesin yolunu ve şansını açık etsin hakkımızda hayırlısını versin
bende eşyalarımı hazırlıyordum baba evine dönücem aylardır satılmayan arabayı biri görmeye gelecekmiş onları bekliyorum araba benim adıma olduğu için mecbur evde kaldım şimid komşulara gidicem ev üzerime üzerime geliyor sanki kusura bakmayın yine başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin rabbim hepinizin yuvasını şenlendirsin mutluluk huzur versin
ben yine burda olucam evet belki azoyu konuşmıycam artık ama ben sizsiz kalamam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız:16::16::16::16::16::16::16:

canım benim ben seni bugün aradım ama yazını görmemiştim...
flzaskla oturuyorduk...
sabah bizim için yazdığını görmüştüm hatta burayada yazdım nerelerdesin sen diye...
flzask seni aradığını ama ceva vermediğini söyledi...
merak ettim ondan aramıştım sen topiğe bişeyler yazdım diyince flzaskla gittik okuduk yazdıklarını...
gerçekten çok üzüldüm çok da kızdım eşine...
evet ailesinin yaptığıda sinir bozucu hoş şeyler değil...
ama sen bu ve bunun gibi bi sürü muameleyle karşılaşmışsın daha önce...
onca zaman sabrettin biliyoruz daha önce çok kez anlatmıştın...
belki bu defa daha çok kırıldın ki 1 hafta ailende kaldın...
ama açıkcası ben en çok eşinin yaptığı olaya takıldım...
senin onca verdiğin mücadeleden sonra yaptığı bu savurganlık ve üstüne verdiği tepki gerçekten çok yanlış...
biliyorsun daha önceki olayınızda ben sana kızmıştım abartıyorsun olayları büyütme diye...
haksız olduğunu okadar olay yaratılacak bişey olmadığını söylemiştim sana...
ama bu defa sonuna kadar haklısın...
gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına...
inş eşin yaptığı hataların farkına varır..
hakkında hayırlısı olsun bitanem...
en büyük dileğim bu senin için...
devam edip veya etmemek değil senin için hayırlı olan önemli...
allahım inş en doğru kararı vermene yardımcı olur...
dualarım seninle canım benim nezaman istersen arayabilirsin öpüyorum seni kocaman :54::54::54:

Bebeğimmm çokkkkkkkkkkk süperrrrrr anlatmışsınnnnnnnnnnnn herşeyiiiiiiiiii:1::1::1::1::1::54::54::54::54::54:
bende eve yeni geldimm gelirken bal aldım kendimee yemeğe başlıycammmmmmm

evetttttttttt herşeyi tüm ayrıntısıyla yazmışım değil mi :9::9::9:
diyorum ya rapor verir gibi herşeyi yazmak hoşuma gidiyor :1:
ben geldim heryeri temizledim sende yeni gelmişsin bak buluştuk yine :60::60::60:
şifa olsun arkadaşıma ama sadece bal yeme...
mutlaka çörekotu ve tarçınıda kat içine :34:
kaliteli yumoşların olsun inş :16::16::16:

Son düzenleme:
evetttttttttt herşeyi tüm ayrıntısıyla yazmışım değil mi :9::9::9:
diyorum ya rapor verir gibi herşeyi yazmak hoşuma gidiyor :1:
ben geldim heryeri temizledim sende yeni gelmişsin bak buluştuk yine :60::60::60:
şifa olsun arkadaşıma ama sadece bal yeme...
mutlaka çörekotu ve tarçınıda kat içine :34:
kaliteli yumoşların olsun inş :16::16::16:

Çokkkkkkkk iyi yapmışsınn cnm benimmmmmmm:9::9::9::9:
oh iyi yapmışsınn bende eve geldimm yorulmuşumm yol yorduu valla:1:
işim yokk eşim gelene kadarr takılıayımm artıkk:1::1:
sağol cnmm tabiki alcam evde çörekotuyla tarçın varr karıştırır yerimmm:21::21:
inşşşşş olsun şöyle kalitelii yumuoşlarımmmmmmmm:27:

Baharcım hadi hayırlı olsun bebişine kawuşmana az kaldı inşallah tedawinde sorunsuz bi şekilde ilerler rabbim yardmcnz olsun :16::16::16:

Canmm tedawin hayırlı olsun insallah bol bol saglıklı yumurta we spermleriniz olur herşey gönlünce olsun insallah :16::16::16:

doktor ne dedi şimdi sana, kaç gün iğne kullanacaksın, bir daha ne zaman gideceksin

birde bu bal, tarçın gibi gıdaları al dedi mi özellikle yoksa sen mi faydası olur diye yemeye başlıyorsun?

seni soru yağmuruna tuttum canım ama bugün idare ediver beni :) iğne kolay mı kendin yapabilecek misin diğerlerini?

yorulursun tabi canım dinlen kocişin gelene kadar güzelce :16:
ben kapıdan girer girmez başladım temizliğe :1:
şimdi işim bitti bende rahatladım...
kociş dayanamadı yorgunluğa uyuyor şimdi :1:
ye tabi canım benim allahın izniyle herşey yolunda gidecek :16::16::16:

doktor ne dedi şimdi sana, kaç gün iğne kullanacaksın, bir daha ne zaman gideceksin

birde bu bal, tarçın gibi gıdaları al dedi mi özellikle yoksa sen mi faydası olur diye yemeye başlıyorsun?

seni soru yağmuruna tuttum canım ama bugün idare ediver beni :) iğne kolay mı kendin yapabilecek misin diğerlerini?

Cnm bugün şimdi gonalf 300ıu' la başladımm.
ilk iğnemi saat 1 de hemşire yaptı daha önceden dee yaptığım için biliyodum
hiç cnm acımadı inan hissetmedim bilee iğneler minicik
şimdi 5 gün kullanıcam pazartesi kontrol varrr
bal çörek otu tarçına gelince topikte hep duyuyodumm yumurta kalitesini artırıyo diyee
baharda bugün söyleyincee bende başlamak istedimm
yokk cnm istediğin şeyi sorabilirsin tabikiii :34:

arkadaşlar şehir dışında olup ankarada tese tüp bebek yaoptıran yok mu ? işlemler nasıl oluyor ankarada kalmak gerekiyor mu yumurta takibi için falan ben ankarada istiyorum eşim burada izmitte gerçi onu ikna edebilirim ama anlatmak istiyorum herşeyi bilerek kabul etmesi daha iyi kaan hocada cevap bekliyor zaten tamam desem temmuzda tese olacak eşim.. deneyimi olan varsa yazsın lütfen çok derin düşüncelerdeyim :(

Slm kızlarr:16::16::16::16:
biz umuttayız baharlaa buluştukkk sonundaa:29::29::29::29:
bende yağmurun azizliğine uğradımm trafik çoktu zor geldimm:19:
muayene oldum ben şimdi bahar girdii,bende kist çıktı ufak ulun hoca 2 tane kan tahlili istedi
onları yaptırdımm sonuç bekliyorum sonuça göre tedavim bi dahaki aya da kalabilirmiş
olsunn hayırlısı ne zamansa o zaman olsunn artıkk
şimdilik bu kadar canlar:16::16:
cnm hoşgeldin baharı gördün geldin hee
inşllh temiz çıkar sonuçlar başlarsın tedaviyeeee:16:
selam canlar nasılsınızzzzzzzzz :70:
biz sabah yazdığım gibi umuta gittik...
yağmur dolayısıyla flzask biraz geç geldi...
ulun hocayla görüşmeden önce muhasebe müdürü neslihan hanımla tüm bebek ücreti hakkında görüştük...
normalde umut tüp bebekte tedavi ücreti 5850 tl...
biz çidere üyeyiz oradan da 600 tl indirim alıyorduk...
raporlu tüp bebek ücreti herşey dahil 2000 tl..
raporlu olduğumuz için çiderden indirim alamıyormuşuz zaten onuda alsaydık tedaviyi beleşe getirecektik nerdeyse :9::9::9:
sonra flzask geldi anım benim :70:
onun sırası benden önceydi 1cm kist varmış kan tahlili istemiş ulun hoca ona göre karar vericez demiş...
sonra bize geldi sıra rahim filmi ve rapor alırken yaptırdığımız tüm tahlilleri gösterdim...
ulun hoca hepsi temiz gayet güzel dedi...
ilaçlarımı yazdı adetinin 2. yada 3. günü gelirsin başlarız dedi :16:
buarada flzask kan tahlilini yaptırdı kahvaltı yapmaya gittik hep beraber...
eşim 3-4 tane eczane ile görüştü en son ilacımı bi eczaneden 705 tl ye aldı...
eczane ilaçlarımızı saklıycak tedaviye başlayınca alıcaz daha rahat olacak bizim için...
sonra flzaskcım da güzel haberi aldı bi sorun yokmuş saat 1de ilk iğnesini yaptırdı :94:
sonra beraber kadıköy rıhtıma geldik...
bizim kaldığımız ev burada zaten...
flzaskcımı yolcu edip eve geldik...
bende temizliğe başladım şimdi işim bitti topiğe girip yazayım kızlara dedim...
zaten ne yaptıysak rapor verir gibi yazmak istiyorum size :9::9::9:
tüm süreci sizinle paylaşmak mutlu ediyor beni :16::16::16:
burda işimiz bitti ama biz kalıcaz bikaç gün daha...
bugün dnlenme günümüz kaç gündür yollarda heba olduk...
sonrasında da başlarız gezmelere :21::21::21:

merhaba cnm yaklaştın he bizim burALARA
çok sevindim senin adına inşllhh bi dahaki gelişte 3 veya 4 kiş olarak dönersinnnnnnnnn:49:
flazsk cnm bak sorun çıkmamışşşşşş hayırlı olsun iğnennn
devamı mululuk getirsinnnnnnnnnnnnnnnnn:54:

cnm hoşgeldin baharı gördün geldin hee
inşllh temiz çıkar sonuçlar başlarsın tedaviyeeee:16:

çok sevindim senin adına inşllhh bi dahaki gelişte 3 veya 4 kiş olarak dönersinnnnnnnnn:49:

Sağolllll bitanemmmmmmm çok şükür sorun çıkmadıııııı
başladık bakalımm sonu güzel olur inşşşşşş:16::16::16:

Baharcım hadi hayırlı olsun bebişine kawuşmana az kaldı inşallah tedawinde sorunsuz bi şekilde ilerler rabbim yardmcnz olsun :16::16::16:

saol canım benim evet az kaldı 2 hafta kadar :1:
allah razı olsun canım inş sonuna kadar hayırlısıyla gelir bebişimize kavuşuruz :49:
canım seninde sonucunu öğrenmene az kaldı...
inş bebişin seninledirrrrrr güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla :16::16::16:

merhaba bitanemmm yaklaştım tabi size :70:
saol canımın içi aminnnnnnnnnnn inş :16:
rabbim hepimize nasip etsin inş :49:
canım sen nasılsın nasıl gidiyor dersler hala yoğun mu çalışıyorsun :34:

cnm öncelikle seni merak ettik sana ne desem bilemiyorum benimde başımda bu tür olaylar zaten anlatmıştım bilirsin
cnm zaten eşler hatalı hep onlar yok sen sus dese anneleri konuşamazlar ama demiyorlar
bide eşin keşke sana o paranın doğrusunu söyleseydi :47:
olan olmuş yemiş parayı bence sen hemen karar verme tatlım
düşün git annene oda sende kafanızı bi toplayın boşanmak kolayda hakikaten evliliği yürütmek çok zor
sen bu zoru başarmış bi kadınsınsana nasihat veremem ama sadece çabuk karar verme biraz zamana bırak derim
belkide eşin bi kaç güne kalmaz gelir yanına nede olsa yıllarınız geçmiş birbirinizle
hakkına hayırlar olsun cnm ............

Sağolllll bitanemmmmmmm çok şükür sorun çıkmadıııııı
başladık bakalımm sonu güzel olur inşşşşşş:16::16::16:

inşllh cnm bende biraz önce dr geldim size yazı yazdıktan sonra ben çıktım
dedim ki ütü yapayım hava ılıkkenbirden ellerim titremeye başladı tansıyonumu ölçtüm 13.4 büyüğü
hemen uzandım 5 dk sonra gene ölçtüm büyüğü 9 .0 olmuş bi mide bulantısı dayanamadım eşimi aradım
geldi acile gittik dr hemen tahlil istedi kansızlıktanmış gene 2 aylık kan şurubu verdi:47::47:
bide bana dediki :sen adettin çok olduğu için kan çok kaybediyorsun acilen kadın doğuma gidip önlem alman lazım dedi
bende adetimin azalmasını istemiyorum korkuyorum sanki menapoz olurum da bebişim olmaz diye
eşimde süleyman beye ideriz dedi o bizim halimizden anlarsa o anlar dedi bakalım adetim bitsin şuruplar bitsin gidicem...:44:

inşllh cnm bende biraz önce dr geldim size yazı yazdıktan sonra ben çıktım
dedim ki ütü yapayım hava ılıkkenbirden ellerim titremeye başladı tansıyonumu ölçtüm 13.4 büyüğü
hemen uzandım 5 dk sonra gene ölçtüm büyüğü 9 .0 olmuş bi mide bulantısı dayanamadım eşimi aradım
geldi acile gittik dr hemen tahlil istedi kansızlıktanmış gene 2 aylık kan şurubu verdi:47::47:
bide bana dediki :sen adettin çok olduğu için kan çok kaybediyorsun acilen kadın doğuma gidip önlem alman lazım dedi
bende adetimin azalmasını istemiyorum korkuyorum sanki menapoz olurum da bebişim olmaz diye
eşimde süleyman beye ideriz dedi o bizim halimizden anlarsa o anlar dedi bakalım adetim bitsin şuruplar bitsin gidicem...:44:

ahh canım ya kıyamam ben sana :70:
geçmiş olsun bitanem bunlar sana :71::71::71:
bi kurtulamadın şu kansızlıktan...
bende çok kansızım kan tahlili verirken ömrümden ömür gidiyor resmen...
ama onun dışında bi sorun olmuyor bende...
sende baya ileri derecede...
inş bi an evvel kurtulursun bu sıkıntıdan canım benim :16:
tatlım eşinin dediği gibi bizi en iyi kendi drlarımız anlar...
sen süleyman hocayla görüş bakalım o ne önerecek :34:

Son düzenleme:
Back
X