beni merak etmişsiniz

flzaşk canım beni aradığını gördüm kusura bakma sana geri dönemedim ve aşkbebek kusura bakmayın
moralim çok bozuk aşkbebek zaten biliyordu beni aradı kendi derdini anlatmak için garibim benim derdimi dinledi
sizi üzmemek için söylemedim çünkü hepinizin kendine göre sıkıntıları var ve bir çoğunuz tedavidesiniz moralinizi bozmak istemedim
ama ne yapayım benim kader arkadaşlarımsınız ben sizlerle güldüm sizlerle ağladım hatta yeri geldi eşim ,annem ,kardeşim oldunuz
biliyorsunuz kaynanam tatile gitmişti geldiği gün ben müsait değildim oğlu hasta onun başında nöbet tutuyordum tabi bundan habersiz,
ertesi günü annemle hastaneye gittim yine ona uğramadım hoşgeldin demedim,eşim akşam çıkınca eşime baya bir dırdır etmiş
neyse sabah saat 10 gibi kahvaltı bile yapmadan onun yanına çıkıyordum oda alış verişe gidiyormuş kapıda karşılaştık
ona hoşgeldin dedim oda açtı ağzını yumdu gözünü yok sen şöyle kötüsün sana hergün beddua ediyorum beni oğlumdan mahrum ettin
oğlumun evine gelemiyorum oğlum bana gelmiyor diye bağırmaya bende senin bana ne hakkın var beddua ediyorsun dedim
oğlun eve zaten 11.30 da geliyor ben sanki aynı evde yaşadığım halde oğlunu görüyorumda sen eksik kal dedim.
neyse baya bir tartışmadan sonra asansöre bindi gitti.benim zaten sıkıntılarım bana yetiyor gittim annemin evine
eşim akşam annesiyle konuşmuş haksızlık ettiğini söylemiş
oda sabah beni aradı güya kendini affettirecek gel görümcene gidicem birlikte gidelim dedi bende gelemem işim var dedim
neyse 1 hafta annemde kaldım eşimi hastaneden aramışlar rapor içinmi bilmiyorum patoloji yaptırması lazımmış oda bana gelmezsen gitmem dedi
bende anneside hatasını anladı diye geri döndüm
neyse sorunun biri çözüldü derken daha kötüsü oldu
eşim ben annemlerdeyken beni aradı sana para göndereyimmi dedi bende senin paranı istemiyorum dedim.sonra merak ettim parayı nerden buldun maaş günü değildi çünkü
oda arkadaşım ev aldı dayısı ona para gönderdi benim hesabıma yatırdı bende çekip ona verdim bana 300 tl borç verdi dedi
ben tabi yutmadım çünkü arkadaşının bütün banka kartları mevcut eşi çalışıyor onun hesap numarası varda neden eşimin hesabına yatırsınlarki dedim
şüphem üzerine eşim annesine çıkmışken telefonunu kurcaladım bundan 1 sene önce arabamı kiraya vermiştim adam paramı vermemişti meğerse adam ona 1000tl göndermiş oda o parayı çekmiş
ve kızlar 3 gün içinde o parayı bitirmiş hemde cebinde 1 tl bile kalmamış.bende ona sadece salak değilim herşeyi biliyorum parayı nereye harcadın dedim başladı bağırmaya zeytinyağı gibi üste çıkıyor
neyse sinirliyim en iyisi şeytan benden uzak dursun gidip bir abdest alayım dedim yatak odaya girdim kapıyı kilitledim banyoya girdim bizimki hırsını alamadı gelip daha kavga edecek kapıyı açmadım
çekiçle kapıyı parçaladı tabiki sese babası kardeşi indi.delirdinizmi yapmayın etmeyin diyorlar.bana gelmiş çabuk giyin seni annene götürücem niya geldin demezmi
bende giyindim kaynım annesini aradı anne aşağı in diyor hanımefendi geldi yapmayın etmeyin demezmi herşey onun yüzünden oldu zaten
neyse olan oldu rabbim herkesin yolunu ve şansını açık etsin hakkımızda hayırlısını versin
bende eşyalarımı hazırlıyordum baba evine dönücem aylardır satılmayan arabayı biri görmeye gelecekmiş onları bekliyorum araba benim adıma olduğu için mecbur evde kaldım şimid komşulara gidicem ev üzerime üzerime geliyor sanki kusura bakmayın yine başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin rabbim hepinizin yuvasını şenlendirsin mutluluk huzur versin
ben yine burda olucam evet belki azoyu konuşmıycam artık ama ben sizsiz kalamam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız