- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm yaşam koçun sana ileride olabilecek şeylerden bahsetmiş haaa olmayada bilirarkadaşlar günaydın.Şuan işteyim ama çalışmak istemiyorum.Saçlarımı kalemle arkadan topladım.internette dolaşıyorum.keyfim yok.Dün yaşam koçuma gittim.Benim hayatımda herşeyi bilir.yaşadıklarımızıda bilir.Zaten annem bile bilmiyor 5 senedir yaşadıklarımızı.Dün anlattım olgunlamamış spermler çıktı diye.Hiç duymak istemdiğim şeyleri vurdu suratıma fazla ümitlenme dedi,kaptırma kendini dedi.Bense süper olgunlaşır ,herşey düzelicek demesini beklerken beni yıktı.Tabi onu anlıyorum.ilerde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamamamı istediği için söyledi.ama ben yine mücadeleyi bırakmadım.Sabah kürler için aradım saraçolunu .Öğleden sonra konuşucaz bakalım ne vericek.ama sanki bütün enerjim bitti.bir rüzgar çıksa bende o rüzgarla kaybolsam.
sen genede içini ferah tut güzel şeyler olur

cnmmmmmmmmmmm ii yapmışsın demekki değiştirme oluyomuşşben dün isim değişikliği yapmak isteyen arkadaşınız
değiştirdim :)
hayırlı olsun nicinnnnn

iğnelerin hayırlı olsun bol bol yumoşların büyüsünaruna, operasyonun bugündü değilmi?inşallah herşey yolunda gitmiştir.
aamut,canım hayırlı olsun seninde tedavin başlamış.
flzask, gez toz kafanı rahatlat tatlım.az kaldı tedaviye.
cemrem,yeni odanızı ve tv ünitenizi iyi günlerde kullanın.işleri bitir tadını çıkar.güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım.
baharcım,canım dün mola verdin bugün acısını çıkarıyorsun galiba.yorma kendini diycem ama yorulmadan olmuyorcanım ben her duyguyu midemle yaşarım.üzülünce aynı senin gibi oluyorum.stres yaptığımda ağadığımda anında midem harekete çıkar.regl olacakken bir hafta önce kusmaya başlarım.umarım seninki benim gibi yerleşip kalmaz.
kızlar,bu akşam Allah izin verirse 3. iğnemi olucam.yarın sabah 8 :30 da kontrolüm var.inşallah yumoşlar kaliteli gelişiyordur.sizleri haberdar ederim.![]()
sonrada

kizlar hepinize merhaba.bugun transferin 8 gunu ama ben cok mutsusum tedavim basindan beri esimden hic ilgi goremedim zaten gurbetteyim kimseyi tanimiyorum hep evdeyim.test tarihim belli olur olmaz direk turkiye ve birdaha donmicem buralara
isten eve ya gec geliyo yada eve gelince yiyo yikaniyo dogru disari cikiyo geldimi de uyuyo bilgisayardan yalan dunyayi izleyelim diyorum uykum var diyo yatak odasinda yabanci kanallari izliyo? Dun telefonuna mesaj geldi hemen sildi cok gucume gitti? banyoda bogure bogure agladim. hic umidim kalmadi hamile kalacagima.
boyle degildi bu adam nasil degisti son zamanlar anlamiyorum.iki gun once kaynimla kacirdigi kiz geldi dedim baska zaman gelsinler gitti cesit cesit seyler aldi bana turlu turlu yemek yaptirdi kaynimin kacirdigi kizda tam bir okuzmus gel bir yardim et oda yok.cok yoruldum o gun.
rabbim hakkimizda hayirlisini versin ama bu dunyada hep kotuler geciyo bu cok iyi anladim.
sen kendini yıpratma eşin senin değerini anlayacaktır
ama sende o bebiş seninledir diye düşün sadece onu düşün kendi kendini üzme
hepsi gelir geçerrrrrrrr

aumuttcnm tedavin hayırlı olsun sonuna kadar kolay ve huzurlu geçsinnnnnn

mavimenekşeemre bey normaldede zaten çok olumlu konuşan birideğil
sen genede ümidini yitirme kaderimizde varsa o bize gelir zaten
evet ilk zamanlar insan herşeyin bittiğini düşünüyo ama zamanla alışıyo
hakkında hep ii şeyler olsunnnnn
yarengeçmiş olsun cnm

kendine dikkat et sen bizede lazımsın kızzzzz