Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar günaydın.Şuan işteyim ama çalışmak istemiyorum.Saçlarımı kalemle arkadan topladım.internette dolaşıyorum.keyfim yok.Dün yaşam koçuma gittim.Benim hayatımda herşeyi bilir.yaşadıklarımızıda bilir.Zaten annem bile bilmiyor 5 senedir yaşadıklarımızı.Dün anlattım olgunlamamış spermler çıktı diye.Hiç duymak istemdiğim şeyleri vurdu suratıma fazla ümitlenme dedi,kaptırma kendini dedi.Bense süper olgunlaşır ,herşey düzelicek demesini beklerken beni yıktı.Tabi onu anlıyorum.ilerde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamamamı istediği için söyledi.ama ben yine mücadeleyi bırakmadım.Sabah kürler için aradım saraçolunu .Öğleden sonra konuşucaz bakalım ne vericek.ama sanki bütün enerjim bitti.bir rüzgar çıksa bende o rüzgarla kaybolsam.
cnm yaşam koçun sana ileride olabilecek şeylerden bahsetmiş haaa olmayada bilir
sen genede içini ferah tut güzel şeyler olur:16:
ben dün isim değişikliği yapmak isteyen arkadaşınız
değiştirdim :)
cnmmmmmmmmmmm ii yapmışsın demekki değiştirme oluyomuşş
hayırlı olsun nicinnnnn:34:
aruna, operasyonun bugündü değilmi?inşallah herşey yolunda gitmiştir.

aamut,canım hayırlı olsun seninde tedavin başlamış.

flzask, gez toz kafanı rahatlat tatlım.az kaldı tedaviye.

cemrem,yeni odanızı ve tv ünitenizi iyi günlerde kullanın.işleri bitir tadını çıkar.güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım.

baharcım,canım dün mola verdin bugün acısını çıkarıyorsun galiba.yorma kendini diycem ama yorulmadan olmuyor :1::1: canım ben her duyguyu midemle yaşarım.üzülünce aynı senin gibi oluyorum.stres yaptığımda ağadığımda anında midem harekete çıkar.regl olacakken bir hafta önce kusmaya başlarım.umarım seninki benim gibi yerleşip kalmaz.

kızlar,bu akşam Allah izin verirse 3. iğnemi olucam.yarın sabah 8 :30 da kontrolüm var.inşallah yumoşlar kaliteli gelişiyordur.sizleri haberdar ederim.:16::16::16:
iğnelerin hayırlı olsun bol bol yumoşların büyüsün
sonrada:49:olasınnnnnnnnnn
kizlar hepinize merhaba.bugun transferin 8 gunu ama ben cok mutsusum tedavim basindan beri esimden hic ilgi goremedim zaten gurbetteyim kimseyi tanimiyorum hep evdeyim.test tarihim belli olur olmaz direk turkiye ve birdaha donmicem buralara
isten eve ya gec geliyo yada eve gelince yiyo yikaniyo dogru disari cikiyo geldimi de uyuyo bilgisayardan yalan dunyayi izleyelim diyorum uykum var diyo yatak odasinda yabanci kanallari izliyo? Dun telefonuna mesaj geldi hemen sildi cok gucume gitti? banyoda bogure bogure agladim. hic umidim kalmadi hamile kalacagima.
boyle degildi bu adam nasil degisti son zamanlar anlamiyorum.iki gun once kaynimla kacirdigi kiz geldi dedim baska zaman gelsinler gitti cesit cesit seyler aldi bana turlu turlu yemek yaptirdi kaynimin kacirdigi kizda tam bir okuzmus gel bir yardim et oda yok.cok yoruldum o gun.
rabbim hakkimizda hayirlisini versin ama bu dunyada hep kotuler geciyo bu cok iyi anladim.

sen kendini yıpratma eşin senin değerini anlayacaktır
ama sende o bebiş seninledir diye düşün sadece onu düşün kendi kendini üzme
hepsi gelir geçerrrrrrrr:34:

aumuttcnm tedavin hayırlı olsun sonuna kadar kolay ve huzurlu geçsinnnnnn:54:

mavimenekşeemre bey normaldede zaten çok olumlu konuşan birideğil
sen genede ümidini yitirme kaderimizde varsa o bize gelir zaten
evet ilk zamanlar insan herşeyin bittiğini düşünüyo ama zamanla alışıyo
hakkında hep ii şeyler olsunnnnn

yarengeçmiş olsun cnm :71::71:
kendine dikkat et sen bizede lazımsın kızzzzz:54:

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr
bunlar sizlere içimden geldi :71::71::71:
gerçeği giibi olmaz ama idare edin:9:
tv kuruldu tabii odalarda bitti bende eşimle masayı koltukları ben yardım edip taşıdık
inanın belim koptu bide bıyun fıtğı varya anam anammmm:25:
neyseki değdi oda küçük ama şirin oldu
ben yokken ii kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrrrrrrrrrrrrr:9:
bugün bende varım kaaynatmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:54:

günaydın kızlar dün doktora gittik eşimin hormon tahlilleri için yarın çıkacak sonuçlar ona göre saraçoğlunu arayacağım bide kaan hocaya sonuçları yollamayı düşünüyorum
doktora sordum boyamalı sperm testi yapılıyo mu diye yapılyo kuru şekilde dedi anlamadım yanı biz yaptırmadık
birde benim yoğun stres yaşadığım anlarda gögsümden başlayıp boynuma kadar kırmızı kabarıklar oluşuyor bir an da oluyo bir anda sönüyo çok değişik bir şey oluyo hiç doktora göstermemiştim dün doktorun odasına girdik ben yine kabarmaya başladım doktorun dikkatini çekti düşünün artık nasıl tepki veriyor vucud doktor sende tıbbı terimli bir hastalık söyledi mi var dedi bimiyorum sters altında böyle oluyo dedim ne hastalığı dedim kurdeşen yani dedi vücudun tepkisiymiş gözlerim doldu doktor diyo ki şimdi sters mi oluyosun onlar için basit tabi altı üstü bir tahlil isteğinde bulunuyor eşim de dediki hocam 2 yıldan beri tedavi görüyoruz çok zor aşamalardan geçtik doktorda çok zor kimi istemez ilk seferde olur kimi de ister yıllarca olmaz dedi işte böyle

dün son kararımızı verdik Allah ın izniyle 16 ağustos perşembe günü Kaan bey eşimin m.tesesini yapacak İnşallah çıkarsa Ankara üniversitesinde dondurulacakmış ve tüp bebik de orda yapılcakmış .çok heycanlıym Rabbim inşAllah ilk ve son kez gösterir bu sıkıntıları.Duanızı eksik etmeyin kızlar.kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyım galiba şaşıknım 10 aydır bekliyorum inşallah doğru yer ve doğru zamandır.herkese sevgiler :)

canım bugün ilk iğneni vurulmuşsun tedavin hayırlı olsun :16:
inş sende ilk denemende hamiş olursun :49:
sana yetişmek istiyorum ama daha bende tık yok :1:

bukadar temizlik, hareket yapıyorsun. gecikmez inşallah kırmızıların hafta sonu yetişirsin bana canım. daha çok baştayım.

sana anlattım ya kan geldi diye o kan sonra gelmedi yerine hafih koyu kahvarenegi akıntılı kana bıraktı ve kesildi gibi bişey oldu anlamadım ben ne oldu inş. 2 gün sonra gelir adetim ;)))
bu arada nasılsın nasıl geçti günün ?

hadi bri kaç gün geciksinde istediğin tarihe yetişsin inşallllahhh.

aruna, operasyonun bugündü değilmi?inşallah herşey yolunda gitmiştir.

aamut,canım hayırlı olsun seninde tedavin başlamış.

flzask, gez toz kafanı rahatlat tatlım.az kaldı tedaviye.

cemrem,yeni odanızı ve tv ünitenizi iyi günlerde kullanın.işleri bitir tadını çıkar.güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım.

baharcım,canım dün mola verdin bugün acısını çıkarıyorsun galiba.yorma kendini diycem ama yorulmadan olmuyor :1::1: canım ben her duyguyu midemle yaşarım.üzülünce aynı senin gibi oluyorum.stres yaptığımda ağadığımda anında midem harekete çıkar.regl olacakken bir hafta önce kusmaya başlarım.umarım seninki benim gibi yerleşip kalmaz.

kızlar,bu akşam Allah izin verirse 3. iğnemi olucam.yarın sabah 8 :30 da kontrolüm var.inşallah yumoşlar kaliteli gelişiyordur.sizleri haberdar ederim.:16::16::16:

sağol canım. aynı gündük biz ben bir kaç gün gecikme ile başladım. sende şimdilik tek iğne oluyorsun dimi.

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrr
bunlar sizlere içimden geldi :71::71::71:
gerçeği giibi olmaz ama idare edin:9:
tv kuruldu tabii odalarda bitti bende eşimle masayı koltukları ben yardım edip taşıdık
inanın belim koptu bide bıyun fıtğı varya anam anammmm:25:
neyseki değdi oda küçük ama şirin oldu
ben yokken ii kaynatmışsınız sizi gidi sizilerrrrrrrrrrrrrr:9:
bugün bende varım kaaynatmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:54:

Günaydınnnnnn canımmmmm teşekkürlerr çiçiekler içinnn çok güzellerr:16::16::16:
bunlarda sana :71::71::71::71::71:
ohh bitirmişsiniz işleri biraz yorulmuşsun ama değmiş şirin güzel bi oda olmuş...
kaynattık valla sen bizi tek bırakırsann böle olurrr:1::1::1:
gell bacımmmmmmmmmm sendee katıll kaynatmayaaaaaa:34::34:

Günaydınnnnnnn herkeseeeeeeeeeee:16::16::16::16:

mutlu huzurlu ve güzel bi gün olsun inşALLAH hepimiz içinn:16::16::16:

Aaaaa cnm yaa niyee muhabbett etmeyeliimm
sana slm verdimm görmedinn galibaa cnm
sende katılsana sohbete

sağol canım ya sadece çok sinirliydim diye öyle yazdım sonrada çok uykum geldi
gidip uyudum bir uyumuşum saat 5 te evin zili çaldı baktım eşim ne yapsın
2 saat uyudu tekrar işe gitti rabbim yardım etsin amin

ay sen bize darıldınmı cnm sohbetin bi bacığındanda sen tut ;)) önüme koydum bi tabak marul,dereotu,maydonoz yeşillik yi,yorum bu gece şifa olsun diye sanada vereyimmi ikram olarak ;)) bu gece yeşillendim;))şifanın nerden gelceğini bilemedim artık....:1::1::1::1::1:

sağolun kızlar cannlarım size takıldım öylesine uykum geldi gidip uyudum ve bu saatte yeni uyandım
ya canım 2 kilo verdim bugün tartıldım fazla çıktım benim vücudum çok ödem yapıyor şimdi geldim yeşil çay ve kiraz sapı içeceğim

dün son kararımızı verdik Allah ın izniyle 16 ağustos perşembe günü Kaan bey eşimin m.tesesini yapacak İnşallah çıkarsa Ankara üniversitesinde dondurulacakmış ve tüp bebik de orda yapılcakmış .çok heycanlıym Rabbim inşAllah ilk ve son kez gösterir bu sıkıntıları.Duanızı eksik etmeyin kızlar.kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyım galiba şaşıknım 10 aydır bekliyorum inşallah doğru yer ve doğru zamandır.herkese sevgiler :)

RABBİM yardımcınız olsun bütün dualar seninle olsun
önce m tese sonra mı tüp bebek tedavisi yapılacak bir de kaan hoca cebeci de diyorlardı nasıl ankara üniversitesinde yapacak kendi gelecek mi tese ye hocalar genelde gelcem diyolar kendi ekiplerini sokuyorlar kendileri gelmiyorlar hocayla iyice konuşun bence
eşin neden azo kısaca yazar mısın

günaydın kızlar dün doktora gittik eşimin hormon tahlilleri için yarın çıkacak sonuçlar ona göre saraçoğlunu arayacağım bide kaan hocaya sonuçları yollamayı düşünüyorum
doktora sordum boyamalı sperm testi yapılıyo mu diye yapılyo kuru şekilde dedi anlamadım yanı biz yaptırmadık
birde benim yoğun stres yaşadığım anlarda gögsümden başlayıp boynuma kadar kırmızı kabarıklar oluşuyor bir an da oluyo bir anda sönüyo çok değişik bir şey oluyo hiç doktora göstermemiştim dün doktorun odasına girdik ben yine kabarmaya başladım doktorun dikkatini çekti düşünün artık nasıl tepki veriyor vucud doktor sende tıbbı terimli bir hastalık söyledi mi var dedi bimiyorum sters altında böyle oluyo dedim ne hastalığı dedim kurdeşen yani dedi vücudun tepkisiymiş gözlerim doldu doktor diyo ki şimdi sters mi oluyosun onlar için basit tabi altı üstü bir tahlil isteğinde bulunuyor eşim de dediki hocam 2 yıldan beri tedavi görüyoruz çok zor aşamalardan geçtik doktorda çok zor kimi istemez ilk seferde olur kimi de ister yıllarca olmaz dedi işte böyle
cnm kendini ne kadar üzüyorsun sen böyle ne olur biraz sakin olmaya çalış
sakın beni yanlış anlama ne çektiğini burdakilerden başka kimsecikler anlamaz
ama yapma tatlım ilerde bebşlerin olacagını düşüşn ya sabır çek burda yıllarca bekleyen var sende bilirsin
inşllh senin hastalığın geçer eşindede bol bol sperm bullunur anne olursun cnm amin:34::16:
sevindim karar vermenize inşllh doğru zamandır da rabbim kucağını doldururrrrrrrrrrrrrrrr:emir_bebek: aminnnnnn
Günaydınnnnnn canımmmmm teşekkürlerr çiçiekler içinnn çok güzellerr:16::16::16:
bunlarda sana :71::71::71::71::71:
ohh bitirmişsiniz işleri biraz yorulmuşsun ama değmiş şirin güzel bi oda olmuş...
kaynattık valla sen bizi tek bırakırsann böle olurrr:1::1::1:
gell bacımmmmmmmmmm sendee katıll kaynatmayaaaaaa:34::34:

:29:sanada günaydın tatlım
evet yorulmuşum zaten sabah mesajları okuyup cevap yazdım pc şarja taktım bende uyumusum bu saatte anca kalktım
:53:oldum ben çok uuyumama ama yorgunluk bu hale getirdi:9::9:
inşllh bügün burdayımmmmmmmmmm sizlersiz olmuyo ya
bazen düşünüyorum da nasıl bağlanmışız biz yani yılar geçsede ben asla bu topiği bırakmam
:kkk:bi şey olmadığı müddetçe:16::16::16::16::16:

RABBİM yardımcınız olsun bütün dualar seninle olsun
önce m tese sonra mı tüp bebek tedavisi yapılacak bir de kaan hoca cebeci de diyorlardı nasıl ankara üniversitesinde yapacak kendi gelecek mi tese ye hocalar genelde gelcem diyolar kendi ekiplerini sokuyorlar kendileri gelmiyorlar hocayla iyice konuşun bence
eşin neden azo kısaca yazar mısın

Canım eşimin neden azospermi olduğu belli değil,hormonlar normal ya da normala yakın,tıkanıklık yok dedi hem kaan aydos hem de israel aruh biz ikisinede gittik ve kaan beyde karar kıldık.Ankara üniversitesi tıp fakültesi üreme sağlığı merkezi cebeci hastanesi hocanın bölümü burası kartında yazıyor.bize özel doruk hastanesinde m.tese yapacak ilk gittiğimizde sorduk neden ünide değil diye orada sizin ameliyatınızı yapabileceğim donanım yok demişti.bn genart ta yapar diye beklerken bu kez özel doruk dedi burda tüp bebek bölümü yok hocam neden burası genelde genart ta yapıydunuz dedim o da her hastaya uygun olan yerde yapıyorum sizin için bu hastane uygun bi doktor varmış orda o bize yardımcı olcakmış ameliyatı beraber yapcaz dedi.spermler Ankara üni de saklanıp sonra tüp bebek tedavisi olcak israel aruh benide hazırlayıp yumurta toplaama işinide aynı gün yapcaktı ama Kaan bey bunu doğru bulmuyor çözülmede kaybolursa sperm dedim öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum varsa mutlaka işe yarar yoksa zaten işe yaramaz ve sonraki için önümüzü görürüz demişti,işte böyle canım gece 2'lere kadar hocadan mail bekliyorum şimdide kafam kazan gibi düşünmekten yoruldum artık Rabbim hepimizi güldürsün.

Canım eşimin neden azospermi olduğu belli değil,hormonlar normal ya da normala yakın,tıkanıklık yok dedi hem kaan aydos hem de israel aruh biz ikisinede gittik ve kaan beyde karar kıldık.Ankara üniversitesi tıp fakültesi üreme sağlığı merkezi cebeci hastanesi hocanın bölümü burası kartında yazıyor.bize özel doruk hastanesinde m.tese yapacak ilk gittiğimizde sorduk neden ünide değil diye orada sizin ameliyatınızı yapabileceğim donanım yok demişti.bn genart ta yapar diye beklerken bu kez özel doruk dedi burda tüp bebek bölümü yok hocam neden burası genelde genart ta yapıydunuz dedim o da her hastaya uygun olan yerde yapıyorum sizin için bu hastane uygun bi doktor varmış orda o bize yardımcı olcakmış ameliyatı beraber yapcaz dedi.spermler Ankara üni de saklanıp sonra tüp bebek tedavisi olcak israel aruh benide hazırlayıp yumurta toplaama işinide aynı gün yapcaktı ama Kaan bey bunu doğru bulmuyor çözülmede kaybolursa sperm dedim öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum varsa mutlaka işe yarar yoksa zaten işe yaramaz ve sonraki için önümüzü görürüz demişti,işte böyle canım gece 2'lere kadar hocadan mail bekliyorum şimdide kafam kazan gibi düşünmekten yoruldum artık Rabbim hepimizi güldürsün.

canımmeraba bizde kaan hocaya gidiyoruz
eşimede m.tese yapacağı zaman eğerolgun hücre bulma şansımız olsa hastanede yapardım ama olgunlaşmamışları donduracağımız merkez genart demişti
demekki sizden baya ümitliki hastanesinde dondurmayı düşünüyo
canm bide bişeydiicem bence sende hazırlan ya dondurulanlar ölürse buda bi ihtimal bizde öyle oldu bidahaki tesedede olgunlaşmamış bulundu
bence iyice istişare edin sonra pişman olmayın...:16:

canımmeraba bizde kaan hocaya gidiyoruz
eşimede m.tese yapacağı zaman eğerolgun hücre bulma şansımız olsa hastanede yapardım ama olgunlaşmamışları donduracağımız merkez genart demişti
demekki sizden baya ümitliki hastanesinde dondurmayı düşünüyo
canm bide bişeydiicem bence sende hazırlan ya dondurulanlar ölürse buda bi ihtimal bizde öyle oldu bidahaki tesedede olgunlaşmamış bulundu
bence iyice istişare edin sonra pişman olmayın...:16:

Aynı şeyi söyledim doktora ama ya siz aldığınız hormonlarla kalakalırsanız kendineze nasıl bi zarar vercenizi biliyo musunuz dedi ama illaki isterseniz yapalım demişti ama onaylamıyor hatdok isimli arkadaşada aynısını yapmış önce tese 3 ay sonrada tüp bebek eğer çözülünce kalmazsa diye 3ay bekletmişki aynı anda tesede yapabilsin.sizinki nasıl oldu kaç ay arayla yapıldı tese problem neymiş.evet biraz umutlu konuşmuş ben bayramdan sonra olsa eğer negatif olursa kendimzi toplayamayız dedim merak etmeyin büyük olasılıkla size iyi haberler vericem yazmış.Allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor şeyler atlatıyoruz .....

Aynı şeyi söyledim doktora ama ya siz aldığınız hormonlarla kalakalırsanız kendineze nasıl bi zarar vercenizi biliyo musunuz dedi ama illaki isterseniz yapalım demişti ama onaylamıyor hatdok isimli arkadaşada aynısını yapmış önce tese 3 ay sonrada tüp bebek eğer çözülünce kalmazsa diye 3ay bekletmişki aynı anda tesede yapabilsin.sizinki nasıl oldu kaç ay arayla yapıldı tese problem neymiş.evet biraz umutlu konuşmuş ben bayramdan sonra olsa eğer negatif olursa kendimzi toplayamayız dedim merak etmeyin büyük olasılıkla size iyi haberler vericem yazmış.Allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor şeyler atlatıyoruz .....

yabizimde eşimde 47xxy durumu var önce martta oldu tese sperm bulundu donduruyoruz dediler 3 ay bekledik tüp bebek için çözülünce sorun olursa bidaaha yapıcam tse dedi ve beni hazırladılar genartta
özüldü yeterli olmadı aynı anda bidaha tese veelonge buldular onunla mikroenjeksiyon denendi 1 tane döllendi ama gelişmedi..
şimdi iğneyle olggunlaştırmaya çalışıcaz ..
hoca umutlu onuşuyo bizim gibi olup sperm çıkışı ola bile varmış ..hayırlısı bakalım rabbim hepimize yardım etsin..amiiiiiiin

Nur efsan cnmm üzülme erkekleri anlamak zor sadece seninki tuhaf deil inan...doktorlar ilk 2-3 gun dikkat edin sonra normal hayatınıza dönün diyorlar..yemek yapma ile üzülme ile hatta hoplayip zıtlaşma ile tutmamazlik yapmaz.rsbbim nasip ederse hiç bsy engel olamaz...hakkında hayirlisi olsun...sonuçta esın senden uzaklaşmışsa neden cocuk istesin hemde tup bebek gibi zorlu bı surecle....sen su anda duygusalsin ins hersey istediğinden daha guzel olur ...üzülme

Askbebek nezaman Elazığ'a geliyorsun cnm gunu bellimi ins transferime denk gelmez:(

Mikrotese olacak kimler var ben tam bulamadım okurumda sayfaları:)

yabizimde eşimde 47xxy durumu var önce martta oldu tese sperm bulundu donduruyoruz dediler 3 ay bekledik tüp bebek için çözülünce sorun olursa bidaaha yapıcam tse dedi ve beni hazırladılar genartta
özüldü yeterli olmadı aynı anda bidaha tese veelonge buldular onunla mikroenjeksiyon denendi 1 tane döllendi ama gelişmedi..
şimdi iğneyle olggunlaştırmaya çalışıcaz ..
hoca umutlu onuşuyo bizim gibi olup sperm çıkışı ola bile varmış ..hayırlısı bakalım rabbim hepimize yardım etsin..amiiiiiiin

elonge varsa o da güzel nasılsa onlar gelişyor iğnelerle beslenmeyle ve en azından bir kez çıktığını gördünüz inşallah bir süre sonra tekrar dener ve daha iyi sonuç alırsınız arkadaşım biz daha hiçbir şey bilmiyoruz Allah büyük ne diyelim bekleyelim.........

tünaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrr :71::71::71:
nasılsınız bugün ??
maşallah topiğimiz bugünde çok kalabalık :16::16::16:

Back
X