- Emoji Skoru
- 197
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aruna cnmmmmm guzel haberlerle gel:)))
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez![]()
selam kızlar herkes iyidir inşAllah, bizde çok şükür iyiz, kızım 20sinde 4 aylık olacak, Rabbime binlerce şükürler olsun ve bu duyguyu yaşamayı Rabbim tüm kardeşlerime nasip etsin..Önceki gibi burayı takip edemiyorum artık, arada bir gelip hamiş varmı diye bulmaya çalışıyorum :) Ama gördüğüm kadarıyla baya hamiş olmuş, şükürler olsunki..
Zcu canım özel mesaj kutun dolu, cevap veremedim..biz yaptırmadık o aşıyı..boşaltırsan sana yazdığım cevabı yollucam.öpüldün..
kızlar kaan hoca üniversitede muayene yapmaya başladı mı?
Ameliyatları doruk hastanesinde tüp bebeği cebecide yapmaya başlamış
onca zaman bizi beklettiler ceremesine de katlanacaklar artık
aşırı ilgi ve sevgimizden bunalacaklarrrrrrr![]()
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 kizlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))