• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bangi,transferin hayırlı olsun canım.Allahım tutunacak can versin kuzucuğuna.:16:

arunacım,canım hayırlı haberlerle gelceksin inşallah.Allah yardımcın olsun.bizi habersiz bırakma.:21::21:

baharım,haydi sabırsızca bekliyoruz yumoşlardan haber getir bize.arunacıma destek için gitmişsin canım arkadaşım bi tanecik yardım meleğimiz :70::16:

flzaskcım,canım bebişlerden haber gelecek bugün değil mi?hepsi dondurulur inşallah.:nazar::nazar:

cemrem,ağrıların azalmış sevindim tatlım.:16:

vck nerelerdesin.pikniğede gidemezsin kayboldun kesin emirgana gittin.:54:

veeeeeeeeeee minikgelin bugün minik anne olarak isim değiştirecek inşallah.sabırsızlıkla ve dua ederek haber bekliyorum canım.:49:

Günaydın kızlar :54:
gününüz çook güzel geçsin:16:
bugün güzel güzel haberler alıcaz inşallah.
baharım bebekim inşallah bol bol bebişin olur :70:
Minikgelin canım inşallah hamilesindir 14.30 da güzel haber vereceksin inşallah.

inşallah bugün hamile halayını çekeriz burada

Aruna cnmmmmm guzel haberlerle gel:)))

KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek:(
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez :(

rabbim bu sabırlı bekleyişlerin mükafatını versin inşallah.benim içimede doğdu ama hep böyle ümitli ol karamsarlığı bir kenara bırak.bu sefer rabbimin izni ile inşallah yüzünüz gülecek ve çifte bayram yapacaksınız.bizlerde sizin gibi inşallah öbür bayrama çifte bayram yaparız :)

:nazar:
selam kızlar herkes iyidir inşAllah, bizde çok şükür iyiz, kızım 20sinde 4 aylık olacak, Rabbime binlerce şükürler olsun ve bu duyguyu yaşamayı Rabbim tüm kardeşlerime nasip etsin..Önceki gibi burayı takip edemiyorum artık, arada bir gelip hamiş varmı diye bulmaya çalışıyorum :) Ama gördüğüm kadarıyla baya hamiş olmuş, şükürler olsunki..

Zcu canım özel mesaj kutun dolu, cevap veremedim..biz yaptırmadık o aşıyı..boşaltırsan sana yazdığım cevabı yollucam.öpüldün..

Allah evladını sana bağışlasın analı babalı büyüt inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar kaan hoca üniversitede muayene yapmaya başladı mı?
ameliyatları doruk hastanesinde tüp bebeği cebecide yapmaya başlamış

kızlar kaan hoca üniversitede muayene yapmaya başladı mı?
Ameliyatları doruk hastanesinde tüp bebeği cebecide yapmaya başlamış

cnm muayane ediyormu hastanede bilmiyorum
ama dediğin gibi tüp bebeği ankara üniversitesinde mikro teseyide özel merkezde yapıyor
sizdemi kaan beyde tedavidesiniz?

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

diğer topiğe baktım bizim kızlar nerde diye orda gördüm veee buraya koştum tekrar. canımmmmm tebrikler.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına al.haydi halayımız başlasın:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: tutun ucundan kızlaarrrrrrrr

............................................

Son düzenleme:
Günaydın canlarım nasılsınız.....
Bugün tedaideki arkadaşlarımızdan çok güzel haberler alırız inşlh
flaskcığım,baharcığım,bangiciğim arunacığım ve minik gelinciğim hepiniz çok güzel haberler alırsınız ve bu dertten
sonsuza dek kurtulursunuz inşlh amin...:25:

işte bu be.çooooook tebrik ediyorum.dört gözle güzel haberini bekliyordum.seninle hiç muhabbet etmedik ama korkuların beni çok etkiledi.sanki ben yaşıyor gibi oldum.sahura da bile aklıma düştün gece.dua ettim sana.neyse vede mutlu son allahın izniyle.rabbim bizlerede nasip eder inş.

Back
X