• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayyyyyyyyyy çokk güzelllllllllllll :52::52::52::52::52::52:
inş hepside devam ederlerrrrrrr transfere kadarrrrrrr:52::52::52::32:
sağol bitanemmmmmmmmm bugün yine güzel haberlerrr var şükürrrrrrr:16:

evet tatlım bugünde şükür güzel haberi aldık :16::16::16:
hergünümüz böyle geçer inş :16::16::16:

canlar biliyorsunuz arunanın dün 8 yumoşu toplanmıştı...
bebişlerinden ilk haberi almış 5 yumoşu döllenmiş :52:
pazar yada salı günü transferi olacakmış...
inş 5 bebişide son güne kadar bölünmeye devam eder :16:
annesinde olduğu için giremiyor canlar dualarınızı eksik etmeyin :16::16::16:

maaşallah yumoşlara.sağlıkla bölünsün kuzucuklar.arunacım Allaha şükürler olsun tatlım.devamıda gelecek inşallah.
baharcım yine mutlu haber getirdin bize:16::16::16:

maaşallah yumoşlara.sağlıkla bölünsün kuzucuklar.arunacım Allaha şükürler olsun tatlım.devamıda gelecek inşallah.
baharcım yine mutlu haber getirdin bize:16::16::16:

evet canım yine mutlu haber getirdimmmmmmm :46:
inş yarın bebişlerimden de yine mutlu haberler getiririm size :16::16::16:

Kızlar dün annemi apor topar ameliyata aldılar rahimde polip sanırım onu aldılar Allaha cok şükür suan iyi 3 gündür annemleydim buyüzden güzel haberleri lütfen biri bana söylesin:)
geçmiş olsun canım Allah annene şifalar versin.
kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm :43::43::43:

canım çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır bir dahakine inşşAllah hamile olursun ,sadece bir kaç ay geç anne olursun o kadar bu aşamaya gelmek bile mucize bak hiç spermi olmıyan arkadaşlar var Allah onlarada şifa versin tez zamanda bu aşamalara gelsinler.bende geçen yıl bir negatif denemem oldu bayram sonrası tekrar deneyeceğim bu defa olur inşşAllah.canım sıkma canını güçlü ol anne olmak için sağlıklı ve güçlü olman gerekir. mücadeleye devam.sonunda böyle:49: olacağız.

Günaydın KiZlar yeni uyandım sole bı baktım sayfalara kahvaltı yapıp gelcem...
Öncelikle eslemsena cok ama cok üzüldummmmm ins diger denemede Olcak Allah'ın izniyle bak şimdiden hastahane araştırması yapıyorsun aferin sana bende ilk negatifimi aldığımda hemen ikinciyedaiye başlamak istemiştim...

Bahar flzask kizlar bebisleriniz neyapiyooooo nsllar iyilerimi:) duydumki annelerini özlemişler :)))önümüzdeki ayı sabırsızlıkla bekliyorlarmış :))))

keyifler iyidir inşallah anne adayları kendinize iyi bakın :) cumanız mübarek olsun Allah her şeyi gönlümüze göre nasip etsin inşAllah ......

VOLUM 2,5 ml >2ml
LİKEFAKSİYON SÜRESİ **60 dakika <20 dakika
AGLÜTİNASYON Negatif Negatif
pH 8 7.2-7.8
VİZKOZİTE ***VİZKÖZ Olağan
SPERMATOZOA SAYIMI 88,000,000 > 20 x 106/ml
LÖKOSİT VARLIĞI 0 < 106/ml
YUVARLAK HÜCRE VARLIĞI 400,000 < 5 x 106/ml
MOTİLİTE DEĞERLENDİRMESİ 30 dk 60 dk
İmmotil % 60 % 60 <%25
Nonprogressif motil % 10 % 10
Yavaş progressif % 20 % 20
>%50
Hİzlı Progressif % 10 % 10 >%25
KRUGER MORFOLOJİ DEĞERLENDİRMESİ
Normal sperm yüzdesi % 8 >%14 Normal ,%4-14 Intermediate
Defektli sperm yüzdesi % 92 <%86
DEFEKTLİ SPERMLERİN DAĞILIMI
KUYRUK
ANOMALİLERİ
Abaksiyal Kuyruk % 3
Eğrilmiş Kuyruk % 5
AKROZOM
ANOMALİLERİ
Azalmış % 0
Yok % 4
Artmış % 0
BOYUN ANOMALİSİ % 2
BAŞ
ANOMALİLERİ
İri Baş % 3
Küçük Baş % 1
Yassı Baş % 7
Yuvarlak Baş % 2
Armutsu Baş % 34
Kuyruksuz Baş % 4
Amorf Baş % 27

KIZLARRR YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM

allah razı olsun bidenemmmmmmmm inş bende hamişler arasına katılırım gelecek ay :16:
sanada çok geçmiş olsun bidenem zor günler geçirmişsin...
allah bebişlerinizi size bağışlasın inş :16:
sağlıcakla kucağına alacağın günler gelir bian evvel inş :16:
canım boşver işi gücü sıkma sen canını hiç bişeye...
eşin için zor oluyordur ama geçecek bu günler hayırlısıyla bi kavuşun ikizlerinize herşey unutulup gidecek :emir_bebek::emir_bebek:
allah yarımcın olsun bidenem sende ikizlerinde allaha emanet olun :54::54::54:

amin amin çok sagol canım allah hepinize göstersin benimde kucagıma almak nasip olsun sen şuan bol su iç karnın şişse yumurta toplandıktan sonra şişlik oluyor senin maşallah 23 yumurta olmuş benim 12 yumurta oldugu halde şiştim davul gibi oldu karnım ertesi günü bol su iç dediler karın şişliginin en güzel ilacı bol su kendine iyi bak bebişler seni bekliyor canım bay bay..:emir_bebek::emir_bebek:

cnm yaa çok geçmiş olsun inşlh düzelir herşey yoluna girer
boş ver işi aşı herşey olduğu kadar olsun allahım çocuklarınızı size bağışlasın
melekler koruyucun olsun inşlh doğum yapsen bebişlerini sevmeye ısırmaya gelicez ona göre:1:

iyi maşallah tabi sperm bulununca ağrıyı acıyı hissetmiyordur bile:1:
çok şükür birşeyler vesile oldu eşinde ikna oldu bu aşamalara geldiniz cnm kaderinize yazılmışya herşey bahanesi artık
sağlıla kucağınada alırsın inşlh bu yolda daha fazla oyalanma
sizlerin darısıda bizlere olsun rabbim bu duygulardan bizleri mahrum bırakmasın inşlh amin....:25:

çok sagol canım ahh bi o günü görsek o minoşları hep öpsek koklasak beraber aminnnn darısı sadana olsun benimkinlere arkadaş gelsin..

herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
geçmiş olsun canım bende seni merak etmiştim ,bayadır gelmiyordun .ne olur kendine dikkat et bırak işi fenan olduğu kadar olsun önemli olan sen bebeklerin. canım Allaha emanet olun bütün kötü şeylerden korusuz sizi.AMİN.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

maaşAllah maaşAllah ya demek beş tane ARUNACIM canım inşAllah o ebriyolar senin bedeninde can bulur ve diğer arkadaşlarımızda öyle.Allah kimseyi kimsenin kuçağına baktırmasın.sağlıkla ve duayla.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım gözün aydın. 9 ay boyunca sımsıkı tutunurlar inş. bebişerin sana.
salih saliha evlatlarına kavuşursun inş.
çooookkk sevindim inan. içime doğuyordu ama yazdıklarını okudukça.
Allah tamamına erdirsin.amin.darısı hepimize olsun.dua et bol bol hepimize cnm.

canım üzüldüm sonucuna.üzülme diyomiyorum.
ama herşey Allah tan.inş tekrar sperm bulunur döllenir bebişlerin göbüşünde yer bulur.
Allah yar ve yardımcın olsun.sabrından ayırmasın tatlım.
hepimiz kurtulacağız inş bu illetten.

oh oh yandan yandan.
tey tey tey 14 tane döllenmiş cnm.
çooookk sevindim tatlım.
hepsi bölünürler inş sağlıklı sıhhatli bebişe dönüşürler inş.
her yıl 2 şer 2 şer ..
düşünsene 7 yıl boyunca göbüş şiş gezmeyi....
spermlerinizin artmasıda ayrı bir sevinç tatlım benim.
Allah iyilikleriyin dualarıyın mükafatını veriyor inş.hamileyimmmmmm haberini dualarla bekliyorum.
bu arada evine kavuştun mu?
insanın evi gibisi yok dimi?
öptüm bol bol

herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
cnm sen kendine dikkat et işler olur biter boşverrrrrrrrr senin ve bebişlerin sağlığı önemli güzelim
geçmiş olsun bi atlatmışsın zorluğu allh bi daha göstermesin
hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam

:46::46::46::46:
:52::52::52::52:oh ohhhhh bi hamiş daha sıraya girdi deseneeeeeeee
sağlıkla yüklenip tutunmayı nasip etsin allh

Son düzenleme:
tatlım 4 evladın var artık.
inş hepsi göbüşünü doldurur. sağlıklı sıhhatli bebişlere dönüşür.
sabrın sonu inş mutlulukla sonuçlanır.amin.
darısı hepimize olur inş.dua et bol bol.

oh oh oh ne güzel yaaaaa
her geçen gül hamişler çoğalacak.
5 bebişinde can bulur tatlım inş.
hamile haberini de alırız en kısa zamanda inş.

oh oh oh her geçen gün hamilşerimiz çoğalacak.
canım 5 bebişinde can bulur.
hamile haberini de en kısa zamanda duyarız inş.amin.

tatlım geçmiş olsun. boşver sen işi gücü.
kendine ve bebişlerine bak.inş Yüce Allah bir daha sorunla karşılaştırmaz.
sağlıklı sıhhatlı evlatlarını kucağına alırsın.inş.

bu arada hayırlı cumalar herkese.
şu mübarek günlerin hürmetine ALLAh hepimizin hepinizin gönlündekileri
hayırlı eylesin ve en kısa zamanda dileklerinizi dileklerimizi gerçekleştirsin.amin.

biraz uzun oldu ama ay.yazabildim

Geçmiş olsun siz yine de hep yatın ne olur ne olmaz bu kadar emek harcanmış, ikizdi sanırım ve uzun bir süreçten sonra kavuşmuştunuz galiba Allahıım sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin bu günler de geçecek inşallah sevgiler..

Back
X