Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçek canım sen bu masal arkadaşımızı biliyomusun sonuç ne oldu?Çok merak ettim
Herkese iyi akşamlar uzun bir aradan sonra......![]()
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın
masal arkadaşımızın hatırladığım kadarıyla eşi tese olmuştu ve sperm bulunamamıştı.
Kızlar tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor acaba?[/
Sorunun cevabini ben veremiyorum malasefff..... Insalllah iyi guzel haberlerini alirim birdaki sefere leylayim kendine iyi bak
Iyi aksamlar
iyiyim canım ben vitaminlerimi içiyorum eşim de panax, e1 ve çakşır kapsülü kullanıyoNursen canim sen napiyorsun sizin tedavi nasil gidiyor
rica ederim canım amincanım cevap için teşekkür ederim.... .....çok üzüldüm sonuca Allah yardımcısı olsun...
iyilik canım şükür şimdilik tedavideyiz kısmetse bayramdan sonra 2.denememizi olucaz.Nursen sizde ne var ne yok siz neler yapıyosunuz?
Kızlar tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor acaba?
canlarım şimdiye kadar çekilen tesbih sayıları:
Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000
Allah kabul eder inş.
şifa olur mucizemize...amin
canım ben seda ecrin arkadaşımız için 3000 tane ya bedi okudum rabbim kabul etsin rabbim bebeğine şifa versin amin
merhaba cnm bizde ilk defa kullandık.fiyatı 125 tl.valla biraz maliyetli oluyo bu ilaç eşim 4 kutu kulllandı suana kadar artık bıraktı çunkü transferim olucak artık.her eczanede yok cnm ama yınede sorun yoksa bile depoları arayıp istesinler.kullanmadan 2-3 gun önce isteyınki hemen gelemiyo ilaç beklemenız gerekır oyuzden kullanmadan bıkac gun once sıparıs ettırın eczaneciler arıyorlar depoları varsa gönderirler... inşlh cnm vallaa bende sabırsızlanıyorum :) bayramda inşlh güzel haber vermek istiyorum..siz nerede tedavi oluyorsunuz.
Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000
Cemrem 5 000
Mercan 5 000
Allah kabul eder inş.
şifa olsun mucizemize...amin
Pıtırcık canım bende seda ecrin için 5000tane okuycam daha sonrada mercan için okuruz inşallah.allah razı olsun sebep olduğun için rabbim bebişine sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
pıtırcık bende seda_ecrin için 5000 tane okuyacağım niyetlendim ama bi türlü başlayamadım...
canım lütfen sen beni ekle allahın izniyle yarın okur bitiririm inş![]()
canım ben 1500 tane daha okudum allah kabul etsin amin
umut99 unda 6000 varr onu eklemeyi unutmuşumm.
pembenin de5000 varr..
askbebek 3000 de varr
Arkadaşlarrrrrrr pıtırcığın en son hesapladığı tesbihlerin üstüne sizin okuduklarınız veya okuyacakları ekledim ve 72000 oluyo eğer okumayan varsa ona göre okusunn..
pıtırcık yok ama ben şimdi hesaplıyyınca yazmak istedim.
Kızlar nasılsınız
Bu sabah adet oldum da Seda ecrin için tesbih çekicektim . Adetliyken çekiliyor mu ?
umut99 unda 6000 varr onu eklemeyi unutmuşumm.
pembenin de5000 varr..
askbebek 3000 de varr
Arkadaşlarrrrrrr pıtırcığın en son hesapladığı tesbihlerin üstüne sizin okuduklarınız veya okuyacakları ekledim ve 72000 oluyo eğer okumayan varsa ona göre okusunn..
pıtırcık yok ama ben şimdi hesaplıyyınca yazmak istedim.
canım ben okumadım henüz naz arkadaşımızda 1000tane okumuş 3000fazla olmuş oldu o zaman ben 5000 değil 2000 okurum