gözdemm şu an siz tedavi görüyormusunuz yoksa olumlu sonuç aldınızmı bebeğin var mı canım
Rabbim bağışlasın,esirgesin 19 aylık bi oğlum var:)) Darısı sizlere inşalllahhh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözdemm şu an siz tedavi görüyormusunuz yoksa olumlu sonuç aldınızmı bebeğin var mı canım
Rabbim bağışlasın,esirgesin 19 aylık bi oğlum var:)) Darısı sizlere inşalllahhh..
Merhaba kızlar nasılsınlar uzun zaman oldu gelmeyeli .. Son bi kaç sayfaya bakabildim telden girmek zor oluyor enfal nurşen inş güzel haberler alırım sizden .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş .. Benim haftaya cuma doğumum var kısmetse .. Rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür ama pskolojik çok yıprandım sürekli bebeke bşy olacak diye . Son günlerim artık Rabbim sağlıkla kucağıma Almayıda nasip eder inş ..
Gecen sene bu ayda doktor çocuğunuz olamaz eşiniz kısır demişti şimdi üzerinden 1 sene gecti ve bebeğini kucağıma alcam inş .. Rabb'imden umut kesilmez ben unuttum yaptırdığım tüp bebekleri mteseyi falan..OKdr zor dönemlerden ben geçmedim sanki ..derdi veren Rabbim dermanınıda verdi çok şükür inş sizlerde nasip eder bu güzel duyguyu .. Doguma girerken dua etcem hep Rabbim isteyen herkese evlat nasip Etsin diye .. Kendinize iyi bakın güzel haberler alırım inş diğer geldigimde hepinizden
Eşimde hipofiz bezinde bulunan bir parça nedeniyle lh,fsh ve bunların sonucu olarak testosteron düşüklüğü vardı...Allah karşımıza Celalettin hocayı çıkardı ve tedavi olduk...
Yaklaşık bir sene kadar sonra sperm çıkışı oldu.
Doğal yolla olsun diye biraz uzun sürdü tedavimiz...
Arada aşılamalar, dayanamayıp düşükle sonuçlanan tüp bebek tedavisi ve doğal yolla mucizemiz oğlumuz doğdu...
Bu topikte karıştırılan şu; burası sağlıkla alakalı bir bölüm gerçekten zor rahatsızlıklar psikolojiler yerlerde bizde yaşadık;
insan yazarken iki kere düşünmeli insanları tedirgin etmeye hakkımız yok...
selam gözdmmmm canım randevuları senin eşinmi ayarlıyo ne kadar zaman önceden randevu almamız gerekiyo öğrenebilirmiyim.
Eşimde hipofiz bezinde bulunan bir parça nedeniyle lh,fsh ve bunların sonucu olarak testosteron düşüklüğü vardı...Allah karşımıza Celalettin hocayı çıkardı ve tedavi olduk...
Yaklaşık bir sene kadar sonra sperm çıkışı oldu.
Doğal yolla olsun diye biraz uzun sürdü tedavimiz...
Arada aşılamalar, dayanamayıp düşükle sonuçlanan tüp bebek tedavisi ve doğal yolla mucizemiz oğlumuz doğdu...
Bu topikte karıştırılan şu; burası sağlıkla alakalı bir bölüm gerçekten zor rahatsızlıklar psikolojiler yerlerde bizde yaşadık;
insan yazarken iki kere düşünmeli insanları tedirgin etmeye hakkımız yok...
bizim de fsh değeri düşük testosteron düşüklüğü var yalnız ben şunu anlamadım ikisi de inmemiş mi dedi tam hatırlayamıyorum işte.
doğal yolla oldu öyle mi canım ya inşallah bizlerin de öyle olur .haklısın buradaki bazı yazılanları okuyup aklın karışıyo ama şunu da söyleyim bura girmesem celaleddin hocayı da tanımazdım bir sebep oldu işte buna vesile olan da 5816 bursa arkadaşımız sağolsun .
herkesten Allah razı olsun buraya girip biraz konuşmak bile insanın sıkıntısını alıyor yoksa kimseye söylemedim bu durumu daha ne aileme ne arkadaşlarıma .burda rahatça konuşuyosun anlatıyosun .
slm nasılsın cnm oğlan nasıl hala yaramazlık peşindemi![]()
bizim de fsh değeri düşük testosteron düşüklüğü var yalnız ben şunu anlamadım ikisi de inmemiş mi dedi tam hatırlayamıyorum işte.
doğal yolla oldu öyle mi canım ya inşallah bizlerin de öyle olur .haklısın buradaki bazı yazılanları okuyup aklın karışıyo ama şunu da söyleyim bura girmesem celaleddin hocayı da tanımazdım bir sebep oldu işte buna vesile olan da 5816 bursa arkadaşımız sağolsun .
herkesten Allah razı olsun buraya girip biraz konuşmak bile insanın sıkıntısını alıyor yoksa kimseye söylemedim bu durumu daha ne aileme ne arkadaşlarıma .burda rahatça konuşuyosun anlatıyosun .
kızlar herkese slm nasılsınız bakalım nursen bugun bebişlerini aldı inş 9 ay hiç bırakmazlar annelerini hayırlı haberlerini alırız inş![]()
slm cnm nasılsın yazılarına bakıyorum cnm ya dilin dolaşıyor ya da ben yanlış biliyorum eşinde inmemiş testis mi var yoksa gelişmemişmi ikisi aynı şey değil sanırım cnm her yazdığında farklı okuyorum kız karar ver![]()
Evet canım biraz hiperaktif olduğu söylenebilir; pregnyl çocuğu nede olsa)
Sen nasılsın?
Geçende cevap yazamadım kusuruma bakma okul ufaklık çok fazla kalamıyorum....
:)))) valla canım benim yanlış mı yazmısım gelişmemiş testis :) karıştırıyorum nolacak benim halim bilmiyorum:)
zamanla alışırsın heralde ne diyimcnm kib hayırlı akşamlar aeol
![]()
cnm sen nasılsın epeydir yazamadık senlede inş su sınav bitsin gece gündüz burda olucam aeol cnm sende iyi akşamlar bahara da slmlarımı ilet çok öpt![]()