• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet fena ama alıştık canım. Tuzlama dün geldim serbest bölge de işlerim vardı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm üzülme inşlh bişey çıkmıcak rutin kontrol olacak bu eşin için cnm benim dualarım herdaim seninle:29:
canım ne yapabilirim elimde değil dün çıktı sonucu çok moralim bozuldu biz şimdi tüpbebek yapamıycakmıyız diye başladım ağlamaya onuda üzdüm :43::43::43:inşallah canım birşey çıkmaz dularının için çok teşekkür ederim tatlım:16::16::16:

Canim hayirli sonuclarin olsun.en yakin zamanda meleklerine kavusman dileğiyle
Rabbim bu güzel günlerde aylarda kavustursun insallah

amin canım inşallah.bakalım zaman ne göstercek.inşallah yeniden yaşayabilirim o güzel günleri.
bu mübarek günlerde bol dualarla hepimiz allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah canım.

cnm genetik problem olmaması da iyi bişey bundan sonra ki tedavinde inşlh sonuna kadar gidersin bebeğinle..
kan pıhtılaşması da önemli bişey çıkmaz umarım bende de az da olsa kan pıhtılaşması çıkmtı bakalım ben iğne mi hap mı kullanıcam çıksa bile olsun çaresi var onun da.. güzel haberlerini bekliyorum:34:

evet canım.bebeğin genetik incelemesi beni çok korkutuyordu.şükür hiç bir sorun yok genetik olarak.
şimdi kan pıhtılaşması için tromboli testlerini ve antifosfolipid sendromu testini istedi doktor.bakalım ne çıkacak bunların sonucu.:26::26:
evet canım yaa Allahtan çaresi varmış.
hatta şimdiden her ihtimale karşı hafif kan sulandırıcı hap kullanmaya başla sen dedi.eğer çıkarsa pıhtılaşma tedaviden önce hap, transferden sonra iğne vercekler.ve sıkı kontrol.

eşi şuan hap kullanıyor.proxeed plus.10 mayısta kontrol ve test.bakalım sayımız kaç oldu.
valla canım heyecan hiç bitmiyor görüyorsun.:18::18:

2 ay rahim için önermiyorlar zaten yeni tedaviyi.temmuz ramazan.ramazanda tedavi olmak istemem.
karar verdik 2.deneme ağustosta.:18::18:

hadi canım bakalım zaman neler göstercek bize.güzel günler görelim inşallah...:16::16::16::16:

canım ne yapabilirim elimde değil dün çıktı sonucu çok moralim bozuldu biz şimdi tüpbebek yapamıycakmıyız diye başladım ağlamaya onuda üzdüm :43::43::43:inşallah canım birşey çıkmaz dularının için çok teşekkür ederim tatlım:16::16::16:
yok öle yapamıcaz demek kız:20: zamanı var dur eşin soncu güzel gelsin mayısta başla hemen :54:
sonuc çıktıysa neden gene çekiliyor aynı şey mi çekilecek

amin canım inşallah.bakalım zaman ne göstercek.inşallah yeniden yaşayabilirim o güzel günleri.
bu mübarek günlerde bol dualarla hepimiz allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah canım.

evet canım.bebeğin genetik incelemesi beni çok korkutuyordu.şükür hiç bir sorun yok genetik olarak.
şimdi kan pıhtılaşması için tromboli testlerini ve antifosfolipid sendromu testini istedi doktor.bakalım ne çıkacak bunların sonucu.:26::26:
evet canım yaa Allahtan çaresi varmış.
hatta şimdiden her ihtimale karşı hafif kan sulandırıcı hap kullanmaya başla sen dedi.eğer çıkarsa pıhtılaşma tedaviden önce hap, transferden sonra iğne vercekler.ve sıkı kontrol.

eşi şuan hap kullanıyor.proxeed plus.10 mayısta kontrol ve test.bakalım sayımız kaç oldu.
valla canım heyecan hiç bitmiyor görüyorsun.:18::18:

2 ay rahim için önermiyorlar zaten yeni tedaviyi.temmuz ramazan.ramazanda tedavi olmak istemem.
karar verdik 2.deneme ağustosta.:18::18:

hadi canım bakalım zaman neler göstercek bize.güzel günler görelim inşallah...:16::16::16::16:
evet cnm genetik problem yoksa bundan sonraki gebeliklerinde için rahat olur zaten ya çare var cnm bak dr. hemen kan sulandırıcı vermiş ne güzel
ağustos senin ayın olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay seninle ve sonrasında kucağında olsun tatlım vardır bunda da bi hayır gelecek günlere emin adımlarla gitmek daha iyi inan ki ben bile daha deneme yapmadan her şeyleri yapar oldum o zaman sadece tevekkül edip beklemek kalsın bana bile ..
inşlh mayısta eşinin spermler bayağı çoğalır belkide doğal yolla kalırsın hamile:52::52:

selam kızlar nasılsınız:16::16::16::16:benim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun :43::43::43::43:

Bu güzel mübarek gün hurmetine şifalar versin.hayirli güzel ciksin tomografi sonuclari kendini üzme ne olur.eşinin sana morale daha çok ihtiyacı var canim mayista baslarsinuz i sallhh tüp bebeğe :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekler
yok öle yapamıcaz demek kız:20: zamanı var dur eşin soncu güzel gelsin mayısta başla hemen :54:
sonuc çıktıysa neden gene çekiliyor aynı şey mi çekilecek
canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekler:34::34:
Bu güzel mübarek gün hurmetine şifalar versin.hayirli güzel ciksin tomografi sonuclari kendini üzme ne olur.eşinin sana morale daha çok ihtiyacı var canim mayista baslarsinuz i sallhh tüp bebeğe :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin canım amin Allah razı olsun inşallah gerçektende korkulacak birşey yoktur :43::43::43:Rabbim hayırlısını nasip etsin asıl önemli olan eşimin sağlığı bebiş 2. sırada Rabbim hepimizi yüzü gülenlerden eğlesin hastalıkla sınamasın hiç birimizi

canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekler

canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekler:34::34:

amin canım amin Allah razı olsun inşallah gerçektende korkulacak birşey yoktur :43::43::43:Rabbim hayırlısını nasip etsin asıl önemli olan eşimin sağlığı bebiş 2. sırada Rabbim hepimizi yüzü gülenlerden eğlesin hastalıkla sınamasın hiç birimizi
daha iyi ya bari iyi mi kötü mü anlaşılacak inşlh iyi dir sonuç he kötü bile olsa( umarım olmaz da ) her ihtimali düşünürsek onun bile çaresi var mevlam çaresiz dert vermesin sen iyi düşün bak üç aylara girdik bugün görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bizim için..
seninde morale ihtiyacın var ki ikinizde atlatın bugünü ve tüp bebek tedavisi için tarih düşünmeye başlayın cancağazım:34::16:
güzel haberini bekliyorum kaç da çıkacakmış sonuç

selam kızlar nasılsınız:16::16::16::16:benim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun :43::43::43::43:

Canım moralini bozma inşallah sonuçlar iyi olur.İyi haberlerini bekliyoruz.
Dualarımız sizinle.

Arkadaslarr yine yoktum uzun zaman :( celalettn hoca mesaj atmış bursada etkinlik ayarlamşlar herhalde pazar gunu bılgisi olab varmı eşli yazmış mesaja. ??

Arkadaslarr yine yoktum uzun zaman :( celalettn hoca mesaj atmış bursada etkinlik ayarlamşlar herhalde pazar gunu bılgisi olab varmı eşli yazmış mesaja. ??
arkadaşlar Celalettin hocaya mail attık eşimin bütün tetkik sonuçlarını tese olmayın demiş bi vaktiniz olursa gelin demiş moralim bozuldu hani ben şöyle beklerdim gelin çaresi var randevu alın falan DİE

arkadaşlar Celalettin hocaya mail attık eşimin bütün tetkik sonuçlarını tese olmayın demiş bi vaktiniz olursa gelin demiş moralim bozuldu hani ben şöyle beklerdim gelin çaresi var randevu alın falan DİE

Farklı düşündüğü için dememiştir yogundur öyle yazmıştır belki.bencede bi gidin biz cuma günü gitcez inşallh sonuç güzel olur. O etkinlik tanışma amaçlıdır ama otobus varmı kendimizmi gitcez onun için bilgi istedım kızlardan. Saglıcakla :)

canım merhaba...
bu mübarek günler hepimize hayırlı olsun.hayırlısıyla ramazanada ulaşalım.bol dualı, bereketli geçsin inşallah günlerimiz.
rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah...

sen nasılsın canım?kuzular nasıl???:13::13::13:
benimde genetik sonuçlarım çıktı.bebekte genetik bir bozukluk yokmuş.
şimdi hastaneden geldim.kan verdim şimdide kan pıhtılaşması testleri falan yapılıyor.
bende bunlarla uğraşıyorum işte canım.:26::5:
kuzular maşallah iyi canım pazartesi kontrolüm vardı :nazar::nazar: büyümüşler ikiside
iki hafta sonra teslerimiz başlıyor ikili tarama testine gireceğiz Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin
bebeğin gentik testlerinin iyi çıkması güzel birşey canım inşallah bir daha ki denemede daha emin adımlar ile ilerleyeceksiniz
kan pıhtılaşması bende de çıkmıştı o yüzden kan sulandırıcı transferden sonra hergün bir tane alıyorum kiii doğuma kadar da devam edecekmiş
mübarek üç aylara başladık Allah sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat yada evlatlar ihsan etsin canım :16::16:

mübarek üç ayların başlangıcı bugün kızlar
Rabbim bu mübarek günlerde evimize neşe sevinç getirsin güç kuvvet versin inşallah
mübarek Ramazan ayına ulaşmayıda nasip etsin[/QUO

Amin yesilcim hepimize mübarek olsun 3 aylar.
Her sene sabirsizlikla bekledigim aylar Rabbim
İbadetlerimizi dualarimizi kabul etsin.
aynen canım bende her sene üç aylara girdiğimizde kendimi daha huzurlu ve iyi hissediyorum
Allahım yaptığımız tüm duaları kabul etsin
Evet canım 3 aylarımız mübarek olsun.Bende nisan yağmuru biriktirdim ve içmeye dün gece başladık.
Hamile biri olarak ta ilk sen yasin okurum dedin.Bunların hepsini düşününce var bir hayır diyorum.
Allah bebeğini kucağına almak nasip etsin.Çocuğu olmayan isteyen ve dua eden herkese sağ sağlim bebekler nasip etsin.
Ne güzel bir güne başladım.Buralar yağmurda olsa...
canım nisan yağmurlarından biriktirmişsin benim içinde çok yakınım biriktirmişti transfere giderken içmiştim birde zemzem suyu vermişlerdi onuda içmiştim inşallah biriktirdiğin yağmur suları sana hayır getirir.
ilk yasin bana kısmet olmuş demek ki inşallah seninde güzel haberlerini yakında alırız canım:16::16::16:

canım çok geçmiş olsun eşine Rabbim şifa versin sen içini ferah tut
bizleri durumdan haberdar et

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah önemli bişeyi yoktur.Sadece kontrol ve takip gerektiren bir nodüldür
Hemen moralinizi bozmayın.Rabbim korktuklarımızdan şerlerden hepimizi korusun İnşALLAH:16::16::16:

Canım 1 tanede ben alayım.Rabbim niyetinizi kabul edip yüzünüzü güldürsün İnşALLAH:16::16::16::16:

Canım herkes kendi imkanları ile gidecek.Ayrıntılar aşağıaki gibi olacak
4 MAYIS PROGRAMI

12.00 TOPLANMA
13.00 - 15.00 KONFERANS SUNUMU - SORU ve CEVAP BÖLÜMÜ
16.00 - 18.00 YEMEK

1- ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE DEĞERLENDİRMESİ VE ELDE EDİLEN BAŞARILARIN HİKAYSİ SUNUMU ; CELALETTİN PERU ve ERSEL METİ tarafından yapılacaktır.
2- SORU ve CEVAP bölümünde ise soru kağıtlarına hazırladığınız sorular Celalettin PERU ve Ersel METİ tarafından cevaplandırılacaktır.
3- Konferans Bursa'nın tarihi mekanlarından biri olan ÖRDEKLİ KÜLTÜR MERKEZİ'nde düzenlenecek olup , katılım ÜCRETSİZDİR.
4- Konferans bitiminde Yeşil Bursa'mızın oksijen depolarından biri olan ÇATALÇAM ALABALIK TESİSLERİNDE yemek yenilecek olup, kişi başı ücret 20 TL dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ese44
elzem
derman

tülay cnm ben
bugüne kadar olan arkadaşları okudum Allah şifalar versin inşallah

cnm Allah korktuklaırmızdan uzak eylesin bizi inşallah dualarımız senin güzel haberler al inşallah

Back
X