- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ne yapabilirim elimde değil dün çıktı sonucu çok moralim bozuldu biz şimdi tüpbebek yapamıycakmıyız diye başladım ağlamaya onuda üzdümcnm üzülme inşlh bişey çıkmıcak rutin kontrol olacak bu eşin için cnm benim dualarım herdaim seninle![]()
Canim hayirli sonuclarin olsun.en yakin zamanda meleklerine kavusman dileğiyle
Rabbim bu güzel günlerde aylarda kavustursun insallah
cnm genetik problem olmaması da iyi bişey bundan sonra ki tedavinde inşlh sonuna kadar gidersin bebeğinle..
kan pıhtılaşması da önemli bişey çıkmaz umarım bende de az da olsa kan pıhtılaşması çıkmtı bakalım ben iğne mi hap mı kullanıcam çıksa bile olsun çaresi var onun da.. güzel haberlerini bekliyorum![]()
yok öle yapamıcaz demek kızcanım ne yapabilirim elimde değil dün çıktı sonucu çok moralim bozuldu biz şimdi tüpbebek yapamıycakmıyız diye başladım ağlamaya onuda üzdüminşallah canım birşey çıkmaz dularının için çok teşekkür ederim tatlım
![]()
evet cnm genetik problem yoksa bundan sonraki gebeliklerinde için rahat olur zaten ya çare var cnm bak dr. hemen kan sulandırıcı vermiş ne güzelamin canım inşallah.bakalım zaman ne göstercek.inşallah yeniden yaşayabilirim o güzel günleri.
bu mübarek günlerde bol dualarla hepimiz allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah canım.
evet canım.bebeğin genetik incelemesi beni çok korkutuyordu.şükür hiç bir sorun yok genetik olarak.
şimdi kan pıhtılaşması için tromboli testlerini ve antifosfolipid sendromu testini istedi doktor.bakalım ne çıkacak bunların sonucu.:26::26:
evet canım yaa Allahtan çaresi varmış.
hatta şimdiden her ihtimale karşı hafif kan sulandırıcı hap kullanmaya başla sen dedi.eğer çıkarsa pıhtılaşma tedaviden önce hap, transferden sonra iğne vercekler.ve sıkı kontrol.
eşi şuan hap kullanıyor.proxeed plus.10 mayısta kontrol ve test.bakalım sayımız kaç oldu.
valla canım heyecan hiç bitmiyor görüyorsun.:18::18:
2 ay rahim için önermiyorlar zaten yeni tedaviyi.temmuz ramazan.ramazanda tedavi olmak istemem.
karar verdik 2.deneme ağustosta.:18::18:
hadi canım bakalım zaman neler göstercek bize.güzel günler görelim inşallah...![]()
kısmet olursa bigün görüşüp tanışırız cnmEvet fena ama alıştık canım. Tuzlama dün geldim serbest bölge de işlerim vardı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar nasılsınızbenim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun
![]()
canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekleryok öle yapamıcaz demek kızzamanı var dur eşin soncu güzel gelsin mayısta başla hemen
sonuc çıktıysa neden gene çekiliyor aynı şey mi çekilecek
amin canım amin Allah razı olsun inşallah gerçektende korkulacak birşey yokturBu güzel mübarek gün hurmetine şifalar versin.hayirli güzel ciksin tomografi sonuclari kendini üzme ne olur.eşinin sana morale daha çok ihtiyacı var canim mayista baslarsinuz i sallhh tüp bebeğe![]()
daha iyi ya bari iyi mi kötü mü anlaşılacak inşlh iyi dir sonuç he kötü bile olsa( umarım olmaz da ) her ihtimali düşünürsek onun bile çaresi var mevlam çaresiz dert vermesin sen iyi düşün bak üç aylara girdik bugün görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bizim için..canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekler
canım sonucu çıktı nodül görülmüş ama bu nodülün ne olduğunu daha detaylı inceleyecekler
amin canım amin Allah razı olsun inşallah gerçektende korkulacak birşey yokturRabbim hayırlısını nasip etsin asıl önemli olan eşimin sağlığı bebiş 2. sırada Rabbim hepimizi yüzü gülenlerden eğlesin hastalıkla sınamasın hiç birimizi
selam kızlar nasılsınızbenim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun
![]()
arkadaşlar Celalettin hocaya mail attık eşimin bütün tetkik sonuçlarını tese olmayın demiş bi vaktiniz olursa gelin demiş moralim bozuldu hani ben şöyle beklerdim gelin çaresi var randevu alın falan DİEArkadaslarr yine yoktum uzun zamancelalettn hoca mesaj atmış bursada etkinlik ayarlamşlar herhalde pazar gunu bılgisi olab varmı eşli yazmış mesaja. ??
arkadaşlar Celalettin hocaya mail attık eşimin bütün tetkik sonuçlarını tese olmayın demiş bi vaktiniz olursa gelin demiş moralim bozuldu hani ben şöyle beklerdim gelin çaresi var randevu alın falan DİE
kuzular maşallah iyi canım pazartesi kontrolüm vardıcanım merhaba...
bu mübarek günler hepimize hayırlı olsun.hayırlısıyla ramazanada ulaşalım.bol dualı, bereketli geçsin inşallah günlerimiz.
rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah...
sen nasılsın canım?kuzular nasıl???:13::13::13:
benimde genetik sonuçlarım çıktı.bebekte genetik bir bozukluk yokmuş.
şimdi hastaneden geldim.kan verdim şimdide kan pıhtılaşması testleri falan yapılıyor.
bende bunlarla uğraşıyorum işte canım.:26:![]()
aynen canım bende her sene üç aylara girdiğimizde kendimi daha huzurlu ve iyi hissediyorummübarek üç ayların başlangıcı bugün kızlar
Rabbim bu mübarek günlerde evimize neşe sevinç getirsin güç kuvvet versin inşallah
mübarek Ramazan ayına ulaşmayıda nasip etsin[/QUO
Amin yesilcim hepimize mübarek olsun 3 aylar.
Her sene sabirsizlikla bekledigim aylar Rabbim
İbadetlerimizi dualarimizi kabul etsin.
Allahım yaptığımız tüm duaları kabul etsin
canım nisan yağmurlarından biriktirmişsin benim içinde çok yakınım biriktirmişti transfere giderken içmiştim birde zemzem suyu vermişlerdi onuda içmiştim inşallah biriktirdiğin yağmur suları sana hayır getirir.Evet canım 3 aylarımız mübarek olsun.Bende nisan yağmuru biriktirdim ve içmeye dün gece başladık.
Hamile biri olarak ta ilk sen yasin okurum dedin.Bunların hepsini düşününce var bir hayır diyorum.
Allah bebeğini kucağına almak nasip etsin.Çocuğu olmayan isteyen ve dua eden herkese sağ sağlim bebekler nasip etsin.
Ne güzel bir güne başladım.Buralar yağmurda olsa...
ilk yasin bana kısmet olmuş demek ki inşallah seninde güzel haberlerini yakında alırız canım
canım çok geçmiş olsun eşine Rabbim şifa versin sen içini ferah tutselam kızlar nasılsınızbenim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun
![]()
bizleri durumdan haberdar et
kısmet olursa bigün görüşüp tanışırız cnm![]()
![]()
Arkadaslarr yine yoktum uzun zamancelalettn hoca mesaj atmış bursada etkinlik ayarlamşlar herhalde pazar gunu bılgisi olab varmı eşli yazmış mesaja. ??
ese44
elzem
derman
![]()