Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam canlarrrrr hepinizi çok özledim :16::16::16:
Giremiyorum diye sizi unuttuğumu sanmayın sakın :26:
Bugün benim için çok önemli çok anlamlı :16:
4 Temmuz 2013 11:31 de paylaştığım bu mesajla hayatımızda yeni bi dönem başladı.

Şükürler olsun bu mesajın üzerinden tam 1 sene geçti ve 1 senedir hasretle beklediğimiz bebeğimiz bizimle :emir_bebek:
120 gündür de kucağımızda :nazar:
Evladıma baktıkça hepiniz için dua ediyorum Rabbim bu mutluluğu hepsine yaşat diye...
Evladımıza kavuştuk sıra hayırlısıyla eşimin sağlığına kavuşmasına geldi inş oda olacak...
Biliyorsunuz doğumdan sonra kemoterapi almıştı eşim 2. Kürü için hala bekliyoruz sanırım Bayram sonu başlayacak tedavisi...
Eskiden hamile olanlar yada çocuğuna kavuşan arkadaşlar topikten uzaklaşınca üzülürdük bizi unuttularda ondan mı girmiyorlar diye...
Inanın hiçbirinizi unutmadım evladıma her baktığımda aklımdasınız...
Ama fırsat olmuyor çok zevkli onunla uğraşmak ama bi okadar da yorucu...
Kalan zamanda tüm işlerini tamamlamaya çalışıyorsun...
Böyle olunca giremiyorum ama dualarım hep sizinle...
Oğluşum çok iyi teyzeleri hiç durmuyor kıpır kıpır sürekli dönüyor çok yaramaz oldu :1:
Çenesinde hiç susmuyor bıdır bıdır habire bişeyler anlatıyor :1:
Çok şükür herşey yolunda hep böyle olur inş...
İnş kısa zamanda sizlere de nasip olsun bu güzellik...
Rabbim hepinizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün :16::16::16:
Oğluşumla kocaman öptük hepinizi :54::54::54:

Hala seni düşünüyor, dua ediyorum:109:
Eşine şifa, yakışıklı bebişimize de sağlıklı hayırlı ömür diliyorum:16::16:

arkadaşlar merhaba eşime kök hücre yapıldı şu anda ilk olarak testeron değerleri normal seviyelere gelmeye başladı.

kök hücreyi nerde yaptırdınızki.türkiyede kök hücre hala yok.bir merkez var oda sadece çığırtkanlık yapıyor.sence tüm dünya ve türkiye kök hücreyi beklerken ve hiçbir andrologun kök hücre geldiğinden haberi yokken siz nerde yaptırdınız merak ettim.

kök hücreyi nerde yaptırdınızki.türkiyede kök hücre hala yok.bir merkez var oda sadece çığırtkanlık yapıyor.sence tüm dünya ve türkiye kök hücreyi beklerken ve hiçbir andrologun kök hücre geldiğinden haberi yokken siz nerde yaptırdınız merak ettim.

geçen yıl Türkiye de özel bir dr yaptı şu an eşim denek lerden bir hasta sadece hayvanlar üzerinde başarılı sonuçlar elde edildikten sonra insanlar üzerinde de yapılmaya başladı ve sadece Türkiye de değil şu an da Japonya ve Avrupa da da var fakat bu bir süreç ve biz bunu kabul ettik.

Türkiye de nakil yasak tı fakat yeni gelen sağlık bakanı onayladı ve serbest.

Bu olay bir süreç burayı da bir arkadaş söyledi ben de üye olup bu bilgiyi sizler le paylaşmak istedim.

geçen yıl Türkiye de özel bir dr yaptı şu an eşim denek lerden bir hasta sadece hayvanlar üzerinde başarılı sonuçlar elde edildikten sonra insanlar üzerinde de yapılmaya başladı ve sadece Türkiye de değil şu an da Japonya ve Avrupa da da var fakat bu bir süreç ve biz bunu kabul ettik.

Bu olay bir süreç burayı da bir arkadaş söyledi ben de üye olup bu bilgiyi sizler le paylaşmak istedim.[/QUOT

Japonya ve Avrupa yapılabilir ama türkiyede şu an onay verilmedi.kök hücreyi birebir araştırıyorum ne kaan Aydos ne selahattin çayan nede emre bakırcığolu böyle birşeyin gelmediğini onay aşamasında olduğunu söylediler ki bütün alt yapı çalışmları tamamlandığı halde.şuan özel doktorunuz sizi sadece denek olarak kullanıyor dediğiniz gibi.
türkiyede halen yasak olan şeye serbest demenizde reklam kokuyor.ayrıca kök hücreyle testesteron yükselmesinin alakası nedir anlamadım.testesteron seviyesi içinde başka yasal tedaviler var.

Son düzenleme:
Kızlar nohut ve keçiboynuzu kürü uygulamak istiyorum ama biz su an zaten ersel beyden bitkiseller kullaniyoruz aynı zamanda bu kürleri de yapsam olur mu biliyorsunuz gecen bir arkadas burda bu kürlerle 0 dan 24 milyon a çıktık diye yazdı bende denemek istiyorum

canım saraçoğlu ikisi bir anda yapılmaz dedi.40 gün nohut kürü 10 gün ara verip 40 gün keçiboynuzu yapabilirisin.ayrıca nohut küründe akşam yemeğinden en erken 2 saat sonra kırk kilit yapıyorsun uyumadan önce içilecekmiş.yani nohutla kırk kilit aynı anda keçiboynuzu bunlardan sonra yapılıyormuş.

Bu olay bir süreç burayı da bir arkadaş söyledi ben de üye olup bu bilgiyi sizler le paylaşmak istedim.

ayrıca doktorunuz kim çok merak ettim.

canım saraçoğlu ikisi bir anda yapılmaz dedi.40 gün nohut kürü 10 gün ara verip 40 gün keçiboynuzu yapabilirisin.ayrıca nohut küründe akşam yemeğinden en erken 2 saat sonra kırk kilit yapıyorsun uyumadan önce içilecekmiş.yani nohutla kırk kilit aynı anda keçiboynuzu bunlardan sonra yapılıyormuş.
Teşekkürler cevabın için. .. Diğer bitkiseller ile ters tepki yapar mı aceba

Arkadaşlar kök hücre Ankalifeta insanlar üzerinde denenmeye başlandı hatta uygulanan birini bizzat gördüm,birisinde sperm öncü hücreleri çıkmaya başlamış.Celalettin hocanın bizlere uyguladığı tedaviden tek farkı göbekten alhnan kök hücreler testise naklediliyor(o hücreler bizde artık var zaten)gerisinde aynı bizim gibi 2-3 sene pregnyl ve menagon kullanarak çıkış olması bekleniyor

Sıra FERAHEYMEN kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
FERAHEYMEN canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :16:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

Sıra FERAHEYMEN kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :8::55: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
FERAHEYMEN canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere :16:
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:
Cnm sonunda sıra bana gelmiş çok mutlu oldum. Buna vesile olduğn için rabbim razi olsun senden Rabbim bin katını versin hepinize :16:

canlarim 12. Bhcg sonucum 16 idi dün 15. Gunumdu ve 42.50 olmus artio ama hala cok dusuk varmi bu sekilde gebeligi devam eden korkuyorum

canım eşimin varikosel ameliyatına gittiğimizde bi çifte tanıştık orda ve arkadaş olduk.Bhcg testini yaptığında beni arayacaktı ve dün aradı beni.Değerini sordum bende 1.99 dedi ve hamileydi.Bende 11.99 olmasın o dedim yok bu değer doğru dedi.Doktor %100 hamilesin demiş.Seninle paylaşayım dedim belki için rahatlar diye.İnşallah sende hamişsindir canım

Merhabalar hepinize insallah hepiniz iyisinizdir arkadaslar kimlerde ne gelismeler var guzel seyler olanlar varmi ramazan nasil geciyor hepinizi cok merak ediyorum ve ozluyorum valla bizde durum ayni ilaclara devam ediyoruz kaan aydostla cok bi gelisme yok suanda billmiyorum neyapsam celal hocaya gecmeyi dusunuyorum belki ilaclar bitince hepinize hayirli ramazanlar benide dualarinizda unutmayin beni n'olur olurmu canllarim iyi geceler hepinize yazarim arada yine opuyorum hepinizi hoscakzlin

bizde bugünümüze hamd olsun canım.iyi diyelimde iyi olalım misali.çöl sıcağı tereyağı gibi eritiyor bizi.uyku bile uyumak ne mümkün.zaten uyu kalk sahur yap derken uykuda verimli değil.ama ramazanı nedendir farklı seviyorum.teravihe gitmek mukabeleye gitmek iyi geliyor bana.bu senede iyi gidiyor ramazan.korktuğum gibi değil yani.hersene sürünürdüm.belki seneye bebeklerimle ramazanı geçiririm bellimi olur.
göbeğim düşmüştü hallettik.şimdide saframda polip varmış.o canımı sıkıyor.
birde biliyorsun ramazandan sonra microtese düşünüyoruz bu yaz artık bu işi sonlandıralım istiyoruz.eşim toplamda 4 yıldır iğne alıyor.ve bunu artık bitirmek istiyorum.bu defa bende hazırlanmak istiyorum zaten eşimin doktoruda böylesi daha iyi demişti.çıkmazsa ...........bilmiyorum bunu düşünmek bile istemiyorum galiba.bizden böyle.sen ne yaptın.eşin çalışabiliyormu.bu hafta kpss girecekti.inşallah iyi puan alırda oda rahatlar.

Canım geçmiş olsun.. Safrada polip ne demek hiç bilmiyorum.. Ama rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.. Tese.niz içinde dua edeceğim canım benimm.. İnanıyorum ki Rabbim çabalayan herlkese nasip edecek.. Sende çook çabaladın.. Allahım görsün inşallah ve yolunuzu açsın.. Bebeklerini nasip etsin artık sana inşallah. Hayırlısı olur birtanem er yada geç üzülme.. İnşallah olacak bu kez inşallahh.. :16::16:

Bizim haftasonu KPSS kabusumuz vardı.. Son bir aydır zaten raporluydu eşim. Çok alakasız sorularla karşılaşmış ne yazıkki.. Zaten alay konusu oldu face.de falan belki denk gelmişsinizdir.. Yazık günah o kadar emeğe.. Neye göre sınıyorlar Allah aşkına.. Ansiklopedilerde yokmuş cvp.ları böyle bir şey olabilir mi ya?? Haftasonumuz kpss laneti yüzünden berbat geçti.. Durmadan eşim söylendi durmadan birşeylere kızdı. Bende payıma düşeni aldım tabi.. :14:

Herkese günaydınnnnn.. Bu aralar çok yoğundum hem işte hem evde canlarımm giremedim çok fazla.. Eşimin hastalığı sınavı derken kaybediverdim kendimi.. Ramazan, oruçlu halimizde var tabii bunun içinde.. Dualar ediyorumm sürekli.. Yinede şükrediyorum bir yandann.. Hamile haberleri alıyorum durmadannnn.. Daha 2 ay önce evlenen arkadaşlarımdan falan.. Bu yıl evlenen çok fazlaydı arkadaş çevremden.. Haliyle üzüldüm ama kaptırmadım kendimi.. Bir gün bizde bahar arkadaşımız gibi hamişizzz diyee kuduracağız bu topikte Allahın izniyle :16::16::16::16:

Back
X