Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim çok geçmiş olsun halaylarin yakindir ilki eşinin sağlığı icin ikinci bebek için ameliyatı nerde yaptırdınz kitle mi vardı tekrar geçmiş olsunnnnamacımız m.tese değildi kitleli testisin alınmasıydı, 6-7 defa test verdik donduracak kadar çıkış olmadı, hocada aynı anda m.tese yapalım dedi. Allah korusun patolojide kötü bişey gelirse radyoterapi kemoterapi olursa bu şansınız olmaz diye yaptı. İnşallah temiz gelir sonuç da bunlara gerek kalmaz.
Canimm nasildi kontrol merak ettimCanim çok geçmiş olsun halaylarin yakindir ilki eşinin sağlığı icin ikinci bebek için ameliyatı nerde yaptırdınz kitle mi vardı tekrar geçmiş olsunnnn
Canım doktorla daha yeni görüştük şimdi test verecek eşim menapura nebido igne ekledi valla pek birsey anlamadım sonuç yarın çıkacak doktoru arayip soyleyecegiz ona göre yönlendirecek tekrar gelemeyiz izinler sorun oluyorCanimm nasildi kontrol merak ettim
Test vermedenmi igne ekledi hoca. Canim hoca kaca kadar ordaymisCanım doktorla daha yeni görüştük şimdi test verecek eşim menapura nebido igne ekledi valla pek birsey anlamadım sonuç yarın çıkacak doktoru arayip soyleyecegiz ona göre yönlendirecek tekrar gelemeyiz izinler sorun oluyor
Canım ya çok güzel moral oldun bana ALLAH razı olsun senden
Dediğin drları araştıracam
Hem aynı anda 2 işlem birden yapılması akla mantığa da uygun geliyor
3 ay sonraki ilk işimiz memoriala gitmek olacak
Desteğin için tekrar teşekkürler
Peki sizlerde sperm bulundu mu
Şu anda ne aşamadasınız
Aslında eşim tedaviye cevap veriyor ama işte dediğin gibi çıkış sağlanamıyor
Eşim 36 yaşında
Bide o drlar ataşehirdeki hastanedeymiş
Orda tüp bebek yapılıyor mu
Aynen canım benim eşimde 6 yaşında olmasına rağmen yerine indirilememiş,testisin tekinide çürümüş diye almışlar diğeride kordon kısa diye yarıda kalmış ama görüyorumki operasyon başarılı yapılınca 30 yaşındada olsa iniyor.
Maşallah sizin durumunuz bayağı düzelmiş,torbada olması büyük avantaj,ozaman sperm çıkmamış olsa bile zamanla testis kendini onarabilr tedaviyle sperm çıkma şansınız oldukça fazla,inşallah kısa zamanda sonuç alırsınızTüp bebek işlemi yapılıyor. Benide hazırlamışlardı. Eğer bulunsaydı hemen benim yumurtalıklar toplanıcaktı ama kısmet değilmiş. En azından indirme işlemi gerçekleşti. Biraz masraflı muayene ücretleri, mikro tese, indirme işlemi, tüb bebek işlemi vs ama en azından testisleri kasıklardan indirmeyi başardılar.
sanırım bir süredir girmeyince unuttun beni :) Celalettin hocadayız. ilk 3 ayda sıfır hücreden, %3 smermatite gelmiştik en son. şimdi 6. aya bir kaç hafta sona giricez. doktora gittiğimizde durumumuzu görücez. İnşallah ilerlemiştir.
Aynen kordon kısaymış vs. diye becerememişler ama günümüz şartları o zamana göre çok ilerde, Belkide dediğiniz gibi yanlış doktor seçimide olabilir. Normal testisler gibi olmasada artık 2 tanesi çok belli. Bazen hafif sarkma bile oluyor ki bu çok iyi bişey vücut ısısından uzakta olması şansımızı arttırıyor. Sizde bu testis indirme olayını araştırın. Tek testis bile olsa vücut ısından uzakta olması avantaj sağlayacaktır. Hatta biz yaz kış bulunduğumuz ortamı serin tutmaya çalışıyoruz.
Anladım canım ne yapalim hepsi bir bebek içinTüp bebek işlemi yapılıyor. Benide hazırlamışlardı. Eğer bulunsaydı hemen benim yumurtalıklar toplanıcaktı ama kısmet değilmiş. En azından indirme işlemi gerçekleşti. Biraz masraflı muayene ücretleri, mikro tese, indirme işlemi, tüb bebek işlemi vs ama en azından testisleri kasıklardan indirmeyi başardılar.
sanırım bir süredir girmeyince unuttun beni :) Celalettin hocadayız. ilk 3 ayda sıfır hücreden, %3 smermatite gelmiştik en son. şimdi 6. aya bir kaç hafta sona giricez. doktora gittiğimizde durumumuzu görücez. İnşallah ilerlemiştir.
Aynen kordon kısaymış vs. diye becerememişler ama günümüz şartları o zamana göre çok ilerde, Belkide dediğiniz gibi yanlış doktor seçimide olabilir. Normal testisler gibi olmasada artık 2 tanesi çok belli. Bazen hafif sarkma bile oluyor ki bu çok iyi bişey vücut ısısından uzakta olması şansımızı arttırıyor. Sizde bu testis indirme olayını araştırın. Tek testis bile olsa vücut ısından uzakta olması avantaj sağlayacaktır. Hatta biz yaz kış bulunduğumuz ortamı serin tutmaya çalışıyoruz.
Canım altiya kadar dedi test sonuclarina da besten sonra bakmaya başlıyor arif bey bu arada merkez florya adalet sarayının hemen yanında sitedeki adresi bulmak zor oluyor bir gunde bitsin istiyorsanız arifi arayıp eski yerinde test vermek isteyin aksama hocaya göstermiş olursunuz bir dahaki sefere öyle yapacağız bu arada nebido igneyi hic duydun mu birde bize fsh ve lh düşüren bir sey vermediTest vermedenmi igne ekledi hoca. Canim hoca kaca kadar ordaymis
Kardesine gecmis olsun yasin okuyamam ama dualarimda olacak insl tez zmanada sifa bulur..[/QUOTE]günaydın arkadaşlar erkek kardeşim çok hasta sizden ricam dualarınızı eksik etmeyin kimin duasının kabul olacağı belli olmaz okuyabilecek olan varsa yasini şerif okurmusnuz ve okudum diye msj atarmısnız şimdiden hepinizden Allah razı olsun not:kardeşimin adı muhammed adıyla okursanız çok sevinirim.
Ee canim biz randevuyu saat 3 e aldik. Arif beyin yanina gidip test verebiliyormuyuz bilmiyodum bunu. Nekdr odediniz cnmCanım altiya kadar dedi test sonuclarina da besten sonra bakmaya başlıyor arif bey bu arada merkez florya adalet sarayının hemen yanında sitedeki adresi bulmak zor oluyor bir gunde bitsin istiyorsanız arifi arayıp eski yerinde test vermek isteyin aksama hocaya göstermiş olursunuz bir dahaki sefere öyle yapacağız bu arada nebido igneyi hic duydun mu birde bize fsh ve lh düşüren bir sey vermedi
hayır daha dün ameliyat oldu şuan patoloji bekliyoruz, o tomogrAfi yapılmadıTESTİS KANSERİNDEN ŞÜPHELENDİ O ZAMAN aynısı bizimde başımıza geldi ALLAHIM daha kötüsünden saklasın üst bt girdimi ilaçlı tomağrafi yani canım onda bir şey çıkmazsa korkma
Canım altiya kadar dedi test sonuclarina da besten sonra bakmaya başlıyor arif bey bu arada merkez florya adalet sarayının hemen yanında sitedeki adresi bulmak zor oluyor bir gunde bitsin istiyorsanız arifi arayıp eski yerinde test vermek isteyin aksama hocaya göstermiş olursunuz bir dahaki sefere öyle yapacağız bu arada nebido igneyi hic duydun mu birde bize fsh ve lh düşüren bir sey vermedi
nebido iğne hazır testesterondur,FSH VE LH ı 0'lar testesteronu yükseltir canımCanım altiya kadar dedi test sonuclarina da besten sonra bakmaya başlıyor arif bey bu arada merkez florya adalet sarayının hemen yanında sitedeki adresi bulmak zor oluyor bir gunde bitsin istiyorsanız arifi arayıp eski yerinde test vermek isteyin aksama hocaya göstermiş olursunuz bir dahaki sefere öyle yapacağız bu arada nebido igneyi hic duydun mu birde bize fsh ve lh düşüren bir sey vermedi
nebido iğneyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum canım.bizde kullandık 90 günde iki tane vurulduk.bize kendi doktorumuzun söylediği dışardan hazır testesteron verildiğinde vücudun üretmediği.vücut nasıl olsa dışardan geliyor diye üretmiyormuş.bunun etkisi vücuttn 2 yıla kadar atılmıyormuş.biz bu sebeple microteseyi ertelemiştik.doktorumuz 2 yıldan önce tese yapılsa dahi sperm bulunmaz dedi.zaten celallettin hocada bence bu yüzden 2 yıl diyordur tedavi için.bunu ben birkaç androloji doktoruna sordum.bunlar bir nevi erkek korunma yöntemiymiş hatta.kadınlardaki doğum kontrol hapları gibi.bence iyice araştırmadan almayın.sustanon,testojel ve nebidoyu asla tavsiye etmiyorum.bunun için geçmişte yazmıştım.hatta bize selahattin hoca belki bu sebepten bile tesede sperm çıkmamış olabilri demişti.var olan spermi geriletmiştir muhtemelen demişti..bizde elongeler çıkmıştı.araştırmadan kullanmayın derim.siz bilirsiniz yinede.ben bunları kullanıp sperm çıkana rastlamadım.kağıt üzerindeki referanslar güzel olabilir ama gerçekten içerdeki üretime katkı değil zararı var.fsh 50 lerde olanlarda sperm çıkarken referans aralığında olanlarda bazen çıkmama sebebide budur.Canım doktorla daha yeni görüştük şimdi test verecek eşim menapura nebido igne ekledi valla pek birsey anlamadım sonuç yarın çıkacak doktoru arayip soyleyecegiz ona göre yönlendirecek tekrar gelemeyiz izinler sorun oluyor
Maşallah sizin durumunuz bayağı düzelmiş,torbada olması büyük avantaj,ozaman sperm çıkmamış olsa bile zamanla testis kendini onarabilr tedaviyle sperm çıkma şansınız oldukça fazla,inşallah kısa zamanda sonuç alırsınız
Arkadaşlar inmemiş testis durumu malum ama benim eşimde utangaç testis var yani bazen aşağıda soğukta ya da korku heyecan durumlarımda yukarı doğru hareket ediyor bu durumu doktorlar rahatsızlık olarak saymıyorlarmış ve indirme işlemi bile yapmıyorlarmış şimdi burayı okuyunca Telaş Yaptım bizde de kanser riski olabilir mi diye
hayır daha dün ameliyat oldu şuan patoloji bekliyoruz, o tomogrAfi yapılmadı
cnm yazini sonuna kadar okudum haklisin ama hepimiz bi umut bi arayis icerisindwyiz kim ne dese inaniyoruz istecanımyanlış anlaşılmak istemiyorum ama hocanın teseye karşı olduğunu hiç düşünmüyorum.bizde ilk giden hastalandanız ve bize 2 yıl tedaviden sonra size microtese yapılacak.sizde doğal çıkış olmaz demişti.sonra burda okuduktan sonra tese karşıtı gibi okudum.hocanın hastaları çoğalınca insanlarda umut bağladı umut verdiği için.sonra bize söylediklerinin aksini konuştu.sonra sabırsızlıkla itham etti.ki biz hocaya ilk başladığımızda 1 550 000 immatür germ hücremiz vardı.yani bakıyorum şuan hocada aylardır tedavi olan insanların daha önündeydik ve bize şimdi ameliyat olsanız sizde çıkmaz dedi.ve bunu neye dayanarak söyledi bilmiyoruz.hücreye bakarak söylüyorsa bizim iyi hücrelerimiz vardı.sperm boyamalarda bile hep elongeler çıkıyordu..hoca bu kadar kesin konuşmasıydı belki o zaman tese olcaktık.çünkü hocaya gitmeden iğne kullanıyorduk.madem teseyi önereceksin bunca insana umut bağlattın.aylarca o aktar iyi bu aktar yeni birşey bulmuş diye diye ceplerini doldurtun.pahalı hastanelerde insanları resmen soydun.bize ilk gittiğimizde hoca azosperm olan insanlar ve kanser hastaları en çok sömürlmeye müsait hastalar dedi.sakın her denilene inanmayın demişti.bizde kendisini dinleyip inanmayınca edepsiz ve sabırsız olduk.şimdi aylarını yıllarını paralarını aldığın insanları teseye yönlendirdin.sonra allah korusun tesedede çıkmadı o zaman cevap ne olacak doktorun.ben bu işlerin zaten nasip olduğunu biliyorum.ama ben verilen kesin umutlardan bahsediyorum.insanlara bunca güzel konuşuyorsunda ya sonrası......yazmayayım diiyorum ama bunca insanın kandırılmasına tahammül edemiyorum.bu kadar tesenin hasarından bahsediyorsun,testise geri dönülmez hasarlar bıraktığını savunuyorsun aama bununda çare olduğunu söylüyorsun.bu kadar tesenin geri dönülmez zararından bahsderken keşke şeker niyetine aylarca haftanın 5 günü verdiğin o ilaçların yan etkilerinide yazsaydın.hipoluları ayrı tutuyorum benim sözüm o gruptakilere değil.onlar mecbur yerine hormon alacaklar.ama bizde var olanı baskılayıp tekrar hortlatmanın anlamının olmadığını söylüyorum.benim asıl merak ettiğim.yıllarca dışardan aldığımız hormonları teseden sonra bırakınca ne olacak.vücut ne yapacak.bence bizim sınavımız o zaman başlayacak.vücut o zman çökecek.o zaman hastalanacak.şimdi bu tüpbebeğe hazırlanırken hergece yatakta gizli gizli ağlıyorum.eşime haksızlıkmı yaptım.bencilmiydim.anne olma isteğim neden bu kadar gözümü kör etmişti.eşim hergün benim korkuyla vurulduğum iğnelri acaba hiç korkmadanmı vurdu.inanın yazarken bunları kahroluyorum.yaşamayınca insan anlamıyormuş.temennim tesede sperm çıksın ama inanın çıkmazsa artık bu iğnelere karşıyım.asla artık eşime böyle bir kötülük yaptırmayacağım.eeğer nasip diye söylüyorsak ben bunu kabul ediyorum.nasibimde olmayan birşey içinde bu kadar kendimizi kandırmamıza gerek olmadığını söyleyip hayatıma bakarım.rabbimin vermediğiyle değilde verdiğiyle kendimi avuturum.
Çok zor birşey yaşıyoruz hepimiz yorulduk evliliğin 2-3 senensi çok sorun etmiyorsun ama zaman geçtikçe dahada zorlaşıyor en çok üzüldüğüm eğer normal yoldan çocuğumuz olsaydı şimdi 7 yaşında olacaktı,nekadar güzel olurudu diye düşünüyorum okula giden kocaman bir evladım olacaktıÇok yoruldum, Ne kadar güçlü olmaya çalışsamda ağır geliyor. Hepimizin yükü ve sınavı ağır işallah hepimiz sonuç alırız.
2 yıl boyunca testis kendini malesef onarmadı. Çünki yıllardır kasıklarda et parçası olarak durup sperm oluşturma görevini bilmediği için Prengly iğne ve bitkisellerle ilerleyebildik. Diğer doktorların söylediği imkansız, umut yok.
Allah ol derse olacak yada sizde tek indirilmemiş testis bile olsa tese ile vs. bulunacak. inşallahda bulunur ama en azından bir üroloji Dr. ile görüşüp o tek testisi indirebilirmiyiz diye bir görüşün derim.