- 23 Eylül 2014
- 981
- 1.138
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet et ve yumurta yenmeyeccek,Balık dip balıkları yenmemeli,tavukta azaltılmalımrhba et ve yumurta yenilmemesi mi gerekiyo bizdede lokosit cok fazla yemegede mi koymayalim simdi.10 gun sonra istbula gidip drla gorusecez simdiden yediklerimize dikkat edelim diyoruz. Balik ve tavuktan bisey olurmu siz neler yapiyorsunuz?
Bizde artık doğal beslenmeye çalışacaz ve Dr yasakladıklarını yedirmemeye özen gösterecem biraz zor olacak ama inşallah başarabilirim. Teşekkür ederim cvp için Allah daha fazla bekletmeden bizi yavrularımıza kavuşturur inşllh..evet et ve yumurta yenmeyeccek,Balık dip balıkları yenmemeli,tavukta azaltılmalı
Bizde çok fazla lökosit yok oyüzden pek dikkat etmiyoruz ama eşim zaten et sevmez arada köfte yiyor,yumurtata hafta sonları yiyoruz sadece,balık haftada 1 kere tavukta öyle.
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsünüz..Selam kizlar dr kaan beyle konustuk bize 6 aylik bi tedavi verdi ilk defa esim tedavi gorcek her ay bizden test istedi hayirlisi artik ignenin adi CHORIOMON 5000 ünite rabbim sifa versin hepimize esimdeki azospermi sebebi AZFC delesyonuymus
rica ederim ama eğer çok fazla lökosit varsa korunmakta çok önemli onada dikkat edin,inşallah biran önce temizlenir..Bizde artık doğal beslenmeye çalışacaz ve Dr yasakladıklarını yedirmemeye özen gösterecem biraz zor olacak ama inşallah başarabilirim. Teşekkür ederim cvp için Allah daha fazla bekletmeden bizi yavrularımıza kavuşturur inşllh..
inşallah çok daha iyi sonuçalar alırsınızArkadaslar esim gecen hafta test yaptirdi sonuclarasagi yukari ayni pregnil ve menegon kullaniyodu simdi menegon yerine menapur vermis ve erseldende yeni bitkiseller tabiki durumumuz iyiymis ama fsh i yukseltcekmis.birde esimle ayni bi hastasi varmis ve cikis olmus kim bilmiyorum ama tanismak isterdim .Umut dunyasindayiz iste insallah bu uc ay sonunda biseyler goruruz arkadaslar gelismeleri paylasirim tekrar...
canım celalettin hocada tedavi görenler adromerde test yaptırıyorduk. fatihte bir yer. bide Göztepe medicalpark tüp bebek merkeziyle anlaşılmış artık orası da c. hocanın istediği gibi ayrıntılı bir şekilde sperm sonucuna bakacakmış. hangisi sana daha yakınsa gidebilirsin.tekrar merhaba. tlf dan gönderdiğim için arada yanlışlıklar yapıyorum, lütfen affedin. Forumla karşılaşmadan önce bu sorunun bu kadar yaygın olduğunun hiç farkında değildim. biz iki ay kadar önce bir özel lab da test yaptırdık ve sperm sayımız 0 çıktı. Dr Emre Bey e başvurduk. Testi tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptırmamızı önerdi. gördüğüm kadarıyla sizin yaptıdığınız spermiyogramlar gayet ayrıntılı. Bana İstanbul da spermiyogram yaptırabileceğim merkezler için önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Ben bana yakın olduğu için Kadıköy şifa yı düşündüm, siz ne dersiniz veya daha iyi olduğunu bildiğiniz başka bir yer varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Günaydın canım herkese güzel pazarlarherkese günaydın hatunlar![]()
herkese günaydın hatunlar![]()
valla bu sabah bu smileleri koymak geldi içimden...Sanada günaydınnnnnn hatunnn
pek neşelisin canımmmmmm![]()
valla bu sabah bu smileleri koymak geldi içimden...
sanada günaydın nasılsn naz nasıl
galiba....içinden bunları koymak geldiysen iyisin o zaman
naz iyi teyzesi uyuyo ben o uyanmadan bi bakayım dedimm.
sen ne yapıyosunnn.
galiba....naz uyurken biraz dinlen sende...
ne olsun kız aynı bu aralar derslerle uğraşıyom işte...
inşlh cnm ya bu kadar uğraşın sonunda o diplomayı alırım inşlhhhhhh....cnm benimm uğraş uğraşşş..
emeklerinin karşılığını alırsın inşallah..
inşlh cnm ya bu kadar uğraşın sonunda o diplomayı alırım inşlhhhhhh....![]()