Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrhba et ve yumurta yenilmemesi mi gerekiyo bizdede lokosit cok fazla yemegede mi koymayalim simdi.10 gun sonra istbula gidip drla gorusecez simdiden yediklerimize dikkat edelim diyoruz. Balik ve tavuktan bisey olurmu siz neler yapiyorsunuz?
evet et ve yumurta yenmeyeccek,Balık dip balıkları yenmemeli,tavukta azaltılmalı
Bizde çok fazla lökosit yok oyüzden pek dikkat etmiyoruz ama eşim zaten et sevmez arada köfte yiyor,yumurtata hafta sonları yiyoruz sadece,balık haftada 1 kere tavukta öyle.

Arkadaslar selam
Bugun esim sperm tahlili verdi Arif beye sonuc az once cikti. Hemen sizinle paylasmak istedim. Hatirlarsaniz bizde bir tarafta inmemis testis digerine de varicosel vardi ve lokositimiz cok yuksekti. Ekim sonunda yapilan%79 lokosit %21 germ vardi ve spermatid % 1 den kucuktu. Kasim ayinda esim Celalettin hocanin verdigi antibiyotigi ve Ersel beyin verdigi ilaclari kullandi ve ayni zamana da hacamat ve suluk yaptirdi. Bugunku sonucta % 51 lokosit % 49 germ oldu ve spermatid sayimiz % 9 a cikti. Bizim gibi olan arkadaslara bir fikir verir belki.

Son düzenleme:
evet et ve yumurta yenmeyeccek,Balık dip balıkları yenmemeli,tavukta azaltılmalı
Bizde çok fazla lökosit yok oyüzden pek dikkat etmiyoruz ama eşim zaten et sevmez arada köfte yiyor,yumurtata hafta sonları yiyoruz sadece,balık haftada 1 kere tavukta öyle.
Bizde artık doğal beslenmeye çalışacaz ve Dr yasakladıklarını yedirmemeye özen gösterecem biraz zor olacak ama inşallah başarabilirim. Teşekkür ederim cvp için Allah daha fazla bekletmeden bizi yavrularımıza kavuşturur inşllh..

mrb arkadaşlar biz mikro tese yaptırmaya karar verdik izmirde nereye gitmeliyiz karar veremiyoruz izmirde tedavi olan arkadaşlar varmi yardımcı olurmusunuz

Selam kizlar dr kaan beyle konustuk bize 6 aylik bi tedavi verdi ilk defa esim tedavi gorcek her ay bizden test istedi hayirlisi artik ignenin adi CHORIOMON 5000 ünite rabbim sifa versin hepimize esimdeki azospermi sebebi AZFC delesyonuymus
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah faydasını görürsünüz..

Arkadaslar esim gecen hafta test yaptirdi sonuclarasagi yukari ayni pregnil ve menegon kullaniyodu simdi menegon yerine menapur vermis ve erseldende yeni bitkiseller tabiki durumumuz iyiymis ama fsh i yukseltcekmis.birde esimle ayni bi hastasi varmis ve cikis olmus kim bilmiyorum ama tanismak isterdim .Umut dunyasindayiz iste insallah bu uc ay sonunda biseyler goruruz arkadaslar gelismeleri paylasirim tekrar...

Bizde artık doğal beslenmeye çalışacaz ve Dr yasakladıklarını yedirmemeye özen gösterecem biraz zor olacak ama inşallah başarabilirim. Teşekkür ederim cvp için Allah daha fazla bekletmeden bizi yavrularımıza kavuşturur inşllh..
rica ederim ama eğer çok fazla lökosit varsa korunmakta çok önemli onada dikkat edin,inşallah biran önce temizlenir..

Arkadaslar esim gecen hafta test yaptirdi sonuclarasagi yukari ayni pregnil ve menegon kullaniyodu simdi menegon yerine menapur vermis ve erseldende yeni bitkiseller tabiki durumumuz iyiymis ama fsh i yukseltcekmis.birde esimle ayni bi hastasi varmis ve cikis olmus kim bilmiyorum ama tanismak isterdim .Umut dunyasindayiz iste insallah bu uc ay sonunda biseyler goruruz arkadaslar gelismeleri paylasirim tekrar...
inşallah çok daha iyi sonuçalar alırsınız
Sizin durumunuz neydi?

tekrar merhaba. tlf dan gönderdiğim için arada yanlışlıklar yapıyorum, lütfen affedin. Forumla karşılaşmadan önce bu sorunun bu kadar yaygın olduğunun hiç farkında değildim. biz iki ay kadar önce bir özel lab da test yaptırdık ve sperm sayımız 0 çıktı. Dr Emre Bey e başvurduk. Testi tüp bebek merkezi olan bir yerde yaptırmamızı önerdi. gördüğüm kadarıyla sizin yaptıdığınız spermiyogramlar gayet ayrıntılı. Bana İstanbul da spermiyogram yaptırabileceğim merkezler için önerilerde bulunursanız çok sevinirim. Ben bana yakın olduğu için Kadıköy şifa yı düşündüm, siz ne dersiniz veya daha iyi olduğunu bildiğiniz başka bir yer varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
canım celalettin hocada tedavi görenler adromerde test yaptırıyorduk. fatihte bir yer. bide Göztepe medicalpark tüp bebek merkeziyle anlaşılmış artık orası da c. hocanın istediği gibi ayrıntılı bir şekilde sperm sonucuna bakacakmış. hangisi sana daha yakınsa gidebilirsin.

Back
X