Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaslar bizde 3 ay.falam önce örendik esimin azoosperm oldugunu menide 0 sperm cikdi cok üzüldüük ama hersey allahtan avusturyada yasiyoruz ankaradan doktor kaan aydosu bulduk mikro tese.ameliyati oldu esim hücre bulundu ama kuyruksuz suanda laboratuvarda üzerinde calisiliyo insallah güzel sonuc alirsak haziranda temmuz tüp bebek yapicaz eger sonuc kötü olursa doktor suanda yapcak baska bisey yok tedaviyi bitiricez dedi lütfen dualarinizi eksik etmeyin rabbim hepimize hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın.. Allah'ım kimseyi evlat özlemiyle sınamasın inşallah.. İnşallah tez zamanda yüzünüz güler.

Kaan Aydos'a Direk ulaşabileceğimiz bir telefon arıyorum.. Çok önemli lütfen direk kendisine randevu ile ilgili bir sıkıntı için ulaşabileceğim bir telefon numarası bilen varsa yardımcı olsun.. Şuan Muaynehanesi tatilde sanırım o yüzden direk kendisine ulaşmam gerekiyor.

Merhaba yeni yil bize bebişlerimizi getirir insallah :) forumu takip edemiyorum eskisi gibi eşim bugun spermiyogram verdi insallah sonuçlar yuzumuzu güldürür hormon testlerimiz bir öncekinde testeron cok düşük çıkmıştı cok şükür bu sefer normal değerleri yakaladik hamd olsun :) insallah yüzümüz güler okunan ezanlar hürmetine hepimizin kucaklari dolar :) test sonucundan haberdar edicem bütün dostlarım her zaman her an dualarimdasiniz her an dilimdesiniz ve kalbimde :)

Merhaba yeni yil bize bebişlerimizi getirir insallah :) forumu takip edemiyorum eskisi gibi eşim bugun spermiyogram verdi insallah sonuçlar yuzumuzu güldürür hormon testlerimiz bir öncekinde testeron cok düşük çıkmıştı cok şükür bu sefer normal değerleri yakaladik hamd olsun :) insallah yüzümüz güler okunan ezanlar hürmetine hepimizin kucaklari dolar :) test sonucundan haberdar edicem bütün dostlarım her zaman her an dualarimdasiniz her an dilimdesiniz ve kalbimde :)

Insallah güzel haberler alirsin rabbim hepimize nasip etsin insallah hayrli saglikli sihhatli evlat sahibi olmayi

Merhaba kizlar buyuk gun geldi bizim icin. yarin sabah esim miktotese olacak lutfen lutfen dua edin bize. Cok heyecanliyim. Okuyabilenler bize yasin yada meryem suresi okuyabilir mi.okuyamayanlar en azindan bir fatiha okusaniz da cook memnun olurum. Ne dua ederseniz Allah kar kat fazlasini guzelini sizlere nasip etsin. InsaAllah yarin guzel haberler veririm size..

sonucumuzu aldik pek ilerleme goremedik yine oldugumuz yerdeyiz bunda da vardir bir hayir celalettin hoca ile gorusycez dozaj ve ayarlama yapar yine belki hakkimizda hayirlisi zozoo arkadasim ben 1 adet yasin okurum rabbim yardimciniz olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz.

Arkadaslar esimin toplam sperm sayisi 8 bin ileri hareketli 0 yerinde hareketli yuzde 1 hareketsiz yuzde 99 morfolojide 0 .biz simdi tese yada mikro tesemi olcaz:(

Merhaba kizlar buyuk gun geldi bizim icin. yarin sabah esim miktotese olacak lutfen lutfen dua edin bize. Cok heyecanliyim. Okuyabilenler bize yasin yada meryem suresi okuyabilir mi.okuyamayanlar en azindan bir fatiha okusaniz da cook memnun olurum. Ne dua ederseniz Allah kar kat fazlasini guzelini sizlere nasip etsin. InsaAllah yarin guzel haberler veririm size..
Rabbim yardimciniz olsun güzel haberlerini bekliyoruz

sonucumuzu aldik pek ilerleme goremedik yine oldugumuz yerdeyiz bunda da vardir bir hayir celalettin hoca ile gorusycez dozaj ve ayarlama yapar yine belki hakkimizda hayirlisi zozoo arkadasim ben 1 adet yasin okurum rabbim yardimciniz olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz.
Sperm sayisi kacti canim ne tedavisi uyguladiniz sperm sayisi kac oldu..

Canimmmm okurken sanki bnm esim microtese olck kdr heyecanlandim bu ilk microtese mi .. ben meryem suresi okurum cnm. Insallah rabbim sperm cikti sevincini yasatir.dualarim seninle cnm..

Arkadaslar esimin toplam sperm sayisi 8 bin ileri hareketli 0 yerinde hareketli yuzde 1 hareketsiz yuzde 99 morfolojide 0 .biz simdi tese yada mikro tesemi olcaz:KK43:
Canimm oncelikle panik yapmayi bir kenara birakmalisn. Hangi dra gittnz bilmiyorum cok sukur ki hucre var sizin ilk isiniz o hucreleri canlandirmak olsun. Aceleniz yoksa eger bence bir.kac ay takviye deneyin. Duruma gore tup veya cok gerekirse tese denersiniz

Canim Kur'an okuyamiyorum ama dualarim sizinle. Allah yardimciniz olsun. Bol bol sperm bulsunlar insallah

inşlhhhhhh bol sperm bulundu diye yazarsın cnm heyecan ve duayla bekliyoruz....

canım duam seninle.senin için bir yasin okudu eşim.bende senin için dua ediyorum inan.şuanki heyecan ve korkunu birkez daha yaşadım.yarabbi sen bu arkadaşımıza sperm çıktı diye bilmelerini duyur.sevinçten gözyaşları aksın inşallah.o hastaneden karı koca sımsıkı hayata tutunarak çıksın.AMİN AMİN AMİN.
tatlım nacizane tavsiyem teseye girmeden bir fakir bulabilirsen veya bir çocuğa sadaka ver ve bol bol estağfürillah el azim çek.bu seni manevi olarak rahatlatır.bu geceyi çok rahat uyuyarak geçir.çıksada çıkmasada yarın uyuyamayacaksın.yarın senin ve eşin için çok güzel günlerin başlangışı olur inşallah.

Canimmmm okurken sanki bnm esim microtese olck kdr heyecanlandim bu ilk microtese mi .. ben meryem suresi okurum cnm. Insallah rabbim sperm cikti sevincini yasatir.dualarim seninle cnm..
aynen vallahi bende çok heyecan yaptım ve sanki ben tekrar yaşıyorum o günleri.

Insallah güzel sonuc alirsiniz esim bu ay mikro tese oldu hücre bulundu ama kuyruksuz haber bekliyoruz insallj hayirli haberlerle gelirisin allah yardimciniiz olsunn

Insallah güzel sonuc alirsiniz esim bu ay mikro tese oldu hücre bulundu ama kuyruksuz haber bekliyoruz insallj hayirli haberlerle gelirisin allah yardimciniiz olsunn
canım merhaba.kuyruksuz hücreyle elonge spermatidimi kast ediyorsunuz.bunlar labaratuarda nasıl kuyruklanıyor.yani böyleyse bizim içinde bir ışık yandı demektir.bizdede spermatid çıktı.yani kuyruksuz spermatid.eğer bunlar labaraturada kuyruklanyorsa bu bir nevi kök hücre.bize dokotorumuz böyle anlattı.ay ne olur kapsamlı anlatın.hangi doktor yapıyor.hangi labaratuarda ve tesede çıkan hücrelerlemi oluyor bunlar.kaç günde olgunlaşıyor bu işlem.bunun için ek para talep ediyorlarmı.size doktor teseden önce böyle birşey konuşmuşmuydu.kusura bakma çok sordum ama bunlar benim ve eşim için çok önemli.

canım merhaba.kuyruksuz hücreyle elonge spermatidimi kast ediyorsunuz.bunlar labaratuarda nasıl kuyruklanıyor.yani böyleyse bizim içinde bir ışık yandı demektir.bizdede spermatid çıktı.yani kuyruksuz spermatid.eğer bunlar labaraturada kuyruklanyorsa bu bir nevi kök hücre.bize dokotorumuz böyle anlattı.ay ne olur kapsamlı anlatın.hangi doktor yapıyor.hangi labaratuarda ve tesede çıkan hücrelerlemi oluyor bunlar.kaç günde olgunlaşıyor bu işlem.bunun için ek para talep ediyorlarmı.size doktor teseden önce böyle birşey konuşmuşmuydu.kusura bakma çok sordum ama bunlar benim ve eşim için çok önemli.

Boz kuyruksuz hücre diye bir sey bilmiyodur anlatilmadi esim mikro tese oldu doktor kaan aydos özel güven hastanesinde yapdi ameliyati 3000 tl ödedik ve hücre buldugunu ama kuyruksuz oldugunu söyledi labaratuvarda olgunlastirmaya caliscaklar egee olgunlasirsa esime 6 ay igne tedavisi uygulancak ardindan tekrar mikro tese ve olgunlasmis sperm elde edicez dedi sorada tüp bebek dedi bu labaratuvar islemi icin de 500 tl ödedik donduruldugu icin

Back
X