• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meraba arkadaslar bayadır gıremedım nasılsınız ne varne yok

hihoyyyt

günaydın bacılar nasılsınız bakalım bugün ben yorumsuz kalcam iyi geçti diyorum o yüzden yorum yokkk.

espoir kaan hoca cvp yazmış.hapı 25 gün kullanıp 5 gün ara vermek uygun olur demiş.gerçi cvp gelene kadr eşim hapı bitirdi ama sorun olmaz sanırım.artık bundan sonra böyle içer

slm kızlar eşim pregnly 5000 ampul kullanıyor 1 ay kullanacak daha. bu iğnelerden sonra ameliyat olup olmayacağı belli olacak ama çokta ümitli değilim acaba diyorum hemen ilaç biter bitmezmi ameliyat olması gerekir belki ilacın etkisiyle sperm oluşmuştur ihtimaline karşın.

slm kızlar eşim pregnly 5000 ampul kullanıyor 1 ay kullanacak daha. bu iğnelerden sonra ameliyat olup olmayacağı belli olacak ama çokta ümitli değilim acaba diyorum hemen ilaç biter bitmezmi ameliyat olması gerekir belki ilacın etkisiyle sperm oluşmuştur ihtimaline karşın.

canım benim eşimde kullanıyor pregnly bakalım cuma kaan hocayla görüşecegiz ne diyecek..

kızlar biz kaan hocanın hastasıyız ama mikrotese için ve tüp bebek için orası uygunmu bilmiyorum sizin önerebileceğiniz yerler nereleri sonuçta araştırmak lazım.

Gulumsecim,

Bunu Kaan hocaya sorman iyi olur en azından size yer önerebilir yada Tedavi olduğunuz merkezde Mteseyi Kaan hocaya yaptırırsınız. Böyle yapılırmı bilmiyorum olabilirde. Zaten sağlıklı sperm bulma sansı olursa işin%80 ni tamamlanmış oluyor..

canım benim eşimde kullanıyor pregnly bakalım cuma kaan hocayla görüşecegiz ne diyecek..
canım bizim iğne yarın bitiyor bilmiyorum canım bakalım kaan hoca ne diyecek ona göre.peki canım eşin daha önce tese olmuşmuydu benim eşim tese oldu ama gelişmemiş hücreler bulundu.

selva canım evet cuma gidiyoruz allahın izni ile inşallah güzel haberlerle döneriz...dua et canım...

selam kızlar bizde kaan hocaya gidiyoruz henüz tedavi aşamasındayız. temmuz da gittik ilk. 19 ekim de randevumuz var. ilaca devam. sizin de eşinizin testis ve hormonları normal mi.

Back
X