Eşi bekçi olan var mı ?

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
910
1.039
313
Merhabalar herkese.
Nişanlım bekçi olmak istiyor ama ben istemiyorum . Çünkü hep gece calisiyorlar ve biz daha yeni evli olacağız. Gece çalışacak gündüz uyuyacak. Bir de nişanlım uyumayı çok sever, gece uyuyamayinca bütün gün uyuyacagina eminim. Ben evde yalnız yasiyor gibi olacagim. Şuan çoğu yerde 6 gece çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış. Bazı yerlerde de 1 gün çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış ama öyle de ertesi güne kadar uyur yine. Değişir bu sistem para var diyor nişanlım ama bana çok düzensiz bir hayat gibi geliyor. Size sorum su.. eşi ya da yakini bekçi olan var mı ? Nasıl bir hayat sürüyorlar ya da bu durumda olsanız siz ne yaparsiniz ?
Not: Kendi işi bir markette müdürlük. O da ya 9-16.00 ya 16.00-21.00 ya da aç -kapa.seklinde çalışıyorlar ama buradaki kazancimiz da iyi. Ne yapsak bilemiyorum :(

İnsanlar bir şekilde devlete kapak atıp güvende olup iyi maaş almak istiyor. Haksızda sayılmazlar. Böyle bir şansı varsa sakın mani olmayın derim. Evlenince memur olsaydı keşke diye ağlarsınız. Ayrıca ilerde bekçilere polisliğe geçiş hakkı falan tanınacak. Bebek olunca zaten kocan evdeymiş uyumuş uyumamış hiç umrunda olmaz. Ki bi süre sonra bebek olmasa bile evlilik alışkanlığa dönüyor çokta aramıyosun yoklugunu:) şaka bi yana devlete girme şansı varsa sakın mani olmayın derim.

Benim babam gece güvenlik görevlisi bekçide aynı gece çalışırken hiç uyumamak zorunda gözü sürekli bilgisayar ekranında olmak zorunda yerinden kalkıp gitmek yasak gündüz evde gürültüden uyuyamıyor hep sinirli ayarlı hiç tavsiye etmiyorum bekçilik yapacaksa illa gündüz vardiyası seçsin akşam olunca düzenli uykusunu uyur gündüz uyu gece uyuma metobalizma çöküyor

Benim babam gece güvenlik görevlisi bekçide aynı gece çalışırken hiç uyumamak zorunda gözü sürekli bilgisayar ekranında olmak zorunda yerinden kalkıp gitmek yasak gündüz evde gürültüden uyuyamıyor hep sinirli ayarlı hiç tavsiye etmiyorum bekçilik yapacaksa illa gündüz vardiyası seçsin akşam olunca düzenli uykusunu uyur gündüz uyu gece uyuma metobalizma çöküyor
Ama sizin babanız kapalı bi alanda devamlı pc ekranına bakmak zorundaymış Allah yardımcısı olsun. Bu zor tabiki sinir sistemi kalmaz insanda. Gündüzle gece uykusuda bir olmaz ama bekçiler seyir halindeler sokaklardalar devamlı.

BU arada izin almak çok zor bu işte düğün olur hasta olur vs alamazsın güvenlikte bir şekil oluyor joker birşey var ama bekçilikte yok yerine birini bulmak zorunda kimse kimse için daha fazla vardiya çalışmıyor

Ama sizin babanız kapalı bi alanda devamlı pc ekranına bakmak zorundaymış Allah yardımcısı olsun. Bu zor tabiki sinir sistemi kalmaz insanda. Gündüzle gece uykusuda bir olmaz ama bekçiler seyir halindeler sokaklardalar devamlı.
Hayır fabrikaların aldığı bekçiler de var güvenlik olmayan kimlik kartı olmayan devletin bekçi alımından bahsediyorsa senin dediğin evet onu hiç bilmiyorum

Benim eşim bekçi iki gün çalışma bi gün izin var. Suan hamileyim zamanım ailemin yanında geçiyor zaten. Uyku düzenini de öğlene kadar ayarladı akşama kadar yatarsa sıkıntı tabi. Hiç yüzünü göremezsin o zaman.

Maaşı güzel evet
Ama geceleri tek uyucaksın onu göze al

Kizlar aslında düşüncem biraz da şundan..
Nişanlımın uyku düzeni bozulunca çok.kotu oluyor. Yani mesela calismiyorken sabaha kadar oturuyordu sonra akşam 5 gibi kalkiyordu o da yine uykulu halde. Yani metobolizmasi uykusuzluğu kaldiramiyor cok. Ondan çok çekiniyorum aslında.

Kizlar aslında düşüncem biraz da şundan..
Nişanlımın uyku düzeni bozulunca çok.kotu oluyor. Yani mesela calismiyorken sabaha kadar oturuyordu sonra akşam 5 gibi kalkiyordu o da yine uykulu halde. Yani metobolizmasi uykusuzluğu kaldiramiyor cok. Ondan çok çekiniyorum aslında.
Uyku düzeni bozulunca dediğin gibi oluyorsa hiç girmesin

Aynı dediğim gibi oluyor maalesef..
O yüzden istemiyorum zaten . İzin günüm olacak diyor ama eminim ki o gün de uyur biliyorum yani.
Gece sokaklarda gezen bekçi bu arada soranlar için. Devlete bağlı olanlardan.

Merhabalar herkese.
Nişanlım bekçi olmak istiyor ama ben istemiyorum . Çünkü hep gece calisiyorlar ve biz daha yeni evli olacağız. Gece çalışacak gündüz uyuyacak. Bir de nişanlım uyumayı çok sever, gece uyuyamayinca bütün gün uyuyacagina eminim. Ben evde yalnız yasiyor gibi olacagim. Şuan çoğu yerde 6 gece çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış. Bazı yerlerde de 1 gün çalışıp bir gün izin yapıyorlarmış ama öyle de ertesi güne kadar uyur yine. Değişir bu sistem para var diyor nişanlım ama bana çok düzensiz bir hayat gibi geliyor. Size sorum su.. eşi ya da yakini bekçi olan var mı ? Nasıl bir hayat sürüyorlar ya da bu durumda olsanız siz ne yaparsiniz ?
Not: Kendi işi bir markette müdürlük. O da ya 9-16.00 ya 16.00-21.00 ya da aç -kapa.seklinde çalışıyorlar ama buradaki kazancimiz da iyi. Ne yapsak bilemiyorum :(
Şöyleki iş meselesi şu zamanda pek de tercih meselesi durumunda değil devlet memuru olmak ayrıcalık bence hem gelin ata binmiş ya nasip demiş siz nişanlısınız ama Allah ayırmasın ya ayrılırsanız kızın lafına baktım mis gibi işten oldum diyecek kendi iş tercihini kendisi yapsın bence herkes ayrı bi birey

Evin de çocukların da bütün sorumluluğu sizde olacak. Birlikte pek fazla aktivite yapamayacaksınız.

Ben de bundan korkuyorum işte :/

Şöyleki iş meselesi şu zamanda pek de tercih meselesi durumunda değil devlet memuru olmak ayrıcalık bence hem gelin ata binmiş ya nasip demiş siz nişanlısınız ama Allah ayırmasın ya ayrılırsanız kızın lafına baktım mis gibi işten oldum diyecek kendi iş tercihini kendisi yapsın bence herkes ayrı bi birey

Orası öyle ama evlenirsek ve ben sonradan mutlu degilim bu durumdan dersem o zaman da e ben sana sordum dusunseydin diyecek..

Kendisi ılımlı mı bu konuda ne düşünüyor?

Kendisi istiyor. Hallederiz diyor ama şuan sadece maddi açıdan bakıyor olaya. Genel de durum zora girmeden düşünmez. Güzel olur diyor ama anlatıyorum böyle böyle olur uyursun gorusemeyiz vs. Diye öyle olmaz diyor ama ben öyle olacağını biliyorum. 3 yıldır birlikteyiz en çok uykusundan cekmisimdir şu zamana kadar. Bir yere gidecek olsak geç yatmissa hayatta öğleden önce kalkmaz mesela

Merhabalar herkese.
Not: Kendi işi bir markette müdürlük. O da ya 9-16.00 ya 16.00-21.00 ya da aç -kapa.seklinde çalışıyorlar ama buradaki kazancimiz da iyi. Ne yapsak bilemiyorum :KK43:
Denemeden bilemezsiniz ,
Yapamazsa istifa eder , önüne engel koymayın derim.

Girsin denesin. Istemezse baska bir is bulur kendine. Simdilik bir problem yok.
Ki alinacagi bile belli degildir daha?
Sonra senin yuzunden isten oldum dedirtme kendine.
Belki uyku duzenini iyi ayarlamaya baslar evlendikten sonra..bilemezsin

Back
X