Bir erkek karisini hicmi kiskanmaz ya, cok ilginc geldi bana
Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
aslında etrafımda hiç böyle erkek görmedim desem yanlış anlamazsın umarım:26:
Yani standart bir türk erkeği mutlaka eşini az yada çok kıskanır kurallar koyar sınırlar çizer.kimi bayan bundan hoşlanır kimi hoşlanmaz o ayrı bir konu ama bir erkeğin eşine hiç müdahale etmemesi çok tuhaf gerçekten
özgürlüğüne düşkün bir bayansan böyle olması daha iyi bence diğer türlü hiç katlanamazdın çünkü boşver tadını çıkar
aslında çok baskı görenler genelde rahat eş ister ama bu biraz tersi bi durum olmuş..
eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
erkeğin bahsettiğin kısıtlamaları koyması gücünü göstermez; bilakis anlayışsız, güvensiz, zayıf, saygısız, özgüveni düşük bir adam olduğunu gösterir..
peki aslinda siz bir otokontrol uyguluyorsunuz da esiniz bunu goruyor yeterli buluyor ve takdir ediyor olamaz mi? Sizi kismanmasi ya da size karismasi icin ortam yarattiginizi belirtmissiniz ama belki de sizin genel tavrinizi bildigi ve sizi tanidigi icin sizin yarattiginiz ortamlari yeterince kiskanilasi ya da karisilasi bulmamis olamaz mi, siz de insaf ve izan sahibi esine saygi duyan normal bir kadin olarak cok da durumu zorlamamis olabilir misiniz? Zaten normal bir iliski boyle seyreder; kisiler karsisindakini taniyana kadar belki kiskanir ya da sekil vermeye calisir ama aralarinda guven iliskisi kurulduktan sonra artik karismayi ve kiskanmayi gereksiz gorurler ve gormelidirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?