Eşi benim gibi olan kaç kişi var?

rayiha76

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
48
-1
286
Ankara
eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.

eşin dünyaya sayılı olarak gönderilmiş erkeklerden biri
kıymetini bil bence

ben niye hala bekarım sanıyosun:90:

cidden cok ılgınc ama yapısı bu galıba bundan sonra da ne yaparsan yap degısmez bence cunku ıcınde kıskanclık duygusu yoksa zorla getırılemez aslında ıyı bı koca modelı ama heyecansız ve cekılmez olur galıba bzı akdınalr cok sey mı ıstıyoruz bılmıyorum ama herseyden bıraz olması lazım,ınsan kıskanılmak ve sahıplenılmek ıster

valla güçlü bir babadan sonra böylesi çekilmiyor demişsin de bir erkeğin eşine karşıp höt höt yapması güç mü sence
benim eşim de seninki gibi bana hiç karışmaz kıskansa da belli etmez sahiplendiğini biliyorum ama bana hep sen kime nasıl davranacağını bilirsin birisi sana farklı yaklaşsa bile ona cevabını verirsin der istediğim gibi gezerim giyerim istediğimi yaparım kendimi sadece ona olan saygım nedeniyle kısıtlarım o kadar ama ben eşimle böyle bir adam olduğu için evlendim ve o adam bence çok güçlü bir adam çünkü benim gibi bağımsız ruhlu bir kadını kolunda taşıyabiliyor (hoş aslında başının üstünde taşıyor o ayrı)

acaba sen aslında seninle ilgilenmediğini mi düşünüyorsun karışmadığı için o zaman bir düşün seni düşündüğü çok konu bulacaksın bence

Bir erkek karisini hicmi kiskanmaz ya, cok ilginc geldi bana

banadaoyle geldi tamam yerine gore benim esimde yani karismaz zaten aldigimiz seyelrie beraber aliyoruz ama ne biliyim askim oyle boyle der ki hort zotetmesi bence guc gosterisi degil saygisizliktir.. rahat batio mu diye degilde icinde kusku olduigu icin bence rahtisz hissediosun kendini.. hic karismmasinda var bisi gibi geldi ama ama yoktur insallah

Bunun rahat batmasıyla ilgisi yok ki
Tmam fazla sıkmasın elbette ama
insan elbet esi tarafından kıskanılmak ister esinizinde yapısı bu heralde:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkide hiç karışmıyordu ama 1-2 yıldır karışmaya başladı nazarmı ettim diyorum bazen kendime karışmıyorken daha rahattı.....

benimki oldukça kıskanç, ama hiç kıskanılmamaktansa kıskanılmak çok daha iyi hissettiriyor..bende olsam rahatsız olurdum bu kadar tepkisizliğe..

Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.

erkeğin bahsettiğin kısıtlamaları koyması gücünü göstermez; bilakis anlayışsız, güvensiz, zayıf, saygısız, özgüveni düşük bir adam olduğunu gösterir..

aslında etrafımda hiç böyle erkek görmedim desem yanlış anlamazsın umarım:26:
yani standart bir türk erkeği mutlaka eşini az yada çok kıskanır kurallar koyar sınırlar çizer.kimi bayan bundan hoşlanır kimi hoşlanmaz o ayrı bir konu ama bir erkeğin eşine hiç müdahale etmemesi çok tuhaf gerçekten
özgürlüğüne düşkün bir bayansan böyle olması daha iyi bence diğer türlü hiç katlanamazdın çünkü boşver tadını çıkar

ama gorunuse gore hanımefendı kendı aılesınde baskı gormus ve esındende boyle ıstıoo yanı tadını cıkartmak gıbı bıdurumu yok :)

aslında çok baskı görenler genelde rahat eş ister ama bu biraz tersi bi durum olmuş..

aslında çok baskı görenler genelde rahat eş ister ama bu biraz tersi bi durum olmuş..

evet belkıde hanım kendı esıne baskı uygulamalı kı esıde onauygulasın ay ne dıyorum en bılyıım offf. Ben cok seveerım kıskanılmayıda kıskanmayıda esım tarafından :) ıı basarıyoruz bız aılecek :)

bana hiç ilginç falan gelmedi... cok guzel bı davranıs bence.. ne mutlu sana

Gerçekten garip bir durum. Bir erkek karısını, kardeşini koruması gerektiği kişileri kıskanır. Peki onu kıskandırmak için neler yaptın?

erkeğin bahsettiğin kısıtlamaları koyması gücünü göstermez; bilakis anlayışsız, güvensiz, zayıf, saygısız, özgüveni düşük bir adam olduğunu gösterir..

kesinlikle dogru..
kendine guvenen, anlayisli guclu olmasa asil kiskanir
size ne kadar saygi duyuyor ve guveniyorsa baski yapmiyor...
takdir edilir bence

peki aslinda siz bir otokontrol uyguluyorsunuz da esiniz bunu goruyor yeterli buluyor ve takdir ediyor olamaz mi? Sizi kismanmasi ya da size karismasi icin ortam yarattiginizi belirtmissiniz ama belki de sizin genel tavrinizi bildigi ve sizi tanidigi icin sizin yarattiginiz ortamlari yeterince kiskanilasi ya da karisilasi bulmamis olamaz mi, siz de insaf ve izan sahibi esine saygi duyan normal bir kadin olarak cok da durumu zorlamamis olabilir misiniz? Zaten normal bir iliski boyle seyreder; kisiler karsisindakini taniyana kadar belki kiskanir ya da sekil vermeye calisir ama aralarinda guven iliskisi kurulduktan sonra artik karismayi ve kiskanmayi gereksiz gorurler ve gormelidirler.

kıskanclık hasetlık olarak algılanmamlı bence seven kıskanır kacyıllık evlıler var halada ksıkanır bırbırnızı dedem 86 babaannem 85 benım ve elele gozgozeler halada karısır babaannem aa ne yakısıklı cocuk dese tvdekı adama dedem bakıs atar:d bunun bence saygıdan yana bı yonu yok ıstedıgın kadar uygulu ne uygularsan adamın kanında var kıskanmak : )

yazinizi okuyunca cok sasirdim..Benim esim de boyle ama coooooooooooook mutluyum bence degerini bilin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…