belki de eski kız arkadaşı ondan kıskançlık yaptığı için ayrılmıştır:) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. tabieski kız arkadaşı varmı falan onu bilemem bizzat kendim yazdım bu senaryoyu:))
eski kız arkadaşı değilde eski eşi var ben eşimin ikinci eşiyim.aslında bakıldığında mükemmel ötesi gözüküyor ayrılmalarındada somut bir neden yok ama bu denli tepkisizlik ve umursamazlık onuda yıldrmış olmalı zira evlendiğimden beri hergün boşanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.
nişanlıykende mi böyleydi.. ilgisiz, umursamaz,kıskanmaz
evlendiğinde mi böyle oldu
evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz
eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
hoşgeldin eski pers diyorum sadeceeşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
hoşgeldin eski pers diyorum sadece
bende derdim öyle erkek dediğin çok kıskanacak göz açtırmayacak falan diye,şimdi markete bile çıkarken haber vermek zorunda kaldığım bütün kıyafetlerimin boyunu yarım metre kadar uzattıran bir sözlüm var.telefonu açar açmaz ilk soru nerdesin ikincisi ne giydin üçüncüsü bakan eden rahatsızlık veren oluyomu?en başta aşırı hoştu ama şimdi bazen sıklıkla boğuluyorum nefesim kesiliyo deli oluyorum.ne dilediğine dikkat et.
yorum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorayım: gecenin bir yarısı telefonunuz çalsa ve bu özel numara olsa ve bir kaç gece devam etse,yada eski erkek arkadaşınız size msj atsa ve bunu eşiniz görse,facebook da arkadaş olarak eklese hatta sizde eşiniz tepkisini ölçmek için onu ekleseniz(bu arada eski erkek arkadaşım bunları yaparken evlendiğimi bilmiyordu)size özelliklede kimsenin kimseye mektub yazmadığı bu dönemde mektup gelse(siz ortaya koysanız okusun diye) eşinizin tepkisi ne olurdu?daha buna benzer bir çok şey var tabi...
yorum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorayım: gecenin bir yarısı telefonunuz çalsa ve bu özel numara olsa ve bir kaç gece devam etse,yada eski erkek arkadaşınız size msj atsa ve bunu eşiniz görse,facebook da arkadaş olarak eklese hatta sizde eşiniz tepkisini ölçmek için onu ekleseniz(bu arada eski erkek arkadaşım bunları yaparken evlendiğimi bilmiyordu)size özelliklede kimsenin kimseye mektub yazmadığı bu dönemde mektup gelse(siz ortaya koysanız okusun diye) eşinizin tepkisi ne olurdu?daha buna benzer bir çok şey var tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?