Eşi benim gibi olan kaç kişi var?

eski kız arkadaşı değilde eski eşi var ben eşimin ikinci eşiyim.aslında bakıldığında mükemmel ötesi gözüküyor ayrılmalarındada somut bir neden yok ama bu denli tepkisizlik ve umursamazlık onuda yıldrmış olmalı zira evlendiğimden beri hergün boşanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.

nişanlıykende mi böyleydi.. ilgisiz, umursamaz,kıskanmaz
evlendiğinde mi böyle oldu
evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz

nişanlıykende mi böyleydi.. ilgisiz, umursamaz,kıskanmaz
evlendiğinde mi böyle oldu
evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz

evlenmeden önce 3 ay nişanlılığımızda 5 ay sürdü aslında nişanlıykende böyleydi ama ben baaşından bir evlilik geçti beni kaybetmemek için daha temknli davrandığını düşünüyordum ama öyle değilmiş.Eşim benimle ilgilenmiyor değilde fazlaca rahat bırakıyor bense hayatımın bekarlığımından biraz farklı olmasını hayatımda bir erkeğin olduğunu hissetmek istiyorum...

Ya sanki benim esimi tarif etmissin aralarinda hic bi fark yok desem inanirmisin :) gecenlerde kendi kendime dusunuyorumda rahatlik mi batti diye soyleniyodum:) ama baksana sende bendensin:79:

Çoook şanslısnız önce bunu demek istıyorum size ,düşüncelerınıze saygılı bır ınsana denk gelmek iyi

bir şanstır.

illa adamdan maçoluk ıstıyorsan gıydığın elbıselerle karsına cık ,kocacaım bunu yakası cokmu acık

yada dekolitesı cokmu veya etek boyu cokmu kısa dıye her seferınde sor bir zaman sonra

otomatıkmen kendı karısır

hey allahım ya erkekler ne kadar haklılarmış diyorum bazen kadınları anlamak ne kadar zor
benim eşimde çok kısıtlar..görümcem ne güsel işte seni kıskanıyor keşke benim kocamda kıskansa der .. bu erkeklerin orta ayarda olanı yokmu acaba ..ya hep kıskanırlar ya hiç .anlamadım vesselam..

benim eşimde aynen böyle..ama bence böyle daha iyi ,arkadasımın esi arkadasımı kendi basına evin bahçesinden çıkarmıyor.böyle biriyle ben yasayamazdım.bence kafana takma..

hoşgeldin eski pers diyorum sadece
bende derdim öyle erkek dediğin çok kıskanacak göz açtırmayacak falan diye,şimdi markete bile çıkarken haber vermek zorunda kaldığım bütün kıyafetlerimin boyunu yarım metre kadar uzattıran bir sözlüm var.telefonu açar açmaz ilk soru nerdesin ikincisi ne giydin üçüncüsü bakan eden rahatsızlık veren oluyomu?en başta aşırı hoştu ama şimdi bazen sıklıkla boğuluyorum nefesim kesiliyo deli oluyorum.ne dilediğine dikkat et.

canım cok hoşsun ya gece gece güldürdün beni benimkide hep eteklerime şortlarıma topuklularıma laf eder gezme tozma meselelerini sormam bile gerçi pek karışmıyo o knuda ama. insanın kıskanılmak hoşuna gidiyor ama bir zaman sonrada isyan bayrağını çekiyor bence böyle olsun değişmesin:82:

evlenmeden önce senin gibidüşürdüm ve suan köppekkler gibi pişmanım, bbu sandığın kadar iyi bişey değil pişman olursun ,EŞİNİN KIYMETİNİ BİLLLL

Eşiniz size güveniyor olamaz mı? Ya da kıskanmasını gerektirecek ortamlarda bulunmuyor olamaz mısınız? Yasaklar koysun diyorsunuz da,eşiniz dengeli biriyse, bu ancak siz abes işler yapmaya kalktığınızda olabilir. Yani normal bir hayat sürüyorsanız, adam durduk yere sorun mu çıkarmaya çalışsın? Kadınlar bir erkeğin her şeylerine karışmalarını sevgi zannediyorlar ama bence bu iktidar kurarak egolarını tatmin etmelerinden ve fikirlerinize saygı duymamalarından başka bir şey değil.

Benimde Eşim Böyle Ama Ben Çok Memnunum :81: Bana Bazen Karışırdı Sinir Olurdum Şimdi Çok Rahatım Bence Bunu Dert Etme Rahatına Bak

ne kadar harika bir erkekle evli olduğunzun farknda mısınız?
size düşüncelerinize hayatınıza saygı duyan
size sahibiniz gibi değil gerçekten eşinizmiş gibi davranan
kendi kişiliğiyle sırf erkeklik egosunu tatmin etmek için sizin kişiliğinizi öldürmeye çalışmayan
kendi kısıtlamalarıyla yarattığı bir sinik bir kadına değil ,gerçek size aşık olan

bence farkına varın

Eşinin dert edilecek bir yanı yok. Sabah bir elbise giydim diz boyunda laf söylemesin diye elbiseyi çekiştire çekiştire bir hal oldum yine de laf söyledi elbiseyi çıkardım pantolan giydim. Ben de bu gibi durumlardan sıkıldım.

giydiğime, gezdiğime, konuştuğuma karışmayan bir eşim var.
kıskansa bile içinde yaşar ben bakışlarından anlarım.
ancak ben bu dedikleriniizi yaşasam valla bilmiyorum ama kıyametler kopar diye düşünüyorum.
mutlaka ki beni suçlamaz ilk olarak ama en azından o aramaları yapan kimdir ne değldir diye araştırır, ağzımı arar vs.

özgüven, güven, sadakat ayrı bir şey bu dedikleriniz apayrı.
en azından benim bakış açıma göre..

valla okurken çok şaşırdım eşimle kıyaslayınca... benim eşim öyle çok sıkan birisi değildir ama mutlaka bi ağırlığı vardır... ikimizde birbirimizi üzecek şeylere karşı birbirimize karşılıklı uyarır ve düzeltmeye çalışırız tabi saygı ve sevgi sınırları içinde ... bence böyle bi eş çok sıkıcıdır .. tamam sıkarak hayatı zehir etmesin ama otoritesinide korusun öyle naparsan yap banane dercesine hareket yerine kırmadan incitmeden söylemeli isteklerini...

tam ben diyecektim evet sana katılıyorum.ne demek istediğini anladım.benim eşimde caddede gezerken kalabalığın arasında yürürken kendi insanların arasından sıyrılır gider ben arkasından gitmeye çalışırım hiç dönüp bakmazki acaba geliyomu diye ielrliyo biraz sonras dönüp bakıyo.( bu en kızdığım şey olduğu için bunu yazıyoruım)ya be adam diyorum hiçmi merak etmiyosun geldimmi kaldım mı kim bana çarpıyo ben kime çarpıyorum.ya tamam ben kendimi idare ederim madden sana ihtiyacım yok ama manen insan istiyo bi bakıver bi ilgilendiğini göster.haklı olduğuımu anlayıncada kavga çıkmasın diye işi espiriye döküyo çok kilo aldın zayıfla sığmıyosun bir yere diyoo. kiiiii şu yorumunu gördüm.böyle bişey yapsam bittiğim an o an olur.:18::18::18:

benim eşimde kıskanmadığını söyler,fazla da karışıp etmez karışacak olsa "kıskandın mı yoksa?" derim,"evet" cevabını almak umuduyla ama o "yoo niye kıskanıyım" der o yüzden ben de bana karışmasına izin vermiyorum laf edecek olsa kıskançlıktan değilse karışamaz o kadar! kıskanılmak istediğimi defalarca söylememe belli etmememe rağmen kıskanmadığını söylediği için sert çıkarım karışmaya kalkışsa yani

yorumları okumadan sadece ilk mesajına hitaben yazıyorum:) benim eşimde öyle ve ben çok memnunum rahatım..ne gereği var karışmanın hayatı zorlaştırmanın..olması gerekende bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…