Ahh böyle erkekler de var işte. Karışmayan kıskanmayan normal insanlar. Ve eşi şikayet ediyor neymiş babası güçlü karaktermiş kocası neden değilmiş Allah'ım sen aklımı koru.
aşırılıktan bahsetmiyorum ki normal olunmasından normal tepkilerden bahsediyorum inanın buda çok kötü...
eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
kıskanclık hasetlık olarak algılanmamlı bence seven kıskanır kacyıllık evlıler var halada ksıkanır bırbırnızı dedem 86 babaannem 85 benım ve elele gozgozeler halada karısır babaannem aa ne yakısıklı cocuk dese tvdekı adama dedem bakıs atar:d bunun bence saygıdan yana bı yonu yok ıstedıgın kadar uygulu ne uygularsan adamın kanında var kıskanmak : )
eşim beni hiç kıskanmıyor hiç yargılamıyor hiç birşeyime karışmıyor istediğimi yapıyorum istediğimi giyiyorum istediğim yere gidiyorum ama rahat bana batıyor bense tam tersi olsun istiyorum beni kıskansın herşeyim karışsın bana bazı engeller koysun ara sıra müdahale etsin ama yok.şimdi bir çok arkadaş böyle olanların sıkıntısından bahsedecek ama inanın hiç olmamasıda çok kötü.Ne kadar güçlü ve kendine yetebilen biride olsam eşimin hayatımda bir ağırlığı olsun istiyorum ondan biraz çekinmek hoşlanmadığı şeyleri yapmamak (yada yapmak ama korkmak ve bu tadı tatmak)istiyorum.Onu kıskanması için bir çok ortam hazırladım ama o banamısın demedi.Eşimle bunu paylaştığımda bana ben seni kırmak istemiyorum hayatına karışsam kırılır küsersin falan diyor.Beni çok sevdiğini biliyorum ama güçlü bir babadan sonra böyle bir koca hiç çekilmiyor.
şimdi şöyle bir durum var hiç kıskanmamak bence garip bir durum çok az bile olsa kıskanması gerekirdi ya:26:mesela benim sevgilim bana öle çok karışmaz ama kıyafet konusunda adamı tanıyamıyorum kapalı bir şey giyiyorum bu açık diyo pantolon giyiyorum sıkı diyo elbise giyiyorum bacaklarını erkeklere göstermekmi istiyosun diyo ne giyceğimi şaşırıyodum ama alıştım artık
birde mesela okuldan sonra arkadaşlarla tiyatroya gitcez hayır direk eve dio valaha onun yüzünden hep direk eve gdyrmbu halimden mutsuzmuyum hayır çok seviyorum bu tavırlarını
Sen onu çok kıskandığın için böyle olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?