Eşi benim gibi olan kaç kişi var?

Ahh böyle erkekler de var işte. Karışmayan kıskanmayan normal insanlar. Ve eşi şikayet ediyor neymiş babası güçlü karaktermiş kocası neden değilmiş Allah'ım sen aklımı koru.

Ahh böyle erkekler de var işte. Karışmayan kıskanmayan normal insanlar. Ve eşi şikayet ediyor neymiş babası güçlü karaktermiş kocası neden değilmiş Allah'ım sen aklımı koru.

aşırılıktan bahsetmiyorum ki normal olunmasından normal tepkilerden bahsediyorum inanın buda çok kötü...

eşinin evliliğini tadını keyfını cıkar canım supermiş kocan tum bekarlara dılıyorum boyle koca :)

ah keşke bulsam böyle biri.bana da rahatlık batmıştı en geniş adamı kıskandırmaya başladım zorladım zorladım sonunda evden çıkamaz hale geldim
ayrılana kadar canım çıktı..
şimdi aynen böyle bir insan istiyorum,değerini bilin bence...

çok ilginç daha ne istenir bir evlilikte bence saygılı bir eşiniz var isteklerinize yaptıklarınıza saygı duyuyor üzerinizde baskı kurmamış kişiliğinizden ödün vermenizi beklemiyor:96: ya ben bekarım hep böyle bi evlilik hayal ettim özgürlüğüme düşkünüm biri karıştığında boğulacak gibi oluyorum sevgilimde karışsa offf bende böyle bi evlilik istiyorum bakalım hayırlısı

valla bende tam tersi oldugu için 4.5 yıllık ilişkimi bitirdim keske benimde karsıma böyle çıksa çünkü ben kova kadınıyım özgürlüğüme düşkünüm ve benim babamda böyle ve hiç hayatımıza onu giy söyle davran demedi çünkü annem ve bize güveni vardı ...allah'ım isteyen kullarına istediği gibi bir eş ver:97:

kac senelik evlisin canim? ben de baslarda cok uzuluyordum, beni kiskanmiyor diye... sonra umursamaya basladim... sonra son 1-2 senedir, bazi konularda kiskanmaya basladigini farkettim... onun bir arkadasinda samimi konustum diye kizdi bana filan...
anliyorum, kiskanip kisitlamasi degil ama, en azindan biraz kiskanmasi guzel olur.. bence sen de cok takma... iyi tarafindan bak, sana cok guveniyor demek...

ayy bu cok tatli bir kiskanclik olmus yaa... 85 yasindaki nine ve tvdeki genc cocuk...

arkadasim kusura bakma ama sanada rahat batiyor bence ne guzel karismassin iste...ne guzel ozgursun dha ne istiyon bacim

Kıskançlığın sebebi, özgüven eksikliği ve komplekstir. Bir erkek, yanındaki kadına layık olmadığını düşünüyor ve içten içe bir eziklik duyuyorsa o kadına kıskançlık krizleri ve kısıtlamalarla hayatı zindan eder. Aynı şey kadın için de geçerli, böyle bir dolu kadın da var. Sırf böyle gördük böyle gider diye maçoluk taslayan erkekler de az değildir sanırım. :)
Aynen anlattığınız tarz bir evlilik yaşadığım için, böyle erkekler var ama az diyebilirim. :) Ben de zaten başka türlüsü ile beraber olamam, onurlu bir kadın da olmamalı. Bir kadına o şekilde müdahale eden bir erkeğin ona saygı duyuyor olduğuna inanmak imkansız. Ben de seçimlerime saygı duymayan, bana güvenmeyen biriyle olamam, sanırım siz de olamazsınız, böyle bir eş seçtiğinize göre. Bence dertsiz başınıza dert almaya çalışmayın, -sağlıklı- bir ilişki yaşıyorsunuz. Şaka yollu minik kıskançlıklar yapılabilir zaman zaman ama sadece espri düzeyinde kalmalı. Ne demektir nereye gidip geldiğinize, ne giydiğinize karışmak filan? Sizin aklınız yok mu, kendi kararlarınızı verebilecek düzeyde yetişkin bir insan değil misiniz, neden bir erkeğin güdümüne girmeye ihtiyaç duyasınız ki, değil mi ama?
Bir kadın ve bir erkek ister evlilikte ister imzasız bir ilişkide olsun, yan yana her anlamda eşit düzeyde birlikteliklerini sürdürmeliler. Biri diğerine üstünlük tasladığı noktada sağlıklı bir ilişkiden söz edilemez. Ve maalesef bizimki gibi ataerkil ülkelerdeki evliliklerin çoğu sağlıksız. Kadınların çoğu erkeklerin güdümünde yaşıyor, başka türlüsünü hiç görmemiş duymamış olanların sayısı hiç de az değil.

Bu tür şeyleri aşmış birisi işte...Şanslısınız.

Emin olun kıskanıyordur,sadece yapısı gereği belli etmiyordur.

Sizce de çocukca gelmez mi "oraya gitme,bunu giyme" demesi...

Kendine özgüveni ve size özsaygısı olan biri...Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz.

bazen erkeklere hak veriyorum...biz kadınlar anlaşılmaz varlıklarız

kıskanmasa neden kıskanmıyor,kıskansa beni çok boğuyor :26:

eşin mutlaka kıskanıyordur ama bence belli etmiyordur...

valla yine de şanslısın bence benim eşim çok kıskançtır,saçımın renginden tutun ojelerime,

makyajıma giyimime herşeyime karışır

şimdi şöyle bir durum var hiç kıskanmamak bence garip bir durum çok az bile olsa kıskanması gerekirdi ya:26:mesela benim sevgilim bana öle çok karışmaz ama kıyafet konusunda adamı tanıyamıyorum kapalı bir şey giyiyorum bu açık diyo pantolon giyiyorum sıkı diyo elbise giyiyorum bacaklarını erkeklere göstermekmi istiyosun diyo ne giyceğimi şaşırıyodum ama alıştım artık
birde mesela okuldan sonra arkadaşlarla tiyatroya gitcez hayır direk eve dio valaha onun yüzünden hep direk eve gdyrm bu halimden mutsuzmuyum hayır çok seviyorum bu tavırlarını

bence yaşadığın ilişki sana bişeyler katmalı,her zaman yaptığın şeyleri daha bi ona güvenerek,sırtını ona yaslayarak onun desteğini alarak yapmalısın,
hayatıma renk katsın diye çıkarken hayatı kaçırırsan onun yüzünden o sağlıklı bi ilişki olmaz bence.

ben de eski ilişkimde olgunlaşsın diye onu tatillere gönderirdim,arkadaşlarıyla akşam gezmelerine gönderirdim,güveniyordum çünkü,ki güvenimi boşa çıkarmadı erkek erkeğe ortamı bile kadınlar matinesine çeviren biriydi çapkınlık falan nerdeee...ama malesef o benim gibi olamadı,evden adım atamaz oldum,insanın canı sıkılır çıkar sahilde dolaşmak kafa dağıtmak ister ama yok..bende acısını ondan çıkardım ve yürümedi..

bir daha kesinlikle böyle bir ilişki yaşamam umarım kocam beni zerre kıskanmaz

Eşinizin sizi hiç kıskanmamasından rahatsız olmanızda ki asıl neden, size olan sevgisinden şüphe ediyor olabilirsiniz. İçten içe seviyor desenizde, bi tarafınız da acaba diye sorular olmuş . Çevrenize baktığınızda, genellikle arkadaşlarınızın eşleri onları hep kıskanır, giydiklerine, gezdiklerine gittiklerine karışır, sizin eşiniz bunları yapmayınca, fazla rahat olması size rahatsız etmiş.

Her ne kadar karışılmasını istemesekte, her kadın kıskanılmak ister, ve hoşuna gider. Yeterki bunun dozajı sağlıklı olsun. Hiç olmamasıda emin olun siz gibi her bayanı rahatsız edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…