Eşi benim gibi olan kaç kişi var?

Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında mısınız? Eşiniz eminim ki sizi çok seviyor ve güveniyor, verdiğiniz kararlara saygı duyuyor, bu çok az kadının bulabileceği bir şey, ben de o şanslı azınlıktanım
Ama benim ailem de hiç baskıcı değildi, sanırım o yüzden kıskanç, her işime, giyim kuşamıma karışan bir erkekle asla birlikte olamazdım, sizde de aksi bir durum sözkonusu galiba, öncesinde biraz daha denetlenmeye alıştıysanız, şimdi eşinizin rahatlığı size garip geliyordur.
Sırf sizi kıskanmıyor diye sevgisinden de şüphe etmeyin, babam annemin gözlerine 35 yıldır aynı aşkla bakan, ismiyle hitap ettiğini bir gün bile duymadığım (hep hayatım, canım der) mükemmel sevgi dolu bir kocadır ve bunca yıldır annemin gezme tozma, kılık kıyafet hiç bir şeyine karışmamıştır, bazılarında kıskançlık geni olmuyor heralde :)

yorum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorayım: gecenin bir yarısı telefonunuz çalsa ve bu özel numara olsa ve bir kaç gece devam etse,yada eski erkek arkadaşınız size msj atsa ve bunu eşiniz görse,facebook da arkadaş olarak eklese hatta sizde eşiniz tepkisini ölçmek için onu ekleseniz(bu arada eski erkek arkadaşım bunları yaparken evlendiğimi bilmiyordu)size özelliklede kimsenin kimseye mektub yazmadığı bu dönemde mektup gelse(siz ortaya koysanız okusun diye) eşinizin tepkisi ne olurdu?daha buna benzer bir çok şey var tabi...

eşimin kesinlikle böle rahat davranmasını istemezdim.kıskançlık bazen çok can sıkıcı olabiliyo ama ara sıra kıskanılmakda insanın hoşuna gidiyo doğrusu:86:

evet ben onu çok kıskanıyorum ama o beni kıskanması gereken durumlarda bile kıskanmıyor.

Tamam işte mesele bu, adam kıskanılmaktan bunaldığı için kendisi aynı hatayı yapmıyor. Kıskanılmak istiyorsanız kasıtlı olarak kıskandırmaya çalışmak yerine onu çok fazla serbest bırakın. Hatta erkek erkeğe takıl diye dışarı yollayın, aa hayatım baksana şu kadın ne kadar güzelmiş diye gösterin vb. önceden neye sinir oluyorduysanız onları meşru kılın. Sonra bunalıp eskisi gibi olmasını isteyeceksiniz :)

Tam benim eşimde karışmaz, kısıtlamaz, nerdesin diye sormaz, niye onu giydin diye kızmaz v.s 9 yıldır evliyim ve hiç şikayetçi değilim, ailemdede hiç kısıtlanmadım çünkü dayanamam zten böyle şeylerede...zatende bu tip bi insan olduğu için evlendim eşimle. Sende çok şanslısın diyecektim...
Ama şu son yazdığını okuyunca böyle birşeyde benim eşim kıyameti koparır...geçen geç bi saatte annem cepten aradı bende kontürü gitmesin diye reddettim...Eşim hemen "Kim bu gece gece çağrı atan" diye tepki gösterdi. Ayrıca aynı bahsettiğin gibi bir olayı yeni evliyken yaşadım. Evlendiğimi bilmeyen eski bir arkadaşım balayında aradı ve eşim kıyametleri kopardı zar zor ikna ettim.
Hani güven özgüven hepsi bir yere kadar benim eşimde bana çok güvendiği için kısıtlamaz, ama bu tip şeylerde kıskançtır, Ben bu kadarını normal bulmadım açıkçası. Kıskançlığın fazlası kötüdür evet, ama bu kadar genişlikte bi garip yani

eşimde bende birbirimizi kısıtlamayız...ben kıskancım belli ederim,eşim kıskanır ama kolay kolay belli etmez...

sizin bu yazdıklarınıza karşılık,eşim canıma okurdu tek kelimeyle!!!

10 yıllık birlikteliğimizde eşimin hiçbir kıskançlığını görmedim, hatta bir düğünde beni yaşıtı sanıp beğenen genç bir çocuk, eşimle muhabbet açıp benim hayatımda biri olup olmadığını sormuş, eşim de bana gülerek az oyna, ergenleri kendine aşık ediyorsun diye takılmıştı genelde biri beni beğendiğinde güler geçer hatta güzel karım diye övünür ama iş benim de o kişiyi facebook dan eklemem noktasına gelirse işler değişir, böyle bir duruma tepkisiz kalmayacağından eminim, açıkcası şanslısınız derken bu kadarını beklemiyordum.

hahaaa sanslilikla ne alakasi varkiii,seven insan kiskanir hayvanlar bile disisini kiskanir,domuz haric...

Son düzenleme:
Allah baska dert vermesin..keske benim nisanlımdada bu özellıklerın ceyregi olsaydı..ona bile razıyım..

bence erkeğin kıskananı değil kıskanmayanı iyidir, başka bi sorun yoksa evlilikte
kıskanmıyorsa hem karısına hem kendisine güveni tam, komplexsiz bi insan demektir, daha ne...
tabii bazı kadınlar hanelerdeki yaban tarzı koca istiyor olabilir, onu bilemicem
yalan söylüyorsun pınaaaar, şıırraaak

hahaaa sanslilikla ne alakasi varkiii,seven insan kiskanir hayvanlar bile disisini kiskanir,domuz haric...

Evet hayvanlar kıskanır ama bizi hayvanlardan ayıran da içgüdülerimizle değil aklımızla hareket etmemiz, şimdi burada eşi kıskanç olmayan kadınların hepsine eşiniz ya sizi sevmiyordur ya da domuzdur mu demek istediniz anlamadım?
Ayrıca ben de eşimi sevdiğime eminim, domuz olduğumu da sanmıyorum ama eşimi kıskanmıyorum, benim türüm ne o zaman, merak ettim doğrusu

benim canim da benim hic birseyime karismaz , kiskanclik belirtileri gostermez simdi bizdemi domuzgiller ailesinden oluyoruz ..yapilmis olan yorum cok cirkin. ben de o zaman kiskanc adam kaba, cahil ,odun ya da homoseksueldir bunu da bastirmak icin boyle davraniyordur desem olurmu?

benim bi arkadasimin esi de boyle hic kiskanmaz, sorunca da kendine guvenmeyen kiskanir diyor hernekadar kiskanilmak arasira kadina kendini iyi hissettirse de rahat yasamak daha iyi bence

belki de eski kız arkadaşı ondan kıskançlık yaptığı için ayrılmıştır:) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. tabieski kız arkadaşı varmı falan onu bilemem bizzat kendim yazdım bu senaryoyu:))

Çok ilginç, kıskançlıktan çok ilgisiz gibi sanki. Ne yaparsan yap gibilerinden mi ne, anlamadım valla:44:

aynı benim eşimi anlatmışsınız. evet benim eşim de hiçbizaman bana gittiğim yere giydiklerime hiçbişeyime karışmaz. kesinlikle beni kıskanmaz. oysa ben çok kıskancım. onu herzaman herkesten kıskanırım . ben de isterdim beni kıskansın. ama çok güvendiğini biliyorum. bukadar tepkisiz olmalarını açıklar mı bilmiyorum. ama aşırı güvenden de kaynaklanıyo olabilir. çünkü eşim bana kendine güvendiğinden daha çok güvendiğini söylüyo kendisi zaten

Benim eşim de aksine herşeyi kıskanır, herşeye karışır...
İkisinin de abartısı sıkıcı olsa gerek...
Ben biraz daha karışmamasını isterdim ama hiç karışmaması da siinir eder beni...

arkadaşlar bence kıskanmak güvenle ilgili olabilir ama daha çok eşinizin yada sevgilinizin karakteri yetiştirilme tarzı ile ilgilide olabilir herneyse kıskanmayan insanlardan biride benim eşim olsun inş gelecekte

Eşim beni kıskandırmak adına şunları yapsa kıskanmak biyana sinir olurdum .sırf beni kıskandırmak için eski kız arkadaşını eklese kıskanmakdan ziyade kıskandırmak için hareket ettiği için uyuz olurdum.
Evli bir kadın kocasını kıskandırmak için niye uğraşır onuda anlayamadım.artık sevgili değilsiniz ve hayatlarınızda başka kimse olmayacak insan güvendiği gözü arkada kalmayacağı kişi ile evlenir .
Benim eşimde ne giydiğime karışmaz nereye gitceğime de karışmaz .çünkü ben nerde ne giyeceğini nereye gitceğini bilen bi kadınım.. aksi olsa hiç hoşlanmazdım.ama kocam beni kıskansın diye eski erkek arkadaşlarımı face e eklesem eminim beni kıskanmaz nefret ederdi.kocam beni kıskanmıyor diye beni sevmiyormu ? etrafımda kıskanç kocalarından çeken kadınlardan daha çok seviliyorum .

Eşin huzuru ve sakinliği çok seven biri sanırım.Bence böyle bir eşle yaşamak,güvenilmek çok güzel olmalı.Tadını çıkar bu durumun daha da sosyalleş=)
İstersen biraz daha gizemli olmayı dene,işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…