Eşi bırakıp tatile gitmek

Güvenmediğim adamla evli kalmam. Gözüm sürekli arkada yaşayacak değilim.
Ancak eşimi bırakıp öyle günlerce haftalarca tatile de gitmem. Özlerim, onsuz uyumaktan nefret ederim..vs Birilerini ziyarete gittiğimde en fazla 2 gece kalıyorum o yüzden. Sonra koşar hızla geri dönüyorum. :KK53:

Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Ne kadar sure kalırsınız en fazla ve eşinize guvenirmisiniz?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?

KOCAMA güvenim sonsuz olurdu ama onsuz tatil keyfi yapamazdım sanırım.
Aklım onda kalırdı acaba ne yapıyor diye sıkılır dım....

ben esıme guvenırım esımde bana guvenır , Mecburıyet olmadıktan sonra esımı yalnız bırakmazdım sanırım..

Yada kız arkadaslarımın benımle basbasa olmak gıbı bı derdı olmasa ..

ben iki kez eşim olmadan oğlum ve ailemle gittim birer hafta. . sıkıntı olmadı benim açımdan. .
Ama sanırım onun beni yanlız bırakıp gitmesini istemezdim :)

Arkadaslar icinizde esini yasadıgı sehirde bırakıp ailesinin yanına cocuklarıyla tatile giden varmı?
Benim fikrim aldatacaksa her turlu aldatır yapacak olan kasla goz arası yanında olsamda yapar
Siz ne dusunuyosunuz?

konu esi evde yalniz birakmaktan acilinca bende zannettimki yazik adam tek basina kalabilirmi ne yer ne icer, evi batirirmi acabaya gidecek. aldatilmak nasil akliniza gledi hemen?
eskilerden aldatilmis durumlarmi var acaba?
yoksa esini evde birakip giden kisinin aklina ilk aldatilmak gelmez bence.
soruya gelince, su an gidemiyorum cunku gidilecek mesafede degilim ama baska turlu olsa atlar atlar giderim :) isterse esimde gelir istemezse cok guzel birakir giderim :)

Ben eşimi bırakıp aileye gitme gibi bir durumum olmadı aynı şehirde olduğumuz için.
Fakat annem ile ben babamı hep evde bırakıp annaneme, teyzeme kalmaya giderdik.
Babam biraz ailesine çok düşkün olduğu için maksimum 15 gün müsade ederdi ve fazlasına asla izin vermezdi.
Annem de diretmezdi zaten.

Bu bence karşılıklı güven meselesi.
Benim de ailem şehir dışında olsa, bende gözüm kapalı bırakırdım kocamı.
Yapacağı varsa zaten yapar, kendi vicdanına kalmış birşey.
Allah'ta çıkartır zaten önüne.

Aldatma gecmişi oldugu icin yazma geregi duydum. Durum daha cok mecburi yurtdısından turkiyeye ailemin yanına gidecem.

bu yorumu okumamistim,
eskiden aliskanligi varsa dusunurdum acaba tekrar yaparmi diye, ama yinede giderdim heralde. aldatacak adam heryerde yapar zaten.
kendine evliligine saygisi yoksa sen hicbirsey yapamazsin.

Karim aldatir mi diye dusunur mu kocan?
Biz niye dusunuyoruz o halde...
aklina bile getirme...birak dusunecrk biri olacaksa...o olsun dusunen...

ben 2 senedir şubat tatilinde oğlumu alıp tataile gidiyorum..ailemin yanında falan değil değişik şehirlere gidiyoruz(oğlum 6 yaşında) çok yakın ark. veya kuzende kalıyoruz..çok da iyi vakit geçiriyoruz..
eşim de olsun isterim ama izin sorunu var o yüzden bu şekilde oluyor..
aldatır mı diye de düşünmedim hiç vallahi.yapacak adama her şartta yapar bana göre.

Siz ne dusunuyosunuz?
eşim görevi dolayısıyla ayın 20 ila 25 günü şehir dışındadır. Ben istediğim zaman memlekete gider istedğim kadar kalırım; aynı şekilde o da istediği zaman baba evine gider; benimle ya da bensiz. Aldatma meselesine gelince..bak işte o konuda yapabileceğim birşey olmaz. güvenmek zorundayım. aklıma kılçık düşmüyor mu? elbette... sonuçta kimse evliya değil. tek yapabildiğim eşimin Allah yolundan ayrılmaması için, harama, zinaya ve diğer kötü şeylere meyletmemesi için dua etmek. Yaşanacaklara engel olamazsın. Olacaksa sen aynı şehirde iken bile olur. O yüzden olmamış şeyler için şimdiden yüreğini karartma canım.

Siz ne dusunuyosunuz?
ben 10-15 gun hatta 20 gun hatta 1 ay kaldım. :D durumuma göre degişiyor.

Back
X