Eşi bitkisel hayata giren bir ERKEĞİN Mektubu...

offffff çok güzeldi ya biraz geç anlamış ama böyle seven bi erkek ne güzel ya aşk güzel herşeye ragmen

umarım bu mektup bu sözlerle kalmamıştır.eşi iyileşmiş ve normal hayata dönmüştür inşallah.çok üzüldüm okurken şu an bizimde bir arkadaşımız bursada fakültede yoğun bakımda biykisel hayatta vede hamile.okurken onu canlandırdım gözümde .allahım hayırlısını ver.şifa bekleyen herkese her canlıya bol şifalar dileyelim

çok etkilendim bende üç yıl önce ameliyata girerken eşim bana bir mektup vermişti çok güzeldi çk duygulandım herkesin böyle sevgileri sağlığında bulmasını diliyorum

çok güzeldi...teşekkürler...
Allahım sana yalvarıyorum eşim ve sevdiklerimle sınama beni....

canım aşkım her gece yanımda uyurken seyrederim allahım ondan önce canımı al derim onun acısını görmektense bi kez daha şükrederim onu bana nasip ettiği için.

:asigim: harika canım kendimi yaşadım aynen böyle sevgi böyle aşk yaşadım yaşıyorum.İZMİRDENsevgiler.:asigim::asigim:

Her kadının isteyebileceği bir aşk,

Maalesef bu zamanda böyle

güzel aşklar,sevgiler yok.

Değerini bilmek lazım.

offf çok fena oldum yaaa yok böyle aşkkksenağlama rabbim kimseyi sewdiğinden ayırmasınnsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

gözlerim doldu okurken.bunu okurken aklıma defter kitabı (notebook) geldi aklıma.ordaki adamda alzaymır hastası karısına hergün hiç bıkmadan ara vermeden yaşadıkları aşkı hayatı yazıp okuyordu.herkese böyle birliktelikler nasip etsin allah birbirinin kıymetini bilerek mutluluk verip yaşatsın...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…