- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
Boga erkegi sadık inatci dengesiz ailesine haddinden fazla duskun, sabit fikirli , hep kendisinin istediginin olmasini dileyen yemek yemeyi cok seven duygusuz ama merhametli romantik olmayan bir erkek turu. Gicik oldugum nefre ettigim didistigim ama bi okadar da sevdigimburc yorumlarinin uyumlu gosterdigi ama tamamen zit oldugum burc
Enteresanız.çok yorucu aslında.anlasabiliyormusunuz acaba ben anlasamiyorumda
Boga erkegi sadık inatci dengesiz ailesine haddinden fazla duskun, sabit fikirli , hep kendisinin istediginin olmasini dileyen yemek yemeyi cok seven duygusuz ama merhametli romantik olmayan bir erkek turu. Gicik oldugum nefre ettigim didistigim ama bi okadar da sevdigimburc yorumlarinin uyumlu gosterdigi ama tamamen zit oldugum burc
Enteresanız.çok yorucu aslında.
Eşim çocuk gibi. Neye tepki vereceğini anlamam. 9 senelik evliyim.bazen cekine5cekine birşey derim. Saçmalama sen öyle mutlu olacaksan neden olmasın der. Bazen çok doğal olabilecek birşey için sorun çıkarır.
Çalışır evine bağlıdır. Evcildir ev dışında pek zaman geçirmez. Nere gitse beni yanında götürür.
Bazen tartışırız ikimizde birbirimize düşman gibi bakarız. Ben yok ya olmaz bu adamla derim. Sonra ofkemiz geçer. Sarılırız kimse özür dilemez. Ama sarılmamızda sanki sessiz bir özür olur sana öyle baktığım için affet dermiş gibi hissederiz.
Haksız olduğunu bildiği halde inat eder. Uzun zaman lar sonra o konu açılırsa itiraf5eder.
2 gundur yine kavgalıydık. Kıyın sıyın konuşma cabasi2vardı. Belliki konuşmayı özlemiş. Bende öyle. İşyerinde birsuru uyuz olduğum( bide ruh eşimiyiz neyiz adamı düşünmeye nezaman yoğunlaşsam beni arar. Sevgiliyken de öyleydi. Simdi iste mesela aradı parantez açarak yazdım) olay vardı anlattım bir çırpıda.
Mutsuzlukla beslenir gibidir eşim. 6 ay önce başımıza maddi bazı zorluklar geldi toparladik şükür. Ben tabi her olumlu sonuçta kocaman seviniyorum. Adam mutsuz şirin gibi olumsuz konuşuyor sürekli. En son dedim yeter borç değil sen bitirdin beni. Yaşam enerjimi yiyorsun artık.
Ama çevreme bakıyorum.şu aralar 2 kişi tanıdım yakınen. Bunlar normalde uzaktan eşlerine sadık mükemmel koca. Ama surekli yanyanayız ve onları gördükçe gelip esimin yanaklarını sıkmak istiyorum ne poncik adamsın ya sen diye.
Bazen5düşünüyorum. Sanırım insanların dışarıdaki sahte yüzleri, diziler,sosyal medya fotoları bizi yanıltıyor. Beklentiyi yukseltiyor. Burda konularımda var benim bosanmayı düşündüğüm. Ama hepsi halloldu şimdi. Ya boşansaydım. Daha mı mutlu olacaktım şimdi
Iyi kötü yönlerini yazayım bendeaynen para yönünde bisey ters gidince sabahlara kadar uyumaz mutsuz sirin moduna girer ve insani deli eder sanki dünyanin sonu gelmis gibi tavirlari vardir ah ah ben sana böyle bir anlatsdam derdimi sabahlar olmaz aksamlar olmaz
benm eşimde aynı boga burcu ...bende oğlakBoga erkegi sadık inatci dengesiz ailesine haddinden fazla duskun, sabit fikirli , hep kendisinin istediginin olmasini dileyen yemek yemeyi cok seven duygusuz ama merhametli romantik olmayan bir erkek turu. Gicik oldugum nefre ettigim didistigim ama bi okadar da sevdigimburc yorumlarinin uyumlu gosterdigi ama tamamen zit oldugum burc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?