- 1 Ekim 2013
- 180
- 2
- 16
Eki Görüntüle 848199 işte bak burada biraz daha belli.
Ayyy canımmm şu ankı burunlarımız ınanılmaz benzıyor, benım de senın gıbı, umarım hersey ıstedığımız gıbı olur
Eki Görüntüle 846617 Eki Görüntüle 846618
arkadaşlar burunlarımı ekledim oradaki kemerah o kemerr biraz küçülmüş ama haala orda. burnunuzu yiyim benimle aynı durumda olanlar varsa yazsın valla kafayı yicem
Valla ben burnunuzu çok beğendim. Maşallah diyorum. Umarım bir önce dert ettiğiniz konulardan kurtulursunuz.
Geçmiş olsun.
Bende aynı dertten muzdarıbım.. Uzaktan bakınca degıl ama yakından cok bellı ve benım daha sıs kemerım.
Bende kemer ıcın amelıyat koydum .. Doktor gecıcek dıyo aama umudum yok .. Ne hayallerle grdım amelıyata kavıslı kalkık dıye cıta da yukselttım epey o yuzden suan hayalkırıklıgı yasıyorum.. off 29 gun bugun ama bı mm ınme yok nasıl sıs bu anlamadım
biçok kişide o sıkıntı var ancak uc ayda toparlanır diyor dr sabır işi bu bence dua etmelisin daha kotusu olmadığı için çok guzelde olmuş eskisine gore değerlendir
Canım ben de senın gıbı dusunuyorum dolgu da ıstemıyorum, umarım onların hıçbırıne gerek kalmaz, ben persembe gunu yazacağım buraya, belkı sızlerın de aklınıza takılan sorulara cevap olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?