• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi çok iyi olanlar..

Aldatan koca, ilgisiz koca, dayakçı koca, cimri koca, anakuzusu koca, savurgan koca, sorumsuz koca, kaprisli çocuk gibi küsen koca, aşırı kıskanç hiçbirşeye izin vermeyn koca konularından sonra bu konu iyi geldi biraz :)

Son düzenleme:
nazar degmesin ben de esimden cok memnunum.
oyle kiyafetlerime karismasina falan takilmiyorum, onlar teferruhat.
insallah degismez, gorcez bakalim... aklinialirimsmile

bayılıyorum kocama.o benim bal gözlüm herşeyim ilk ve son aşkım.melek gibidir bebek gibi masumdur gözümde ama ben biraz kıskancım çok sinir oluyorum herşeye o yüzden üzülüyorum yoksa bi sorunumuzda yok.kısacası ona aşığım

kokusu sonradan çıkarmı acabaolumunekankayizsmileallah korusun tabi canım

Yok canım ,balık baştan kokar..öncesi sonrası yok sonuç ortada :))
Takip edilmesi gereken bir konu,herkese iyi gelmiş :1: banada..
Evlilikler,ilişkiler hep kötü değil ama iyiler yazılmıyor burada,yoksa yıllar yıllar süren evlilikler olurmuydu ?
Ya da insanlar evlenmek için çabalar dururmuydu :1:
Benim eşimde samimi,esprili,candan bir insandır.Ama sinirlenir tabii sinirleri alınmamış :1:
Sinirleride saman alevi gibidir,hemen geçer.Küslüğü yaşayamıyorum onunla ben,hemen gelir alttan girer üstten çıkar gönlümü alır :))
Ufak tefek sorunlarımız illaki oluyor ama çok mutluyuz
bu arada 2 ay sonra 22. yılımız bitiyor:nazar:

ya, dayanamiyacam bende yazacagim..
bende esime karsi haketmedigi halde cadilik ettigim zamanlar olmustur,
adama haksizca yaklastigim zamanlarda dahi, yapici davranmistir, teselli etmistir, hayatimiz laylaylom resmen, beraber oldugumuzda (isten geldigimizde yani) esprili , muzip hareket ve konusmalar muhakkak olur, 8yil ve oncesinden beri boyle.... bende soru isaretleri olustugunda dahi te amo , yavrum kusum sirnasir , Öper , sIkar , hayatta kus kalamayiz, zaten nahos bi durum olsa dahi, bu yatarken tatliya baglanir , (evli olan anlar ne demek istedigimi :kedi:) benimde ilk askim .... son askim da kocam , Rabbime sukurler olsun. boyle bir topik gordugume cok sevindim.

çok şanslısınız hanımlar maşallah herkese:nazar:
bende çok isterdim eşimin sakin biri olmasını ama nerde
ben sakinim allahta eşimi bana kısmet etti onu idare ediyim diye sanırım
aslında iyi bir insan şu yönü kötü bu yönü çekilmz diyemem ama maalesef hemen sinirlenir ve ağzını bozar aklinialirimsmilebu da eşimin en sevmediğim yönü:1no2:
bunu saymazsak iyi bir eş diyebilirimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Evlilikler,ilişkiler hep kötü değil ama iyiler yazılmıyor burada,yoksa yıllar yıllar süren evlilikler olurmuydu ?
Benim eşimde samimi,esprili,candan bir insandır.Ama sinirlenir tabii sinirleri alınmamış :1:
Sinirleride saman alevi gibidir,hemen geçer.Küslüğü yaşayamıyorum onunla ben,hemen gelir alttan girer üstten çıkar gönlümü alır :))

hay maşallah dahada tatlı geçsin inşallah sonraki yıllarınızda AMİNNN.bi bizlerde ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz bu konuda...ben sevginin güzelliğin aşkın pekte evliliği güzel kılacak olduguna inanmıyorum..iksir gibi hepsinden minicik saygının içine koymalı herşey saygı tatlı dil anlayış üzerine kurulu bence...eşimde hep öyle der evlenince güzelliğin hiç önemi olmaz sevgi biyere kadar der...sonrası saygı saygı ... opuyorumnanaktan

hay maşallah dahada tatlı geçsin inşallah sonraki yıllarınızda AMİNNN.bi bizlerde ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz bu konuda...ben sevginin güzelliğin aşkın pekte evliliği güzel kılacak olduguna inanmıyorum..iksir gibi hepsinden minicik saygının içine koymalı herşey saygı tatlı dil anlayış üzerine kurulu bence...eşimde hep öyle der evlenince güzelliğin hiç önemi olmaz sevgi biyere kadar der...sonrası saygı saygı ... opuyorumnanaktan

Haklısın ama sevgiyi es geçme,sevgisiz,aşksız evlilik hiç yürümez :)

22. yil mi ohaoldumsmile
ne guzel Allah ayirmasin :1hug:

kocaman maşallah hepinize rabbim nazardan korusun şükür böle bi konu okudukta içimiz açıldı hep dert okumaktan sıkılmıştık artık.rabbim herkese huzur geçim versin . benim eşimde iyidir çok şükür nazara gelmekten korkarım çoğu zaman kendi kendime bile sölemeye çekinirim mutluluğumuzu

Mrb ben yeni evliyim. Evlenmeden önce eşimle ve ailesiyle bu kadar sorunsuz iyi olacağım aklımdan geçmiyodu. Mutlaka problemlerimiz olur sanıyodum aama eşim o kadar iyimiş kii inanın tek bir tane kötü kelime çıkmadı ağzından. Özellikle saygı boyutuna çok dikkat ediyo. Üzmemeye, kırmamaya çalışıyo. Çok hassas davranıyo. Ama ben bazen niye şunu şuraya koydun diye kızıyorum ve kendimden utanıyorum. Onun aşırı iyiliği beni eziyor. Ben o kadar iyi değilim ve Allahıma çok şükür bu kadar iyi bi eşim var. :Saruboceq: Ne kadar şükretsem azdır

aynen canım bende senin gibiyim eşim harika bir insan ve ben biraz sinirli bir
yapıya sahibim bana birkez olsun sesini yükseltmemiştir benimde kötü huyum
sinirlendiğim an yüksek sesle konuşmaya başlıyorum ama yavaş yavaş
kendimi kontrol etmeye başladım eşimi kırmak üzmek hiç istemiyorum
çünki hiç hak etmiyor canım kocamopuyorumnanaktan

Benim eşimde kendi halinde sabırlı, sakin, evine çocuğuna düşkün biridir..
Ben ona göre daha fevri, daha sabırsız biriyim..
Zıt kutuplar işte çekiyo.. napalım.. :)

Komana bir maşallah diyorum.. nişanlılık dönemim boyunca şöyle evlilikle alakalı güzel şeyler arar oldum..
konuyu açan arkadaşımızada teşekkürler..
bende nişanlımımı anlatsam kine :)

ay benim kuşumda çok iyi bi eştir ya. çok geç parlar ama parlayıncada tam parlaropuyorumnanaktan genelde ben çabuk sinirlenirim..
her dediğimi yapar itiraz etmez,evdede yardımcı olur azcık bi sakarlık yapınca ben hemen kızarım küser içeri gider bebeğim benim bi ömür çok güzel geçer onunla çekilmez bi eş değil.hayat arkadaşım benim..ha bu arada daha 3 aylık evliyiz. belki cicim aylarındayızdır daha:delphin: ama herşey güzel şimdilik......

Back
X