• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi çok iyi olanlar..

arkadaşlar eşimi çok seviyorum çokta zekidir ama okadar ii bir kalbi varki hep empati yapıyo insanlarla kendi arasında....bir gün fatihe gittik orda sokaklarda dolaşan çok insan var sokaklarda kalırlar bilirsiniz...yemeğe gittik sonra namaza gitti o fatih camiine bende bekliyorum bi geldi tanıyamadım valla ..deri montunu kapşonlusunu kazagını cebindeki paraların hepsini dagıta dagıta gelmiş bi tşört kalmış üstünde sanki biri soymuş bide sıçan gibi ıslanmış yagmurda ..her gördüğüne birini vermiş soguk çok üşüyorlardır açlardır die....çok iii o yüzden ben kötü bişey diince vicdanım sızlıyo..kahvaltı hazırlıyımmı diyorum yok sen yorulma yat canım diyo mecbur kalkıp hazırlıyorum hazırla dese banane ya soguk felen derim en azından ...öyle yani insan ağız tadıyla kızamıyo hep sakin olmaya çalışıyo....

ayy maşallah ne güzel. allah mutluluğunuzu bozmasın.

bence erkek iyi olunca evlilikte çok sorun çıkmıyo . arkadaşlar anlatmış. kocalarının iyiliklerinden bahsetmişler. kendileride ona ayak uydrup mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettiriyolar.
erkek huysuz,aksi, kötü huylara sahip olunca evliliğin tadı tuzu kaçıyo.
bence evliliğin mutlu olmasında ki sır erkeğin iyi olması.

Bende 1,5 yıllık evliyim
Benim eşimde allah bozmasın kanatsız melektir
içinde 1 gr.şeytanlık olmaz mı bi insanın ya
herkese iyi düşünür,aileme,akrabalarıma,arkadaşlarıma çok saygılıdır
ailesi keza öyle
yatıp kalkıp şükrederim allahıma
bu güzelliği devam ettir bozma diye dualar ederim...

allah herkese mutlu mesut evlilikler nasip etsin inşallahhh...:nazar::nazar::nazar::Saruboceq:

Anlayışlı,sorun çıkarmayan,ilgili bir eşim var.Allah nazarlardan korusun ,diyorum.:nazar:
Burda yazılanları ,açılan konuları okuyunca çok şaşırıyorum,üzülüyorum da...bilmiyorumkismile

Arkadaşlar benim sadece eşim değil ailesi de çoooook iyiler.
Hepsi birbirinden iyi. Hele eşim Melek Melek :))) Asla kimse hakkında kötü düşünmez ve konuşmaz :) Canım benm

Allah ondan razı olsun ben de eşimi çooooook seviyorumm benim agresif hallerimi bi başkası kaldırmazdı galba:) Allah herkesin yuvasına huzur versin.

ALLAH hepinizi nazrdan korusun hepinize okadar imrendimki anlatamam çünkü okadar anlayışsız ve bana değer vermeyen bir kocam varki anlatamam
beni hiç takmıyo nedesem bi cevabı var biliyorum belki yri değil ama nebileyim yazayım dedim
dedimya çom imrendim ve şu an ibrahim tatlısesten benim hayatım parçasını dinliyorum
beni anlamak istiyen bu şarkıyı bir kere dinlesin offf çok yoruldum ya
hepiniz dahada mutlu olun inşallah mutluluğunuz daim olsun hepinizin....

ALLAH hepinizi nazrdan korusun hepinize okadar imrendimki anlatamam çünkü okadar anlayışsız ve bana değer vermeyen bir kocam varki anlatamam
beni hiç takmıyo nedesem bi cevabı var biliyorum belki yri değil ama nebileyim yazayım dedim
dedimya çom imrendim ve şu an ibrahim tatlısesten benim hayatım parçasını dinliyorum
beni anlamak istiyen bu şarkıyı bir kere dinlesin offf çok yoruldum ya
hepiniz dahada mutlu olun inşallah mutluluğunuz daim olsun hepinizin....

Dediğin şeylerle profilinde yazılanlar çok zıt. Nickin bile Kocişime altınada kocamı çok seviyorum yazmışsın?????

Dediğin şeylerle profilinde yazılanlar çok zıt. Nickin bile Kocişime altınada kocamı çok seviyorum yazmışsın?????

aksini iddaa etmiyorumki ben kocamı gerçekten çok seviyorum aşırı derecedede değer veriyorum ve bunun karşılığını alamadığım içinde üzüldüğümü belirttim ben
ama sizin neyi eleştirdiğinizi inanın anlamadım ben orda kocamı sevmiyorum diye bi kelime kullanmışmıyım birdaha bekın isterseniz ben sadece burada anlatılan evliliklere özendiğimi belirttim bilmem anlatabildimmi
bu cevap yeterlimi acaba...

kocasının kötü olması sevmesine engel deilki eşini çok seviyo demekki ama eşi anlayışsızmış...inşallah düzelir canım bol bol du et RABBİM ii etsin inşallah....

kocasının kötü olması sevmesine engel deilki eşini çok seviyo demekki ama eşi anlayışsızmış...inşallah düzelir canım bol bol du et RABBİM ii etsin inşallah....

sağol canım düşüncelerime tercuman oldun ALLAH razı olsun evet ben kocamı gerçekten çok seviyorum ama napayımki o bunun kıymetini bilmiyo hep dua ediyorum zaten başka çarem yok zaten

Benimkide kanatsiz meleklerden iyi yüreklidir,düsüncelidir,merhametlidir bana karismaz el üstünde tutar ama poposu cok agirdirkaydirigubbakcemile3 benim canim tez ocok sakin,agir bazen deli ediyo ama seviyom kocisiopuyorumnanaktan

kızlar benim eşimde çok iyidir Allah razı olsun..ama ben naptım ettim ona kavga etmeyi öğrettim gereksiz kaprialerimle ve maalsesef doğruymuş boynuz kulağı geçermişkaydirigubbakcemile3 şimdi kızınca saygı çerçevesinde ancak gayet rahat kavga çıkarabilen bi kocam var..gerçi en çok 5 dakka içinde gelip yaltaklanıyor ama söyleyeceğini de söylemiş oluyor..
aman dikkat edin derim yani..ben de bu adam hiç mi sinirlenmez ya..pısırık mı bu ne derdim bi aralar..

ama Allah razı olsun ben gerçekten tanıdığım en iyi adamla evliyim..etrafımdaki herkes de aynı şeyi söylüyor maşaallah...

benim eşim de çok iyidir bana ve kızımıza çok değer verir bizi mutlu etmekten çok hoşlanır ve bütün boş zamanını bizimle geçirir. mesela bensiz hiçbir yere gitmez ne ailesine ne başkalarına ezdiririr.onun yanındayken kendimi güvende hissederim.asla azarlamaz kırdığında bile gönül almayı bilir. hiçkimsenin dolduruşuna gelmez eşim diye söylemiyorum ama özünde iyidir yani merhametlidir güven verir çevredeki herkes takdir eder onu ve bana çok şanslısın derler Allahım onu bana bağışlasın ve kızımıza da o çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba....

benimkide bazen çook iyi oluyor canım
hakkını yememk lazım şimdi:))))
bazende geliyr keçileri....
inş. temelli giderler bigünkaydirigubbakcemile3

Böyle bir konuda açılabilmiş hayret.. Hep eşler çekiştiriliyor yaa.. Benim eşimde gerçekten çok iyidir. Kayınvalidem evlenince çok değişti diyor yani bekarken de iyiymişte hep bilgisayarınınn başında olurmuş işten gelir üst kata odasına çıkarmış ama bana çok vakit ayırıyor biraz sıkıldım desem heme dolaşalım, sinemaya gidelim der asıl sinirli olan benimdir bazı şeylere tahammülsüzlük gösteririm ama o beni hep sakinleştirir. Bu zamana kadar ki 3 senedir evliyiz beni hiç kımadı hep gözümün içine baktı çocuğu gibi davrandı. Aileme de aynı şekilde saygılıdır ve yardımseverdir karşime geçen doğumgününde laptop aldı mesela. Şimdi bayramda gideceğiz annemin buzdolabı bozulmuş buzdolabı alacak annem babam ayrı benim kardeşim ve annem çalışıyorlar kardeşim askerdeyken ben yeni eliydim ve burda işe girmiştim idareten hem anneme hem kerdeşime para gönderiyordum gık demezdi hala daha annemin kontörlerini gönderir kardeşime bayramlık aldı. Yani Allah ondan razı olsun hayatta beni en çok seven, değer veren insan desem yalan olmaz saysam zaten sayfa yetmez. Allah herkese benim eşim gibi eş nasip etsin...

Böyle bir konuda açılabilmiş hayret.. Hep eşler çekiştiriliyor yaa.. Benim eşimde gerçekten çok iyidir. Kayınvalidem evlenince çok değişti diyor yani bekarken de iyiymişte hep bilgisayarınınn başında olurmuş işten gelir üst kata odasına çıkarmış ama bana çok vakit ayırıyor biraz sıkıldım desem heme dolaşalım, sinemaya gidelim der asıl sinirli olan benimdir bazı şeylere tahammülsüzlük gösteririm ama o beni hep sakinleştirir. Bu zamana kadar ki 3 senedir evliyiz beni hiç kımadı hep gözümün içine baktı çocuğu gibi davrandı. Aileme de aynı şekilde saygılıdır ve yardımseverdir karşime geçen doğumgününde laptop aldı mesela. Şimdi bayramda gideceğiz annemin buzdolabı bozulmuş buzdolabı alacak annem babam ayrı benim kardeşim ve annem çalışıyorlar kardeşim askerdeyken ben yeni eliydim ve burda işe girmiştim idareten hem anneme hem kerdeşime para gönderiyordum gık demezdi hala daha annemin kontörlerini gönderir kardeşime bayramlık aldı. Yani Allah ondan razı olsun hayatta beni en çok seven, değer veren insan desem yalan olmaz saysam zaten sayfa yetmez. Allah herkese benim eşim gibi eş nasip etsin...

maşallah:nazar:

zaten bu sayfayı okuyunca içim açılıyor:21:

Back
X