Erkek İnfertilitesi EŞİ EMODEX KULLANANLAR...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canim teşekkür ederim umarim bulabilirim vallaha ilaclara tüp bebege 6-7bin tl verirken artik gidalar cok pahalı gelmiyor inşallah bulabilirim de üzüm pekmezi kendimiE ait var ama bu dut ve harnup bakalim bakacağız artik bunun faydasini gördünüz sanirim siz degilmi o kadar yüksek iken dna hasarı rabbimin mucizesi tabi allahim hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin saglikla canim hamilelerin duasi kabul olurmuş bana dua edersen sevinirim hemde durumu mu anlayabilecek birisi olunca daha yürekten dualar ediliyor
Ben hamile kalmadan önce kendim için nasıl dua ediyorsam şimdide isteyenler için öyle dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. Bide bunların hepsi 200 TL bile tutmadı. Biz faydasını gördüğümüz e inanıyoruz sonuçta spermlerin ihtiyacı olan şey vitamin. İlaçlar ve bu kür le 2. Ayımda hamile kaldım ben. Darısı sizlerin başına insallah

Ben hamile kalmadan önce kendim için nasıl dua ediyorsam şimdide isteyenler için öyle dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah. Bide bunların hepsi 200 TL bile tutmadı. Biz faydasını gördüğümüz e inanıyoruz sonuçta spermlerin ihtiyacı olan şey vitamin. İlaçlar ve bu kür le 2. Ayımda hamile kaldım ben. Darısı sizlerin başına insallah
Canim anzer bali kac gr olacak birde çakşır kökü mü o yazdigin bitki

Canim ya ben bunu hazirlayacagim ama senden ayrintili bilgi almam lazim mesela dut pekmezi karadutmu yoksa beyaz dutmu cevap yazarsan cok sevinecegim

Canim ya ben bunu hazirlayacagim ama senden ayrintili bilgi almam lazim mesela dut pekmezi karadutmu yoksa beyaz dutmu cevap yazarsan cok sevinecegim
Karadut pekmezi kullandım eğer sormak isteğin başka bişeyler de varsa sorabilirsin özelden de burdanda

Canim ben simdi brn bu urunleri aldim fakat bu caksir kokunu rondo da cekmekte cok zorlaniyorum crkmiyor birdr yikayarakmi cektin toprakli snki biraz isirganin tohumunu havanda dovdunmu propolis sivi olanmi bir sutu soruyu ard arda sordum birde bunlarin karistirilirken bir siralamasi varmi propolisi aldigim balci bana etil alkolle inceltildigini soyledi sivi yani toz olani degil aldigim birde bunlari hazir paketli sutlerle mi tuketti esin yoksa acik sut mu aldin

Benim eşimin değeri 1 milyon maalesef. Daha önce proceed vermişti doktor. İshal yaptı ve eşim hiç kullanamadı. Bugün emodex siparişi verdim. Keçi boynuzu kürü ile birlikte başlayacağım.3 ay kadar kullanmak gerekliymiş bakalım bu işe yarayacak mı?

Benim eşimin değeri 1 milyon maalesef. Daha önce proceed vermişti doktor. İshal yaptı ve eşim hiç kullanamadı. Bugün emodex siparişi verdim. Keçi boynuzu kürü ile birlikte başlayacağım.3 ay kadar kullanmak gerekliymiş bakalım bu işe yarayacak mı?
Biz 2.ayındayız canm bnm eşimin de sprm ler inde hareketsizlik var bakakim şuan adetim 4 gun gecti insalhh bebeğim gelmiştir eğer gebeysem emodex ten olcak cnm He bide keciboynuzu pekmezi yedirdim

merhaba kızlar 2yıldır sebepsız ınfertılıte beebgımız olmadı..kaan hocaya gıttık tum sonuclarımızı begenmıs tup bebege bıle gerek yok demsıtı.emodeksı verdı bıze 3.kutu devam ederken gebe kaldım.ama maalessef 9haftalıkken kurtaj oldum.ılk gebelıkte oluyormus.sımdı yenıden emodekse devam.ayrıca sabahları ac karnına kecı boynuzxu ozu yapıor esım.havuc ve bol bol nohut yemesını onerdı.sıyah etı cok yemıcek eslerınız..ıns alırız kucagıumıza beebklerımızı

merhaba kızlar 2yıldır sebepsız ınfertılıte beebgımız olmadı..kaan hocaya gıttık tum sonuclarımızı begenmıs tup bebege bıle gerek yok demsıtı.emodeksı verdı bıze 3.kutu devam ederken gebe kaldım.ama maalessef 9haftalıkken kurtaj oldum.ılk gebelıkte oluyormus.sımdı yenıden emodekse devam.ayrıca sabahları ac karnına kecı boynuzxu ozu yapıor esım.havuc ve bol bol nohut yemesını onerdı.sıyah etı cok yemıcek eslerınız..ıns alırız kucagıumıza beebklerımızı
Merhaba arkadasım emodex kullanırken hamile kalanları cok duydum şükür ama neden olumsuzluk oldu sizde dna hasarı falan mı vardı?cok üzüldüm ve açıkcası korktum

Merhaba arkadasım emodex kullanırken hamile kalanları cok duydum şükür ama neden olumsuzluk oldu sizde dna hasarı falan mı vardı?cok üzüldüm ve açıkcası korktum
hayır canım korkma hıcbır seyımız yok..ılk gebelıklerde sebepsız anomalıler oluyormus cok normal dedı doktor pataolojıye gıttı bebegım bıse cıkmadı.yalnız Allah korusun bırkac gebelıkte aynı seylerı yasarsam genetık taramaya gıdecek...esımde ve bende hıcbır sorun yok ozlelıkle belırteyım....tabı bana sorun ben normal karsılayamdım yenı yenı kendıme gelıorum..

Kizlar benimde esim emodex kulaniyor 1 yil oldu evleneli evlndkden snra kendim hamile kaldim sonra dusuk.oldu.kalp.atisi yoktu cok yiprandim ne yazkki doktra gttik esmin sayisinaz ckdi tup denedk ilk tutmadi hazrnda smdi emodex.kulaniyor subradin kulandi napcm bilmiyorum yaa

Biz 2.ayındayız canm bnm eşimin de sprm ler inde hareketsizlik var bakakim şuan adetim 4 gun gecti insalhh bebeğim gelmiştir eğer gebeysem emodex ten olcak cnm He bide keciboynuzu pekmezi yedirdim
Canm benim esmede ayni seyleri kulandruyorum faydasini gordunuzmu

Kizlar benimde esim emodex kulaniyor 1 yil oldu evleneli evlndkden snra kendim hamile kaldim sonra dusuk.oldu.kalp.atisi yoktu cok yiprandim ne yazkki doktra gttik esmin sayisinaz ckdi tup denedk ilk tutmadi hazrnda smdi emodex.kulaniyor subradin kulandi napcm bilmiyorum yaa
Eşiniz sperm dna hasar testi yaptırdı mi ?

Yaptrdi cnm %21 ckdi 3 kutuya basladi emodex kasimin basnda gtcez

Canm benim esmede ayni seyleri kulandruyorum faydasini gordunuzmu
Cnm emodex kulaniyor hareketlligi yukselmis biraz keciboynuzu pekmezi veriyorum incir falan elimden geldg kadar bogazna iyi bakyrum napm siz neler kulaniyorsunuz

Haftada 2kez haslama nohut..sıyah etten cok az tuketecek havuc bolca ve yesıllık

Back
X