Erkek İnfertilitesi EŞİ EMODEX KULLANANLAR...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Carsamba adet gunum canim varla yok arasi cikti umutlanmak da istemiyorum yazin bi kez oyle hayalet çıkmıştı 1 gun sonra adet olmustum
Tabıkı hayırlısı adetlerın duzenlı ıse umıtlen ıns vardır dualarım ısteyen herkesle yeterkı hayırlısı olsun

Tabıkı hayırlısı adetlerın duzenlı ıse umıtlen ıns vardır dualarım ısteyen herkesle yeterkı hayırlısı olsun
Insallah canim yarin dayanamazsam bi test daha yaparim ama elim gitmiyor hayal kirikligi yasamaktan yoruldum

Gıt kan ver sabah saglık ocagında aksama ogrenırsın stres yapma etkıler.Raabım hepımızın yardımcısı olsun.
Canim adetim gecmeden 2 kere kan verdim birinde rontgen icin mecbur aldilar ikisinde de yikildim Bir de esim tedavi görüyor hasar %48 hiz yerlerde o nedenle heveslenmek istemiyorum

Beni cok heyecanlanırdın canim Rabbim saglimla evlatlar versin bugun ki testte hayalet cizgi cikti insallah arkasi gelir emodex 3.siseye gececegiz
Canım inşallah müjde verirsin bizede umit olursun
Bizim 2. Şişe bitmek üzere test yaptırıp buraya yazıcam inş

Hamileyim darisi basina
Canım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin hepimize umut oldun
Bizimde 2. Şişe bitti batıma az kaldı bende heyecan yaptım şimdi

Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

En son yapılan testte degerleriniz nasıldı?

Bana ismen dua edersen cok sevinirim canım (bahar)

Birde yeniden test yapıcak mısınız artış nasıl oldu cok merak ediyorum

Canım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin hepimize umut oldun
Bizimde 2. Şişe bitti batıma az kaldı bende heyecan yaptım şimdi

Rabbim bekleyen herkese nasip etsin

En son yapılan testte degerleriniz nasıldı?

Bana ismen dua edersen cok sevinirim canım (bahar)

Birde yeniden test yapıcak mısınız artış nasıl oldu cok merak ediyorum
Dr la goruscez isterse yaptircaz toplamda 300 tl filan maaliyeti var aslinda maddi olarak bizi zorlamasa ben cok istiyorum yaptirmayi .Dua ederim tabii ki Rabbim sifa versin

Anladım canım sımdılık gerek yok bekle Allahın ıznıyle gebesın bekle bakalım.dıkkat et kendıne suan eşin için herhangı bıseye gerek yok.sadece emodekse dwvam etsın bırakmasın.yan etkısı yok zaten tamamen bıtkısel

Kızlar ümitsizliğe kapılmayın biz de kaan hocaya gitmiştik önce esimin değerlere baktı olur sizin çocuğunuz dedi 6 ay 1 yıl daha bekleyin dedi klomen ve proxed vermisti fakat olmadi. Sonraki gittiğimizde biz tüp bebek yaptıracağız ama önce dna hasarını duzeltirsek tutma ihtimali daha yüksek diye esim tedaviye başladı fakat bu sefer emodex ve merional diye bir iğne kullandı kadınlara da yumurtlama icin veriliyormuş fakat biz de eşime verildi 3 ay dozajini düşürerek kullandı her ay dna hasar testi yaptırdık doktor artık kullanmanıza gerek yok dediği ay hamile kaldım o ayda adetimi bekliyorduk tüp bebek için hatta bir iki testi yaptırmıştık çok şükür adet olmadım çok şükür oğlum şu an 4 bucuk yasinda. Biz şimdi ikinci bebeği istiyoruz ve yine olmuyor bakalim bu sefer nasil bir macera bekliyor bizi. Şu an benim bekleyisim rahat ama sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok büyük üzüntü yaşamıştık o donem de Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X