Erkek İnfertilitesi EŞİ EMODEX KULLANANLAR...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
Selamlar kızlar;
1 ay önce bebek tedavimize Kaan Aydos hocayla devam etme kararı aldık. Daha muayeneye gitmedik e posta yoluyla bizden tahliller istedi sprem dna hasar analizi morfoloji falan. Eşimin Dna hasarı %34 geldi yani hasarlı dnalı sprem fazla. normal sınır %20 olmalıymış. morfoloji %7 geldi buda güzelmiş. ileri hareketlilik%50 yerinde hareketlilik %40. Varikosel olmasına rağmen sayısı normal yoldan bebek olmasına yetermiş öyle yazmış hoca. Randevu aldık bu randevu gününe kadar emodex plus ve klomen kullanmasını söyledi eşime acaba aranızda kullanan var mı? Yardımcı olur musunuz?
ilacın ismi emodex olacaktı yanlış oldu arkadaşlar

Son düzenleme:
Merhaba,
Bizde şuan bu ilacın 2. kutusundayız henuz test yaptırmadık ilacı bize emre bakırcıoğlu yazdı bende araştırmak istedim ama pek yorum bulamadım buralarda.bizdede sayı çok düşük varikosel ameliyatı oldu eşim bekliyorum 3.ayımız ekimde dolacak ozaman test yaptıracağız.

Selamlar kızlar;
1 ay önce bebek tedavimize Kaan Aydos hocayla devam etme kararı aldık. Daha muayeneye gitmedik e posta yoluyla bizden tahliller istedi sprem dna hasar analizi morfoloji falan. Eşimin Dna hasarı %34 geldi yani hasarlı dnalı sprem fazla. normal sınır %20 olmalıymış. morfoloji %7 geldi buda güzelmiş. ileri hareketlilik%50 yerinde hareketlilik %40. Varikosel olmasına rağmen sayısı normal yoldan bebek olmasına yetermiş öyle yazmış hoca. Randevu aldık bu randevu gününe kadar emodex plus ve klomen kullanmasını söyledi eşime acaba aranızda kullanan var mı? Yardımcı olur musunuz?
ilacın ismi emodex olacaktı yanlış oldu arkadaşlar
Slm canim bizde Kaan hocadayız emodeksi kullanıyoruz dört kutu bitecek ama biz azoluyuz

Merhaba,
Bizde şuan bu ilacın 2. kutusundayız henuz test yaptırmadık ilacı bize emre bakırcıoğlu yazdı bende araştırmak istedim ama pek yorum bulamadım buralarda.bizdede sayı çok düşük varikosel ameliyatı oldu eşim bekliyorum 3.ayımız ekimde dolacak ozaman test yaptıracağız.
anladım canım benim eşimdede varikosel var doktorumuz kaan aydos o ameliyat için birşey söylemedi henüz. muayeneye gideceğimiz güne kadar bu ilacı kullanın dedi. Dna hasarı için verdi bize

kaan hoca bizede klomen ve emodex vermişti ama varikosel varsa faydası olmaz diyede eklemişti.eşimde çift taraflı 2-3 grade varikosel vardı zaten butun drlar amlyt onermisti nitekim bu cevaptan sonra oldu ve 3 ay sonra degerlerimiz yukseldi cok sukur.ameliyat eden drmuz hasarı hiç dikkate almadı varikosel sebep oluyormus zaten

kaan hoca bizede klomen ve emodex vermişti ama varikosel varsa faydası olmaz diyede eklemişti.eşimde çift taraflı 2-3 grade varikosel vardı zaten butun drlar amlyt onermisti nitekim bu cevaptan sonra oldu ve 3 ay sonra degerlerimiz yukseldi cok sukur.ameliyat eden drmuz hasarı hiç dikkate almadı varikosel sebep oluyormus zaten
Gebe kaldın mı canım peki? Bizim de 3 ay yeni doldu henüz test yaptırmadık

Gebe kaldın mı canım peki? Bizim de 3 ay yeni doldu henüz test yaptırmadık
yok canım malesef bu ayda olmadı.bu ay degerler yuksek diye umitlenmiştim oysaki:( bu ay yumurta takibine gitmeyi planlıyorum bende de sorun olabilir.daha once hormon testleri yaptırdım sadece normal cıktı ama bir tanesi yumurta tembelliği var demişti.eşimin durumunu biliyordu eşin duzeldikten sonra gel tedaviye baslayalım demişti.
bakalım ne olacak..

yok canım malesef bu ayda olmadı.bu ay degerler yuksek diye umitlenmiştim oysaki:KK43: bu ay yumurta takibine gitmeyi planlıyorum bende de sorun olabilir.daha once hormon testleri yaptırdım sadece normal cıktı ama bir tanesi yumurta tembelliği var demişti.eşimin durumunu biliyordu eşin duzeldikten sonra gel tedaviye baslayalım demişti.
bakalım ne olacak..
Ben de bu ay kadın doğuma gitmiştim yumurtlamışım öğrenince çok heveslenmiştim ama regl oldum bugün :KK61: Allah sabır versin hepimize..

Ben de bu ay kadın doğuma gitmiştim yumurtlamışım öğrenince çok heveslenmiştim ama regl oldum bugün :KK61: Allah sabır versin hepimize..
Amin.sabır ve umitle gelecek bebişlerimiz inşaallah cok yakında ben buna inanıyorum.

bize öyle birşey yazmadı canım demekki eşinin varikoseli daha ileri boyuttaydı.

arkadaşlar bu ilacı bulmakta sizde benim gibi sorun yaşıyormusunuz 1 kutu içti eşim 2.kutuyu zor buldum.
Canimm ben sipariş verdim. Kargom yola çıkmış . Ama dun kan testi ile hamis oldugumu öğrendim . Eşime doktor klomen ve emodex yazmışti. Klomen içiyordu. Bunu hemen almadık . İlgilenirsen.. kargo bugün yarın gelir . Açmadan sana göndereyim. Klomen bir kutu var onu da yanına hediyé koyarım. .Ben beş tane içtim bu ay. Belki de o sebep oldu gebeligimé. 156 liraya aldım ilacı . Sen teslim alınca hesabıma yatırırsin. . Ovu testim de kaldı. 5 tane de onu koyarım kutuya.

Canimm ben sipariş verdim. Kargom yola çıkmış . Ama dun kan testi ile hamis oldugumu öğrendim . Eşime doktor klomen ve emodex yazmışti. Klomen içiyordu. Bunu hemen almadık . İlgilenirsen.. kargo bugün yarın gelir . Açmadan sana göndereyim. Klomen bir kutu var onu da yanına hediyé koyarım. .Ben beş tane içtim bu ay. Belki de o sebep oldu gebeligimé. 156 liraya aldım ilacı . Sen teslim alınca hesabıma yatırırsin. . Ovu testim de kaldı. 5 tane de onu koyarım kutuya.
Kızlar ilgilenen olursa özelden yazabilir.

Back
X