Benim elimde gec gelir ilk basta Sinir oluyordum cok üzülüydm ama baktm faydası Yok e sonucta oda ister erkenden evine gelip dinlenmeyi ama napalım ev işimi yapıyorum gezmemden rahat dönüyorum tv net derken geciyo zaman ee özlüyoruzda birbirimizi bi yandanda ii hasretlik iyidir:))
Dogru aslinda o yonden bakarsan ama mesela bir yere gtme sansin sifir.haftasonu ancak.oda firsat kalirsa..bi misafr gelecek olsa bin dereden su getrmemz gerekiyor bunlari dusunmekten yoruluyorum bunaluyorum bu durumdan.benim esim de aksam oldumu yanimda olsun istiyor
rum herkes gibi..sebepsiz yere cok agladgim oluyor oturup..
Şehir değişikliği yaptık ve esim burada mesailere kaldi 10-10.30 gibi gelirdi dediginiz gibi cok bunaldim şehri de tanımıyorum bilmiyorum okadar bunalmistim ki. Sonradan alismaya başladım şöyle ki kimseleri de tanimadigim icin yalnizliga alıştım aksam kendi istegime göre yemek yapip dizimin karsisina geciyordum esim de gelince caya yetisiyordu. Kitap dergilerim internet özellikle kk:) en iyi arkadaşım oldu haftasonları da geziyorduk yetiyordu bana. Niye geçmiş zaman kullanıyorum çünkü esim is degistirdi memlekete donuyoruz istedigimiz birseydi. Orada da cok calisacak ama bildiğim yer ne de olsa diyorum ailemiz var bukadar sıkılmam. Valla arkadaş da tutttum burada artik bunaltiyor beni birilerine bagli bisey yapmayi sevmiyorum arada kahve icelim o muhabbet orada kalsın yeter kendimi dinlemeyi seviyorum alıştım böyle.
canım zor bir durum,
.. idare edicen adam işinde gücün de ise sorun yok..
Esim isinden dolayi eve cok gec geliyor.. yeni evliyoz ilk aylardada cok skildm agladim evde yalniz kalmaya bir turlu alisamadim sonra kendime yapacak seyler buldum film kitap felan..ama simdi yine cok skildgmi yalnizligin beni bunalttigini farkediyorum..hic yapmadigim birseyi yapmaya basladim : evliligimi sorgulamak..
off..onu da hic uzmek istemiyorum elinde degil isi bu diyorum ama cok yoruldum bu yalnizliktan.
ben calisiyorum ucte evdeyim o aksam onda geliyor coktan uykum grlmis oluyor yoruluyorum tv izlerken uyuyakaliyorum.uzuluyorda..
yapacak birseyler bulmaya calisiyor yorgun yorgun gelip birde benim kaprisimi cekiyor..
Bu isi degistirme sansi ise yuzde sifir..
ne yapacagim.annemle babamla hergun gorusememki.gergun boyle yalnz oldugmu bilseler uzulurler diye demiyorum onlara...
Ayni durumda olan bayanlar..Alisir miyim buna ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?