Bence bir daha bozma adamın gidişatını çoğu kadın eşim arkadaşlarıyla gidiyo içiyo diye şikayet ediyo. Benimki de ev kedisidir işten eve evden işe o yönden çok memnunum bennazar değmesin canım ikisine de
Taciz ediyorum demişsin ya çok güldüm ya o lafına
hep mi böyle olacak?benimki hiç yok. 2-3 ayda bir geliyor dubai'de. Ben de çalıştığım için gidemiyorum
bugün ben de tam da bu dediğin haldeydimElimde telefon onumde laptop tv acik.saat ucten ona kadar hep netteyim,tv izliyorum.radyasyondan olecegim..kafamin biryerlerinde bir soru hep: boyle mi hayal etmistin.
Canım spor yap. Evde yapabileceğin tarzda egzersizleri dene. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Spor mutluluk hormonlarını devreye sokar. Kendini mutlu hissedersin. Bunun yanı sıra sağlıklı ve zinde olursun.
benim eşimde 9-10 arası geliyor eve bende 5,30 çocuk olmadan önceydi bu tabi..ozamanlar çok afallamıştım eşim geldiğinde uykum çoktan gelmiş olurdu hiç bi paylaşımımız yoktu eşimse geç yatardı ben tavuk gibi erkenden yataga geçerdim ama evli olduğumu bile hissetmiyordum sonradan akşamları işten gelir gelmez 2 saat uyumaya başladım ve bu alışkanlık oldu eşim geldiğinde cin gibi oluyordum gece 2 lere kadar uykum gelmiyordu ama tabiki sağlıklı değilşimdi ise eşim 9 da geliyor ama sıkılmıyorum yalnızlığa alıştım yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum bide bebişim var zaten eger istersen sana çok güzel diziler tavsiye ederim sabaha kadar başından kalkmazsın walla
konu sahıbı sorunuzla alakasız ama tamamen kişisel merak kusura bakmayın, Hanıgı kurumda ne iş yapıyorsunuz ve 3 te evdesiniz?
sanırım devlet memurusunuz ama detaylarıda ıstersenız yazabılır mısınız?
Benimki hiç yok. 2-3 ayda bir geliyor dubai'de. Ben de çalıştığım için gidemiyorum
hep mi böyle olacak?
Ouuywwww....beterinn beterii varmis deyip halime sukretmeliyim o halde.
sizi de allah kavustursun insallah,
cocuk vardi sizin bildigim kadariyla
belki sey yapabilirsiniz madem 3te eve geliyorsunuz, bir öğlen sekerlemesi yapıp aksam esiniz gelince uyuyakalmak yerine belki daha canli karsilarsiniz hem de uyurken zaman da gecmis olur bir tasta iki kus :}
Dogru aslinda o yonden bakarsan ama mesela bir yere gtme sansin sifir.haftasonu ancak.oda firsat kalirsa..bi misafr gelecek olsa bin dereden su getrmemz gerekiyor bunlari dusunmekten yoruluyorum bunaluyorum bu durumdan.benim esim de aksam oldumu yanimda olsun istiyor
rum herkes gibi..sebepsiz yere cok agladgim oluyor oturup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?