Esi eve cok gec gelenler..neler yapiyorsunuz ?

Canım spor yap. Evde yapabileceğin tarzda egzersizleri dene. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Spor mutluluk hormonlarını devreye sokar. Kendini mutlu hissedersin. Bunun yanı sıra sağlıklı ve zinde olursun.

Ben yiyip icip yatiyirum, tv, internet, bazen de spor yapiyorum. Bekar kadinlar bul kendine aksam olari cagir muhabbet et

Şükretmek lazım neler duyuyoruz
ama benim aramalarım tciz noktasına gelmişti. Napim korktum benim kedi dışarıya alıscak diye. Sonra kolaysa eve döndür:2:

benim eşimde 9-10 arası geliyor eve bende 5,30 çocuk olmadan önceydi bu tabi..ozamanlar çok afallamıştım eşim geldiğinde uykum çoktan gelmiş olurdu hiç bi paylaşımımız yoktu eşimse geç yatardı ben tavuk gibi erkenden yataga geçerdim ama evli olduğumu bile hissetmiyordum sonradan akşamları işten gelir gelmez 2 saat uyumaya başladım ve bu alışkanlık oldu eşim geldiğinde cin gibi oluyordum gece 2 lere kadar uykum gelmiyordu ama tabiki sağlıklı değil şimdi ise eşim 9 da geliyor ama sıkılmıyorum yalnızlığa alıştım yabancı dizi izlemeyi çok seviyorum bide bebişim var zaten eger istersen sana çok güzel diziler tavsiye ederim sabaha kadar başından kalkmazsın walla

eşim hep 7de gelir bazen 9 veya 10u bulur bende ilk başlarda şikayetciydim hatta bir ara bırak işi devlete gir demiştim oda mesaileri bırakmıştı gerginliğimden. Sonra fark ettim ki 7de geldiğinde bile 1 saat yemek yerken sohbet ediyoruz sonra sen yoluna ben yoluma misali tv açıyoruz bilgisayarlar önümüzde bazen o çerez yiyor ben spor yapıyorum bazen o uyuyor ben kitap okuyorum falan

neler yapabilirim sorusuna cevap olarak;
spor yapabilirsin
puzzle yapabilirsin
dikiş öğrenebilirsin kendine birşeyler dikersin
kitap okuyabilirsin
o gelene kadar uyumayı deneme kilo aldırıyor :)

Evet yanliz kalmak,cok az seyler paylasmak zor ama,bir dusunun bakalim,Adam evine bakmak icin calisip cabaliyor.e sizinde isiniz varmis zaten,eve gelince ev isi,yemek yapmak,dinlenmek .kendine zaman ayirmak derken zaman cabuk gelir gecer .sizde haftasonlari tum gun birseyler yapin.

konu sahıbı sorunuzla alakasız ama tamamen kişisel merak kusura bakmayın, Hanıgı kurumda ne iş yapıyorsunuz ve 3 te evdesiniz?
sanırım devlet memurusunuz ama detaylarıda ıstersenız yazabılır mısınız?

Benimki hiç yok. 2-3 ayda bir geliyor dubai'de. Ben de çalıştığım için gidemiyorum

Mesela ben şu an sıkıntıdan mezdeke oynuyorum

Tavsiye edilir

Tabi kocanız bi anda içeri girerse noluyo diyebilir

[video=youtube;u_M-Dm9vpOw]http://www.youtube.com/watch?v=u_M-Dm9vpOw[/video]

Son düzenleme:
Canım spor yap. Evde yapabileceğin tarzda egzersizleri dene. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Spor mutluluk hormonlarını devreye sokar. Kendini mutlu hissedersin. Bunun yanı sıra sağlıklı ve zinde olursun.

Aslinda guzel fikir canim ya.ben en iyisi spor yapayim.hem baya siketciyim son zamanlarda aldigim kilodann..

Evet tatlim ya, cok iyi olur??

Devlet okulunda ogretmenim.brans ogretmeniyim

Ouuywwww....beterinn beterii varmis deyip halime sukretmeliyim o halde.

sizi de allah kavustursun insallah,

cocuk vardi sizin bildigim kadariyla

O yok neyse ki ya tek başıma uğraşamam. Hele bir dönsün 1 sene çocuk yapmam ondan sonar hafiften çalışırım :))

Ben çok düşünmemeye çalışıyorum. Bekarken nasıl yaşıyordun. Daha bile rahatım çünkü annem babam yok karışan. Sporumu yapıyorum. Çarşıya çıkıyorum geziyorum. Bekar kız arkadaşlarım var neyse ki hala onlarla geziyorum :))

belki sey yapabilirsiniz madem 3te eve geliyorsunuz, bir öğlen sekerlemesi yapıp aksam esiniz gelince uyuyakalmak yerine belki daha canli karsilarsiniz hem de uyurken zaman da gecmis olur bir tasta iki kus :}

Bir ara oyle yapmayi dusundum hem o geldiginde de yorgun gorunmemek icin,
yahu sabah yataktan cikarken diyorum ki bi geliyim eve, dokuza kadar uyuycam diyorum.eve geldigimde cin gibi oluyorum yataga yatsam da gram uyku yok :))

Neden bir yere gitme sansin sifir olsunki? Arkadaslarin ile bulus, bir yerde yemek yemeye gidin, disarda yürümeye gidin yada spor yapin, arada annenlere, kardeslerin yanina gidersen, ev isler ile ogras, yemek kitablari al yeni yemekler dene,.. bunlar yetmedi çesitli kurslar var kendini gelistirmek için,.. yani insan istediginde yapilcak çok sey var daha.

Elbette insan esi ile zaman gecirmek ister heleki yeni evli isen fakat esinde saat 10'a kadar çalismaya bayilmiyor heralde ama ekmek parasi diye gidip çalisiyor.

Hafta sonlarida çalisiyormu?

Ha birde... bende birde hergun benimle takilmak isteyen bir k.v faktoru var kii
.. oda cok skci oluyor.

O hergun gelmk veya bni bi yerlere goturmek istemeseee belki kendime duzenli olarak bi aktivite bulurdum simdiye..

ben bir plan yapiyorum.mesela o gun esim gelene kadar bir film izleyecegim kapi calar k.v gelur.ama muhakkak bir gun gelmemsse eetesi gelr..

belki esi gec geliuor sikilmasin diyordur ama hergun her aksam onu gormekten de skildim..

yatip ayagimi uzatarak tv izleyeceksem en basitinden onu bile yapamiyorum..yani o varken de sikiliyorum yokken de...

Dokuz Onda esim gelir.onikide k.v gider.(bazen gitmez kalir) evi iki sk.otede.sabah evi ona birakip ise gderim aksam gelrm yatak odam da dahil olmak uzere biseylerin yeri degismistr.

offf amma dertlerim varmis bnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…