Esi eve cok gec gelenler..neler yapiyorsunuz ?

belki sey yapabilirsiniz madem 3te eve geliyorsunuz, bir öğlen sekerlemesi yapıp aksam esiniz gelince uyuyakalmak yerine belki daha canli karsilarsiniz hem de uyurken zaman da gecmis olur bir tasta iki kus :}

Esim memur.sabah yedide cikiyor.
Oglen 13.00 de geliyor.yemek yiyor dinleniyor.
15.00 tekrar mesaisi basliyor.vee 17.30 da evde oluyor.haftasonlarda evde.bende birbirimizi ozleyememekten sikayetciyim.henuz is arayisindayim.bulsam biraz ozlemlerimiz baslar belki

O zaman da sıkılıyo musunuz hakkaten :26:

Biz ikimiz de memuruz ama bu yıl ek olarak da bir işte çalışıyor eşim, ben seneye onu bıraksa çok daha mutlu oluruz gibi düşünüyordum yan yana olsak tüm gün ikimiz de 5te çıksak :26:

en iyisi çocuk o zaman
bende fazla olmasada sıkılıyordum ama
bebegim oldugundan beri sıkılmaya vaktim bile kalmıyor

benim eşim de memur. erkenden evde oluyor. çok dip dibe olunca da sıklıyoruz daha doğrusu ben sıkılıyorum. adamcağız da dışarıya çıkıyor. o zaman da adamı telefonla taciz edip duruyorum. Allah kocama kolaylık versin

Nasıl sıkılıyosunuz ki ya hep yanımda olsa keşke diyorum ben biri bunu açıklığa kavuştursun

en iyisi çocuk o zaman
bende fazla olmasada sıkılıyordum ama
bebegim oldugundan beri sıkılmaya vaktim bile kalmıyor

Aynı durum bende de vardı
Az buçuk sıkılıyordum
Ama çocuk olunca, boş vakit bulup sıkılmaya hasret kaldım
Insan sıkılmayı Özler mi yaa özlüyorum vallahi

işte hep yanında olması da bir süre sonra bayıyor. yeni evlisin galiba?
bence özlemenin o tatlı duygusu da çok güzel..

evet canım hatırlamadın mı beni geyik topicinden :) benim eşim daha erken çıkıyor normalde ama orda da kendi işinin başına gidiyor keşke eve gelse diyorum ama biraz durumları toplayana kadar böyle olmak zorunda puf

öğle yemeğine gelıp 3 te tekrar giden memur nasıl oluyor :S

hatırlamaz olur muyum.. sadece ne kadarlık evli olduğunu hatırlayamadım
çok mu geç geliyor eşin?
dediğin gibi işleri biraz toparlayana kadar azcık sabret, Allahın izniyle herşey yoluna girer.
hem bak kk olmasa halimiz nice olurdu. dimi ama

Esim buyuk sehir belediyesinde su islerine kontrol ekibinde.atamasi haziranda oldu.yerlesimi olana kadar su acip kesiyor.gecici yani.oglen iki saat bazen uc saat is birikene kadar bekliyor.

benım eşimde 2 gunde bir geç gelir ama haftasonları birlikteyiz geç geldiği zamanlar kız arkadaşımı kuznımı felan davet edyorum yada bi akrabama anneme arkadaşıma gidiyorum rahat rahat donuyorum vs. vs. hiç sorun yapmadım şu ana kadar evi temizliyorum onun için tatlı yapıyorum bazen gece hazırlıgı yapıyorum süsleniyorum böyle zamanım geçiyo eğer yapacak birşey yoksa bu takından kurtulup çözüm bulman gerekir kendınce

Benim eşim vardıyalı calısıyor
1 hafta aksam 4 te evde
1 hafta gece 12 de gelıyor
1 hafta aksam 9da gıdıyor
sıkıntı olmuyormu oluyor canım sıkılıyor yapıcak bısey bulamıyorum yalnız hıssedıyorum oglumda uyuyor oluyor
bende bazı aksamlarda konu komsuya gıdıyorum bırını cagıramıyorum genelde ev dagnık oluyor su gece 12de geldıgınde ıoglen evden cıkıyor heryerde bomba patlatarak tabı aksamada bırını cagıracaksam evı toparlamam gerekıyor usenıyorum

haftaiçleri 9-10 gibi cumartesi 4te evde oluyor pazar gün bizim zaten boş
valla sıkıntıdan patlardım herhalde evde buraya girip kafa dağıtıyorum KPSSden ev işlerinden bunalınca
bende bebek de yok
de nasıl sıkılıyorsun yolcum onu anlatmadın hala yani ne bileyim ben sıkılmazdım herhalde diyorum belki de böyle olduğu içindir herkes kendinde olmayanı yani

hmm biraz geçmiş saatleri

şöyle anlatayım. biz karakter olarak birbirimize çok zıt insanlarız ben soğuk, çok konuşmayan, asık suratlı bir tipim. eşim de tam tersi car car konuşmayı seven, şaka yapmaya bayılan bir insan. yine böyle şakalarıyla beni çileden çıkardığı bir gün "aaaaaayyyyy yeter artık senin arkadaşın falan yok mu? çık gez dolaş bana bulaşma" diye cırladım.
sen misin bunu diyen bizim ev kedisi başladı gezmelere tozmalara. tabii ben evde yalnızlıktan patlamış, çocukla uğraşmaktan nevrim dönmüş bir şekilde arayıp arayıp duruyordum. Allahtan bu gezmeler tozmalar çok sürmedi de eski halimize geri döndük

Bence bir daha bozma adamın gidişatını çoğu kadın eşim arkadaşlarıyla gidiyo içiyo diye şikayet ediyo. Benimki de ev kedisidir işten eve evden işe o yönden çok memnunum ben nazar değmesin canım ikisine de

Taciz ediyorum demişsin ya çok güldüm ya o lafına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…