eşi eve geç gelen bayanlar ne durumdasınız

caylakkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
236
10
38
35
İstanbul
eşim işinden dolayı eve her akşam gec geliyo haftasonlarıda genelde çalışıyor o evde yokken zaman gecmıyor bende calışıyorum genelde 16.00da evde oluyorum o gelirse en erken 19.00da geliyor o gelene kadar ev üstüme üstüme geliyo ya bunalıyorum onu beklerken elımde olmadan sınırlenıyorum geldıgınde yuzum asık oluyor bazen oda haklı olarak sınır oluyo gelıyo yemek yıyo uyuyo hemen bebişte yok daha evde nasıl ne yapacagımı bilemez oldum((

canım eşinin işte olduğundan eminsen bence sorun yok :)

sana önerim arkadaş bulman olur sen de gündüzleri gezip eve 5 gibi gelirsen sadece 2 saat beklemiş olursun :)

canım eşinin işte olduğundan eminsen bence sorun yok :)

sana önerim arkadaş bulman olur sen de gündüzleri gezip eve 5 gibi gelirsen sadece 2 saat beklemiş olursun :)
işte tatlım emınım bak saat 22.20 hala gelmedı okuldan yorgun gelıyorum komsularım var ıyıyız ama 5 te esleri geliyo

Cokta erken gelmiyosun aslinda. Güzel bir iki yemek yap, toparla üstünü
Basini düzelt derken esin gelir, afiyetle yemek yersiniz.

canım bunu onunla konuştun mu? haberi var mı yani bu sıkıntından?

var canım var olmaz mı kac kere guzellıkle konustuk kavga ettık yok eve gelır uyur direk bu kadar bana ayırması gereken bı zamanın olması gerektıgını bın kere söyledım ama yok ben sıkıntıdan patladıgımı söyledıgım de ona gore annesıde hep evde ama bunu hıç sıkıntı yapmıyo bı bayan evde olmaktan neden sıkılsın cok ataerkil bi ailede yetiştiği için anlaması imkansız anlasada uygulama yok malasef

bizimkilerde geç geliyo,ekmek parası napalımmm

Son düzenleme:

e canım o zaman o da biraz sorumsuz yani.... işten kaçta gelirse gelsin seni de düşünmesi gerektiğini belli et ona... biraz soğuk davran neyin var deyince anlat tekrar durumu

Sen ona geçmi diyosun. Ben kafayı yiyim o zaman.

Sen ona geçmi diyosun. Ben kafayı yiyim o zaman.

Bencede.... Benim arkadasimin esi 11 bucukta geliyor. Enistem 12 de geliyor... Gece .... Diğer Enistem 9 da geliyor.. 7 gecmi ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede.... Benim arkadasimin esi 11 bucukta geliyor. Enistem 12 de geliyor... Gece .... Diğer Enistem 9 da geliyor.. 7 gecmi ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:129::129::129::129::129::129::129::129::129:

:129::129::129::129::129::129::129::129::129:
kızlar yanlış anladınız sanırım en erken 19 gece 4te 3te yada hiç gelmedıgı oluyo yanı ne zaman gelecegıne dair bı saat kavramı yok bunu insanı yıpratıyo yanı nezaman gelcegını bılmıyosunuz asla plan yapamıyosun program her an iptal olabılıyo evdekı misafirle yemek yemeden gidebiliyo askerı personel her olayda cağırılıyor

hic gelmiyo mu

çok zor oluyodur emınım.çunku eşim 1 aydır görevdeydı secımler sebebıyle hep geç geldı.çok bunaldım sıkıldım patladım bu hafta bıle yok düşün. ama iş sebebıyle olunca bırşey yapamıyorsun mecbur

Hımmmmm öyleyse biraz sıkıntı . Bende çok kızıyorum eşime . Biraz erken gel diyorum beraber oturup yemeğimizi yiyelim çayımızı içelim . O geç gelince benimde canım yemek istemiyor . Önceden böyle değilde 8 felan evde olurdu otururduk yemeğimizi çayımızı içer tv izlerdik. İşi. Değişirince erken gelemiyo eve. Malesef:2:

Öncelikle önemli olan mesleğinde geçici bir durum mu yoksa uzun bir süre böyle mi olacak? Geçici ise biraz diş sıkmakta fayda var. Yani operasyon falan diyorsunuz, gece kulübü işletmeciliği yapmıyor ya. Uzun sürecekse biraz sıkıntı tabi. Uyku konusunda konuşmanız lazım ama uzun bir operasyondan sonra hal kalır mı, mesleği ne kadar zor bilemiyorum. Her iki durumda da böyle olacağını evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…