hep demişimdir paradan önce zaman... çok param olsa ne olur ben onu yiyemedikten sonra ne anlamı var. hiç ek ders istemedim müdür beye yalvardım resmen vermeyin bana diye.. bir çok öğretmen arkadaşım da daha fazla alabilse alacak. maddi durumlar farklı olabilir elbet ama gerekirse daha kötü bir evde yaşarım her istediğimi yiyemem ama sevdiğimle yerim yediğimi de..
aynen bende okuldakı çiftlere agzım acık bakıyorum biz bi ömur tek mı yasıycaz boyle sızın kı ne işle meşğul
Esiyle birlikte giden gelen arkadaslarim var hatta biri meslek lisesinde. Cocuk gelisimi bölümü var okulda bu yuzden kres de var. Cocuk 3 yasina geldiginde okulun kresine vereceklermis. Ben her seyi kendim halletmek zorundayim bu hayatta. Servisiydi, almasiydi. Bir de gündüz eşiyle doktora gidenlere imreniyorum. Bizim icin sadece cumartesi var. Bankada çalışıyor. Sizinki?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim okuldada öyle ikiside matemetkçi oh bayan dogum yaptı eşi butun dersleri aldı mıs gıbı..........ben coçuk olmadanda herseyı tek basıma yapıyorum çocuklada tamamen ben ilgilenecem oldugumda benmkıde askerı personellllllllllllllllllllll
kızlar yanlış anladınız sanırım en erken 19 gece 4te 3te yada hiç gelmedıgı oluyo yanı ne zaman gelecegıne dair bı saat kavramı yok bunu insanı yıpratıyo yanı nezaman gelcegını bılmıyosunuz asla plan yapamıyosun program her an iptal olabılıyo evdekı misafirle yemek yemeden gidebiliyo askerı personel her olayda cağırılıyor
allah kolaylık versın ne iş yapıyo eşiniz bebiş var mı((((((((((
Canim benimki de benzer, gece 12 de falan geliyor cogu zaman. En once durumu kabullenmelisin bi kere, yani her gun her gu ayni olaydan sikayet etmemeli artik kabullenmelisin. Kendine birkac hobi bulman lazim. Bir de konu komsu soyle yasitin olan yakinda oturan her gun gorusebilecegin arkadas grubun olsun, zaman gecer yani.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öğretmenım bende.....çalışmasam kafayı yerdımm herhalde..........mesai kavramı yok yanı şu saat gelcem diyemiyor hıç bir zaman..............Canım malesef meslegimiz getegi böle şeyler oluyor bende polis memuruyum ve askeri çalışmadan daha beter bir saat bazen oluyor eve 1 hafta gelmedin oluyor bir işe girsen belki senin için daha iyi olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beterin beteri var derker:)sen öyle dersen biz hiç konuşmayalım. Sabah erken kalkar gece de hiç görmem kaçta geldiği ni hep uyumus olurum.sabah yarım saat kahvaltıda görürsem görürüm o kadar.oda 15 güne bir çünkü bir ayin 20 si yurt dışında geçer. Çok tartıştık hep kendime oldu zararı . Artık ben de koydum gezip dolaşıp takmamaya çalışıyorum.
Valla benim eşim sabah 9 çıkıyo gece 12 1 ancak geliyor.Bir erkeğin akşam 7 2 de eve gelmesi normal.Ben önceleri çok bunaldım ama şimdi alıştım :)
hamılesınız bıde sanırım ne bılım zor olmuyor mu yanınızda olmaması bızde bebiş düşünüyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?