eşi eve geç gelen bayanlar ne durumdasınız

bende istemedım ekders aynen kendıme eşime vakıt ayırayım diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daha cok çalışsam daha cok oyananırdım diye((((((((((88

aynen bende okuldakı çiftlere agzım acık bakıyorum biz bi ömur tek mı yasıycaz boyle sızın kı ne işle meşğul

Esiyle birlikte giden gelen arkadaslarim var hatta biri meslek lisesinde. Cocuk gelisimi bölümü var okulda bu yuzden kres de var. Cocuk 3 yasina geldiginde okulun kresine vereceklermis. Ben her seyi kendim halletmek zorundayim bu hayatta. Servisiydi, almasiydi. Bir de gündüz eşiyle doktora gidenlere imreniyorum. Bizim icin sadece cumartesi var. Bankada çalışıyor. Sizinki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim okuldada öyle ikiside matemetkçi oh bayan dogum yaptı eşi butun dersleri aldı mıs gıbı..........ben coçuk olmadanda herseyı tek basıma yapıyorum çocuklada tamamen ben ilgilenecem oldugumda benmkıde askerı personellllllllllllllllllllll

canım gel topic açıcam ben bizim gibi olanlara

Canim benimki de benzer, gece 12 de falan geliyor cogu zaman. En once durumu kabullenmelisin bi kere, yani her gun her gu ayni olaydan sikayet etmemeli artik kabullenmelisin. Kendine birkac hobi bulman lazim. Bir de konu komsu soyle yasitin olan yakinda oturan her gun gorusebilecegin arkadas grubun olsun, zaman gecer yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah kolaylık versın ne iş yapıyo eşiniz bebiş var mı((((((((((

Pazarlama ve şuan 10 aylık ikizlerim var amin Rabbim hepimize kolaylıklar versin ama bu kadar sıkıntı yapmamaya çalış bence

bebiş düşünüyoruz artık napalım çözüm olarak hem ıstıyoruz hemde bana ıyı gelır dıye dusunuyorum...............

bu durumu yasayan arkadaslar yanı eşi eve gec gelen yada bazen hıç gelemeyenler (işinden dolayı) bebiş olunca nasıl etkıledı sizi............yanı eşinizle ugrasmayı bıraktınız mı yoksa tam tersimi oldu......................

Gece on ikide geliyor garibim nesiyle ugrasayim adam polis zaten berbat halde eve gelince tum enerjimle guler yuzumle karsisindayim ki eve girdiginde Allahima sukurler olsun desin ki diyorda bilmem size ders olur mu saygilar.yanlis anlamayin sakin benim durumumdan yola cikarak soyledim sizin durumunuz farkliysa bilmiyorum tabiki okumadum ilk yorumdan sonrasini

Canım malesef meslegimiz getegi böle şeyler oluyor bende polis memuruyum ve askeri çalışmadan daha beter bir saat bazen oluyor eve 1 hafta gelmedin oluyor bir işe girsen belki senin için daha iyi olur

öğretmenım bende.....çalışmasam kafayı yerdımm herhalde..........mesai kavramı yok yanı şu saat gelcem diyemiyor hıç bir zaman..............

Allahtan eşimle aynı görevi yapıoruz ben o yöndrn şanslıyım birlikte gidip birlikte geliyoruz yılardırda şükür böyle :)

Valla benim eşim sabah 9 çıkıyo gece 12 1 ancak geliyor.Bir erkeğin akşam 7 2 de eve gelmesi normal.Ben önceleri çok bunaldım ama şimdi alıştım :)

Beterin beteri var derker:)sen öyle dersen biz hiç konuşmayalım. Sabah erken kalkar gece de hiç görmem kaçta geldiği ni hep uyumus olurum.sabah yarım saat kahvaltıda görürsem görürüm o kadar.oda 15 güne bir çünkü bir ayin 20 si yurt dışında geçer. Çok tartıştık hep kendime oldu zararı . Artık ben de koydum gezip dolaşıp takmamaya çalışıyorum.

ben gezıp dolasamam da...................tabıkı beterın beterı var herkes kendı çekebilecegı kadarıyla imtahan olurmuş ben bunla sınav oluyorummmm........haftasonu mesela bugun aksam kacta gelecegı bellı degıl yarında nöbetçiymiş....ve ben hastayım ama yemek yapcak kımsem yok

hamılesınız bıde sanırım ne bılım zor olmuyor mu yanınızda olmaması bızde bebiş düşünüyoruz da

Hamileyim bir de kızım var.Eşim aslında yanımda yani dükkanımız karşımda,Ama akşam yemeğini bile dükkanda yiyor.Alıştım tabi benim avantajım her an ulaşacağım bir yerde olması.Gündüz kızımla gidiyoruz yanına falan.Tabi evde olması çok başka.Geceleri genelde erken uyuyorum bende sıkıldığımdan ama dediğim gibi alıştım çok şükür,onun işi sonuçta yapıck bir şey yok...

Sürekli düşünmeyi bıraktıkça alışıyor insan.Kabullenin...ozmn kolay oluyor...

Erkegin eve kadindan daha gec gelmesi normalde ya tam tersini napicaz ((
Evli degilim de tipta okuyorum nasip olursa doktor olucam ve nobetlerim olucak sevgilim ise suan icin bankaci ama memuriyet nasip olursa eve gelis saatleri sabit olacak... Gitsin cok calissin yorulsun demiyorum da adam eve gelecek karisi yok gece nobetinde offff ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…