eşi eve geç gelen bayanlar ne durumdasınız

Haftanın 5 günü saat 22:30 da gelen eşim var.

Kalan günlerde bir gün 18.30 da diğer gün zaten izinli.

Ne mi yapıyorum, ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum.

O yorulmasa benim için hiç sorun değil.

malesef ben de öyleyim eşim işten erken çıksa okula gidiyor. her durumda geç geliyor yani üstelik ben gurbetteyim ailem eşim dostum kimsem yok. yarım gün çalışıyorum Allahtan ama 5 buçukta evdeyim. gece 11 12de geldiği oluyor. hiç doyamıyorum. birlikte yemek bile yiyemiyoruz çoğu zaman. h sonları da çalışıyor. çok sıkılıyorum üzülüyorum ama yapacak bişey yok ekmek parası

Evliligimizin yedi senesinde esim hep seyehate gitti.bazen haftada 1 bazen ayda 1 geldi eve.cumartesi gelip pazartesi sabah gitti.misafir koca derdim:)kizimiz oldu seyehate gidemedi birakip.gece 12 de evde olmaya basladi.ilginc gelitirdu yillarca olmayan adam simdi evde.sonra is dalina bir is daha eklendi artik sabah a karsi geliyor.3,4 erkenini pek gormedim.gecen 23.30 gelince hayirdir erkencisin dedim:) simdi bir bebegimiz daha oldu.ve yasadigimiz sehirde esim kizlarim ben.baska kimsemiz yok.yaz tatili,bayram seyran nedir bilmedim.hep esimi bekledim. Aylardir beraber aksam yemegi yemedikcoz özlüyorum,kizimda cok üzülüyor.ama biliyorumki bizim icin calisiyor.ve ne kadar gec gelirse gelsin evimizde uyuyor diye sukrediyorum.
7 sene seyehatten sonra...

Tatlım eminim cok bunalmissindir ama sana şunu anlatmak istedim. Nişanlım eski işinde cok yoruluyordu ve saatler pek yojtu mumessildi tüm gun arac kullanip insanlarla iletisimdeydi 5ten sonrada hastanelerin acillerini gezerdi. Eve gelir yemek yer günlük raporlari yazar, saati 1 yapar uyursu sabahta 6da uyan. 10. Yildonumuzde tiyatroya götürdü beni süpriz ilk tanıştigimiz yere. Oyunun ilk perdesinde bitanecim uyukluyordu.. perde arasında uyandirdim:-D yuzune bakinca aslinda benimle zaman geçirmeyi ne kadar istediğini ama fiziksel olarak bunu yapamadigini görüyordum. Kiyamadim çıktık. Yinede dayanamadi birde tatlı faln ismarladi eve gitti. Ardından kvm aradı kızım nisanlin ilac falanmi aldi evw girer girmez koltuğa yığıldı simdi uyuyor dedi. Yani gordum ki adamin elinde degil bu. Ama yinede cabalior. Emin ol esinde iste milletle ugrasmaktansa senn koynunda sicak yatağında olmayi ister ama elinde değildir. Lutfen onu anlamaya calis. Allah yardimcin olsun:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Son düzenleme:
canım aynı sorunu bende yşıorum.Ama geçim derdi napcaksın.Ben hatta bi ara git başka iş bul az çalış az para al bişi istemiorum huzur olsun falan diye yalvardım.İşte olduğunu bilsende insan şöle haberler başladığın beraber yemek yiyip izleyelim istio.ama işte hayat.hırs.vazgeçiremiosun maalesef. Benimki şu an iş değiştirdi gayet huzurluyuz.Allah sabır versin

kizlar cok tesekkur ederim yazdiklarinizi okudukca hem yalniz olmadigimi anladim hemde
bende kotu durumda olanlarida gorunce teselli oldum.Bebis dusunuyoruz bu ara bakalim
hayirlisiyla...Bebisin bize iyi gelcegini dusunuyorum ne bililm belki bebis olunca onla ilgilinmekten
esimle ugrasmaya vakit.kalmaz:))))))

Bebiş olunca eşini beklemezsin merak etme. Benim de eşim haftada 2 gece fln seyahatte oluyor, bazen hoşuma bile gidiyor.
Kızımla takılıyoruz (2,5 yaşında), aynı tabakta yemek yiyoruz, hopp işimiz bitiyor. Bazen dışarı çıkıyoruz.
Ben açıkçası memnunum durumdan ama kızım olmasaydı o zaman zorlanırdım, spora yazılmıştım o zamanlarda, eşim yokken spora gidiyordum arkadaşlar ile, sen de deneyebilirsin.

evet operasyona gıdıyolar dınleme yapıyolar hırsız kovalamaca.............................

Kolay değil evet, ama bunu bilerek evlendiyseniz malesef sürekli şikayet ederek adamı sinir etmeye hakkınız da yok. Zaten onun elinde olan bir durum da yokmuş. Yoksa eminim eşiniz de hırsız peşinde koşmak yerine evde sizinle kanepe keyfi yapmayı yeğlerdi.

Tek çözüm kendi başınıza olan vakti daha eğlenceli, daha dolu geçirmek ve onunla paylaştığınız vakitleri de şikayet, kavga yerine, zevkli bir hala getirmek gibi gözüküyor.

benimki de son bir kaç aydır 22.00'den aşağı gelemez oldu eve. ilk zamanlar tavır yapıyordum ama sonra üzüldüm sonuçta o istemez mi erkenden evde olmak. kendinize meşgale edinin bence. ben de 17.00 gibi evde oluyorum, bu aralar puzzle yapıyorum, o varken yapamayacağım özel işlerimi hallediyorum zaten iki temizlik falan derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum üstelik bir komşum bile yok ailem de uzakta.

Eşim geç geliyo diyince bende gece yarısı falan sandım.19:00 işten gelmek için çok normal bi saat.Benim eşim pilot günlerce eve gelemediği oluyo ben napıyım (

Bence saat 7 çok iyiymiş
Bu yıl bizim de böyle bir sıkıntımız var
Gelecek yıla kadar böyle olacak maalesef
Saat 9-10 a kadar çalışıyor

Ben de evde Ales çalışıyorum, İngilizce ve İtalyanca çalışıyorum, ondan erken geldiğim için
Napayım

canımen erken 7 4 aksamdır 10 11 12 de geldı beraber yemek bıle yıyemıyoruz(( o geldıgınde benım uykum gelmıs oluyo otel gıbı evımız yemek ye uyu

benim son konuma bak, haline şükret.
biz haftada 2 akşam oda 7 den sonra görüşebileceğiz sadece tüm haftada. diğer tüm günler 23 00 da gelecek eşim.

hep demişimdir paradan önce zaman... çok param olsa ne olur ben onu yiyemedikten sonra ne anlamı var. hiç ek ders istemedim müdür beye yalvardım resmen vermeyin bana diye.. bir çok öğretmen arkadaşım da daha fazla alabilse alacak. maddi durumlar farklı olabilir elbet ama gerekirse daha kötü bir evde yaşarım her istediğimi yiyemem ama sevdiğimle yerim yediğimi de..

ben de eve cok erken geliyorum. hatta bugun boş gunumdu
bir kızım var ve hamileyim
hala gelen giden yok
eşiyle birlikte öğretmen olanlara imreniyorum

Benim eşim haftanın 5 günü hiç yok sadece cuma Cumartesi akşam geç gelir 9 gibi bi de pazar evde bazen bu da olmaz kaç kez boşanmayı düşündüm koptuk kurtarmaya çalışıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah kolaylık versın ne iş yapıyo eşiniz bebiş var mı((((((((((

ben de eve cok erken geliyorum. hatta bugun boş gunumdu
bir kızım var ve hamileyim
hala gelen giden yok
eşiyle birlikte öğretmen olanlara imreniyorum

aynen bende okuldakı çiftlere agzım acık bakıyorum biz bi ömur tek mı yasıycaz boyle sızın kı ne işle meşğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…