- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
eşim işinden dolayı eve her akşam gec geliyo haftasonlarıda genelde çalışıyor o evde yokken zaman gecmıyor bende calışıyorum genelde 16.00da evde oluyorum o gelirse en erken 19.00da geliyor o gelene kadar ev üstüme üstüme geliyo ya bunalıyorum onu beklerken elımde olmadan sınırlenıyorum geldıgınde yuzum asık oluyor bazen oda haklı olarak sınır oluyo gelıyo yemek yıyo uyuyo hemen bebişte yok daha evde nasıl ne yapacagımı bilemez oldum((
evet operasyona gıdıyolar dınleme yapıyolar hırsız kovalamaca.............................
eşim işinden dolayı eve her akşam gec geliyo haftasonlarıda genelde çalışıyor o evde yokken zaman gecmıyor bende calışıyorum genelde 16.00da evde oluyorum o gelirse en erken 19.00da geliyor o gelene kadar ev üstüme üstüme geliyo ya bunalıyorum onu beklerken elımde olmadan sınırlenıyorum geldıgınde yuzum asık oluyor bazen oda haklı olarak sınır oluyo gelıyo yemek yıyo uyuyo hemen bebişte yok daha evde nasıl ne yapacagımı bilemez oldum((
Bence saat 7 çok iyiymiş
Bu yıl bizim de böyle bir sıkıntımız var
Gelecek yıla kadar böyle olacak maalesef
Saat 9-10 a kadar çalışıyor
Ben de evde Ales çalışıyorum, İngilizce ve İtalyanca çalışıyorum, ondan erken geldiğim için
Napayım
allah kolaylık versın ne iş yapıyo eşiniz bebiş var mıBenim eşim haftanın 5 günü hiç yok sadece cuma Cumartesi akşam geç gelir 9 gibi bi de pazar evde bazen bu da olmaz kaç kez boşanmayı düşündüm koptuk kurtarmaya çalışıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de eve cok erken geliyorum. hatta bugun boş gunumdu
bir kızım var ve hamileyim
hala gelen giden yok
eşiyle birlikte öğretmen olanlara imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?