- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Ee ne zaman uyuyorsun peki esin gelincemi. Ev hanimisin galiba. Ben evde olsam calismasam ve esim işte olsa, binbir seyler yaparim yaa, yeni yeni hobiler edinirim ama nerdeeeGeceleri sosyal medyada yada watsappta dedikodu yapardım ama evlenince çevre daraldı malesef
El işi yapıyorum genelde kitap okuyorum ders çalışıyorum hatta bir sürü hobim var ama onlardan da sıkılıyorum belli bir süre sonra evde bi sese ihtiyacım oluyo biraz gevezeyimdir belli bi süre sonra kendimle konuşuyorum :)Ee ne zaman uyuyorsun peki esin gelincemi. Ev hanimisin galiba. Ben evde olsam calismasam ve esim işte olsa, binbir seyler yaparim yaa, yeni yeni hobiler edinirim ama nerdeee
Hayalimdeki yaşamEl işi yapıyorum genelde kitap okuyorum ders çalışıyorum hatta bir sürü hobim var ama onlardan da sıkılıyorum belli bir süre sonra evde bi sese ihtiyacım oluyo biraz gevezeyimdir belli bi süre sonra kendimle konuşuyorum :)
Aynen canım çok doğru şimdi anca akraba whatsapp gurubu varGeceleri sosyal medyada yada watsappta dedikodu yapardım ama evlenince çevre daraldı malesef
Eşim sabah gelince uyuyoruz canım nabıyımEe ne zaman uyuyorsun peki esin gelincemi. Ev hanimisin galiba. Ben evde olsam calismasam ve esim işte olsa, binbir seyler yaparim yaa, yeni yeni hobiler edinirim ama nerdeee
Yapamadık ki canım olmadıÇocuk yapın bakın o zaman sıkilicak vaktiniz oluyor mu
Yapamadık ki canım olmadı
Şuan tüp bebek tedavisindeyiz
İnşallah canım benim yaRabbim inşaallah ikiz nasip etsin canım benim :)
Evet canım çok haklısınÇalışma bakanlığı sadece gece çalışanlar için bir düzenleme getirmeli. Bir insanın devamlı gece çalışması hiç sağlıklı bir durum değil. Ne gündüzden ne geceden faydalanamıyor. Gündüz güneş görmeli insan. Gece karanlıkta uyumalı. Devamlı bunun tersinin yaşanmaması için çalışanlar arasında dönüşümlü bir yol izlenmeli. Mesela bir hafta gece çalıştıysa bir hafta gündüz çalışmalı. Öbür türlü çok sağlıksız.
Ben kendimle konusup birde cevap veriyorum oda birseymiEl işi yapıyorum genelde kitap okuyorum ders çalışıyorum hatta bir sürü hobim var ama onlardan da sıkılıyorum belli bir süre sonra evde bi sese ihtiyacım oluyo biraz gevezeyimdir belli bi süre sonra kendimle konuşuyorum :)
Aynen ya sabaha kadar bekleyip akşam kahvaltı yapıyoruz :)Eşim sabah gelince uyuyoruz canım nabıyım
akşam 6 da kalkıp kahvaltı yapıyoruz
Işsizlikten hep ya :)Ben kendimle konusup birde cevap veriyorum oda birseymi
Rabbim nasip ederse inşallah düşünüyoruz :)Çocuk yapın bakın o zaman sıkilicak vaktiniz oluyor mu
Siz kaç senelik evlisinizRabbim nasip ederse inşallah düşünüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?